Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Halo: Reach
Публикувано на: 17 Сеп 2010 19:34

Уеипойт е много як портал за всички игри на Хало. Дигаш рангове на всички игри приемнро Хало 3, Хало уарс, ОДСТ или Рич и дигаш рангове в Хало уейпоинт пък там ти дава да теглиш анимета и филмчета за Хало и всеки ден слагат новиини и разни долнителни стратеги и интервюта. Абе много е яко ако неси баннат и си Хало фен. Хало Уарс е аркаден РТС с много добра физика за РТС игра.

Профил

Аватар
В момента играе: ALAN WAKE
Публикувано на: 17 Сеп 2010 20:16

iddqd написа:
Уеипойт е много як портал за всички игри на Хало. Дигаш рангове на всички игри приемнро Хало 3, Хало уарс, ОДСТ или Рич и дигаш рангове в Хало уейпоинт пък там ти дава да теглиш анимета и филмчета за Хало и всеки ден слагат новиини и разни долнителни стратеги и интервюта. Абе много е яко ако неси баннат и си Хало фен. Хало Уарс е аркаден РТС с много добра физика за РТС игра.

Е да, обаче HALO WARS не е като другите HALO игри доста по различна е! И не е класически шутър. А и няма нищо общо като замисъл и история с тях.

P.S. Колега я кажи какво си направил та тия от Microsoft са ти сложили БАН в XBOX LIVE?

Профил

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 17 Сеп 2010 20:17

PoPa78 написа:
Lich King не си ме разбрал правилно. Исках да ти кажа, че като се разровиш из Дашборд менюто на конзолата там където са настройките за ден ,месец, година, час и т.н. и т.н. в CONSOLE Settings най - долу има една опция където пише INFO еди какво си! И като го отвориш вътре ми пише 2010 Microsoft Corporation. А отзад на гърба на конзолата ми пише, че е произведена 2009 г. Сега разбра ли какво се опитвам да намекна?

Да,като си ъпдейтнеш дашборда и се ъпдейтва и то. Кога е произведена конзолата няма никво значение,ко ще и 2006та да е произведена,дашборда като ти е нов ще е 2010.

Еми играл е пиратски игри за това има бан...за кво друго.. Те по принцип за баране по профила,едит на геймърскора и тн. ти зануляват точките и ти слагат ранк чийтър обаче,той е играл игри от нета и е баннат,нормално.

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Сеп 2010 20:49

А ми аз откакто съм купил Конзолата Дашборда не съм го ъпдейтвал никога. Незнам коя версия е моя Дашборд, обаче така пише както бях обяснил по - горе. До колкото видях в MARKETPLACE последната версия на Дашборда е от 2006 г. А колкото до колегата с БАН имам чуство, че е банат директно по IP - адрес, защото е с хакната конзола и с хард диск с отключен драйвер. При това положиние като го засечат по нета дори и да не играй игри в интернет, а примерно да се разхожда из менюто на XBOX LIVE само и да гледа примерно някакви Трейлъри на игри пак могат да го засечат и да го хванат и да му сложат БАН.

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Сеп 2010 21:15

Ъпдейтва се сам дашборда ако неси баннат. Иначе хало уарса е РТС но си е всичко същото както в хало даже така научих юнитите на трите раси перфекно. Хало уарс също дига статистиката ти в Хало уеипоинт.

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Сеп 2010 10:32

PoPa78 написа:
А ми аз откакто съм купил Конзолата Дашборда не съм го ъпдейтвал никога. Незнам коя версия е моя Дашборд, обаче така пише както бях обяснил по - горе. До колкото видях в MARKETPLACE последната версия на Дашборда е от 2006 г. А колкото до колегата с БАН имам чуство, че е банат директно по IP - адрес, защото е с хакната конзола и с хард диск с отключен драйвер. При това положиние като го засечат по нета дори и да не играй игри в интернет, а примерно да се разхожда из менюто на XBOX LIVE само и да гледа примерно някакви Трейлъри на игри пак могат да го засечат и да го хванат и да му сложат БАН.

Ъпдейтвал си го,дори и да не искаш новите игри го искат и го съдържат и преди да се пусне играта си те карат да ъпдейтнеш. Не банват по IP :ROFL: Банват си конзолата,а драйва му е отключен защото с последния ъпдейт MS ти отключват харда,понеже доста дела се надигнаха за това че ти заключват харда.

Профил

Публикувано на: 18 Сеп 2010 13:10

Има ъпдейт от тази година който добавия опция за флашка.
Бана поразява самата конзола - всяка конзола си има хардуерен сериен номер и него засичат. А хардовете ги отключиха защото ги осъдиха защото нямат право да бутат твоя собственост (харда) докато акаунта ти в Xboxlive е собственост на Майкрософт (пише го в условията при създаване на акаунт) който те ти дават да ползваш и съответно могат да ти го заключат или изтрият.

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Сеп 2010 15:42

Радостин Стефанов написа:
Има ъпдейт от тази година който добавия опция за флашка.
Бана поразява самата конзола - всяка конзола си има хардуерен сериен номер и него засичат. А хардовете ги отключиха защото ги осъдиха защото нямат право да бутат твоя собственост (харда) докато акаунта ти в Xboxlive е собственост на Майкрософт (пише го в условията при създаване на акаунт) който те ти дават да ползваш и съответно могат да ти го заключат или изтрият.

От написаното от теб ми стана по ясно, обаче досега не съм забелязал да ми се е променил дизайна на Дашборда след като твърдите, че се бил ъпдийтвал сам! Или той се ъпдейтва без подновяване на интерфейса? И визуално на външен вид пак си стои същия.

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Сеп 2010 15:45

Същия си е бил винаги. Промяната беше като сложиха аватарите(човечетата),иначе си е бил същия.

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Сеп 2010 16:10

Lich King написа:
Същия си е бил винаги. Промяната беше като сложиха аватарите(човечетата),иначе си е бил същия.

Е ми, че аз като купих Конзолата той Дашборда си беше с човечетата!

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Сеп 2010 16:19

Най-стария дашборд изглеждаше така след това го промениха така

Профил

Аватар
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
Публикувано на: 18 Сеп 2010 21:25

Продължава се с мръсните номера
Disc Read Errors-Halo Reach
Sony takes a jab at Micro$oft's shooter heavy lineup

sigh

Та някой да ми каже историята наистина ли е толкова лоша колкото я изкарват? Ако е така ще е малко жалко, в предвид факта, че точно това Хейло трябваше да има доста силна история...

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Сеп 2010 21:28

iddqd написа:
Най-стария дашборд изглеждаше така http://www.winsupersite.com/images/show ... rev_02.jpg след това го промениха така http://www.vickylalwani.com/wp-content/ ... 2008_1.jpg

Ааааа еейййй да веее копеле,помня го тоа бях го забравил.. Какви спомени ми върна :!: :D Еххх на времето... То даже нали тоя с аватарите New Xbox Experience(NXE) го бяха кръстили. Забравих го тоя,ама като цяло системата си е една и съща.А не вярвам и с Кинект ъпдейта да се промени нещо,освен едно ново меню за него.

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Сеп 2010 14:25

pcultimate Аз играя с пиратски диск и досега съм нямал диск еррор хаха. Иначе историята е тъпа, ама кои му трябва история в шутер. Историята е нещо от типа на ходиш стреляш взимш джипка стреляш джипката гръмва падаш стреляш качваш се на самолет тои пада ти излзиаш от счупения самолет и продължаваш да стреляш и накрая на играта умираш понеже те застрелват. За кво му е на човек история като може да стреля, пък и това е най-мп ориентиранато хало за мен излизало досега. които иска исторя препоръчвам хало 3

Профил

Публикувано на: 19 Сеп 2010 14:27

Играта не е нищо особено.

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Сеп 2010 14:34

Само за тъпите селяни от Етро поле не е нищо особено защото немогат да я игарят :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Сеп 2010 15:21

WidowmakeR написа:
Играта не е нищо особено.

Докажи, че си я играл и може някой за първи път в тоя форум да ти вземе мнението на сериозно.

Профил

Публикувано на: 19 Сеп 2010 18:02

Боли ме кура дали ме взимаш на сериозно или не. Не е нищо особено тва е

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Сеп 2010 18:03

Ми така или иначе няма от какво друго да те заболи.

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Сеп 2010 18:14

Боли го кура понеже неможе да играе Хало рич и си е счупил кура от чекии за успокоение.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com