Автор |
Съобщение |
StubbsZombie
|
|
|
|
Заглавие: Re: Halo: Reach Публикувано на: 13 Сеп 2010 16:37
Абе в нета има хиляда релийза. Кой е най-добрия/ вие кой играете ?
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Halo: Reach Публикувано на: 13 Сеп 2010 18:12
Аз изтеглих най-тегления от пират бей и го пачнах на уейв 3. Иначе играта е много добра, само се издразних, че няма битка дори с 1 скарабей ебаси агдното В хало 3 имаше момент кадето ти излзиат цели 2 и имаше и бос примерно онази сферата пък тука последното ниво пуцаш с един турет и това е. Много добър геймплей и енджин графика, физика, ама малко по епична кампания трябваше то на хало 3 кампанията е най добрата споредмен.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Halo: Reach Публикувано на: 13 Сеп 2010 18:36
The Game написа: Абе в нета има хиляда релийза. Кой е най-добрия/ вие кой играете ? Halo Reach PROPER PAL RF XBOX360-BMP obviously
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
dx4
|
|
|
|
Заглавие: Re: Halo: Reach Публикувано на: 14 Сеп 2010 00:13
iddqd sled creditite imash oshte 1 nivo "spartans never die" nadivam se ne si go izpusnal realno taka svurshva igrata e ne pri kulata..
___________________________________ it's never easy....
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Halo: Reach Публикувано на: 14 Сеп 2010 01:13
Е да де ама то на това ниво ти напукват каската и умираш бързо поне аз играх на легендари пък представям си на последна трудност кво ще е там.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
PoPa78
|
|
В момента играе: ALAN WAKE
|
|
Заглавие: Re: Halo: Reach Публикувано на: 17 Сеп 2010 02:27
HALO REACH има ли нещо общо като замисъл и история с предишните версии на HALO? Да не ги изброявам една по една.
___________________________________ PLAY TO WIN
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Halo: Reach Публикувано на: 17 Сеп 2010 09:52
|
|
|
|
|
PoPa78
|
|
|
|
Заглавие: Re: Halo: Reach Публикувано на: 17 Сеп 2010 10:49
Е сега от днес излезлата новина, че мултиплеар версията на HALO REACH не била съвместима с конзолите на XBOX 360 ARCADE и SLIM с вградения 4 GB HARD DRIVE какво озночава това? Моята конзола е ARCADE без никакъв HARD DRIVE от 4 GB а е само с вградена памет за сейфовете на игрите от 250 MB и се води JASPER с по - мощното захранване. В последствие и купих HARD DRIVE 20 GB BUNDLE VERSION, при който вътре имаше някакви инсталирани неща. Чисто нов го купих. Оказа се, че цялата партида се продавала така вътре с някакви Демота инсталирани и прочие. Казаха ми, че е хубаво преди да почна да работя с хард диска и да инсталирам на него игри да го Форматирам. Преди да го Форматирам с качените неща в него свободното място му беше 11.9 GB мисля, че беше не съм много сигурен. След като го Форматирах, обаче няколко пъти хубаво и свободното място не остана уви 20 GB както го водят, а точно 13.9 GB, за което съм абсолютно сигурен. При, което немога да разбера на какво се дължи това. Сега питам при този мой вариант на конфигурация на конзолата с този HARD DRIVE 20 GB ще може ли да се подкара HALO REACH в мултиплеър режим или няма да може? И втория ми въпрос е след като преди време е имало проблеми и с HALO 3 ODST, която също не е можела да върви в мултиплеър режим при по старите ARCADE конзоли точно каквато е моята въпроса ми тук е този проблем решен ли е вече и може ли HALO 3 ODST в мултиплеър режим да тръгва при по старите ARCADE конзоли?
P.S. Моята конзола е модел 2009 г., обаче в INFO-то на DASHBOARD-а пише 2010 MICROSOFT CORPORATION.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Halo: Reach Публикувано на: 17 Сеп 2010 11:15
Споредемн ако инсталираш играта на харда нямя да имаш ядове. Проблема на 4 бг е че неможе да се инсталира играта инсталацията можеби е към 6 7 гб.
|
|
|
|
|
PoPa78
|
|
|
|
Заглавие: Re: Halo: Reach Публикувано на: 17 Сеп 2010 11:27
iddqd написа: Споредемн ако инсталираш играта на харда нямя да имаш ядове. Проблема на 4 бг е че неможе да се инсталира играта инсталацията можеби е към 6 7 гб. Е добре де, обаче това и за HALO 3 ODST и за HALO REACH ли да го разбирм, че ще стане така по този начин?
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Halo: Reach Публикувано на: 17 Сеп 2010 11:31
Ще стане, но гало ричняма мп. Става дума Мп в хало рич е мп на хало 3 с всички адони доабвени и само фаир фаит мода е нов в него. Иначе инсталацията на одст е 10 гб поне демек с мултиплеъра на 3 ако сложиш и ако сложиш одст 6 7 гб става около 17 бг инасталация а ти викаш, че си нямал толкоз на харда.
|
|
|
|
|
PoPa78
|
|
|
|
Заглавие: Re: Halo: Reach Публикувано на: 17 Сеп 2010 11:43
iddqd написа: Ще стане, но гало ричняма мп. Става дума Мп в хало рич е мп на хало 3 с всички адони доабвени и само фаир фаит мода е нов в него. Иначе инсталацията на одст е 10 гб поне демек с мултиплеъра на 3 ако сложиш и ако сложиш одст 6 7 гб става около 17 бг инасталация а ти викаш, че си нямал толкоз на харда. От това, което си написал нищо неможах да разбера. Инсталацията на двете игри има ли нещо общо помежду им и в сингъл плеър версията и в мултиплеър версията? Мен липсата на свободно място в Хард Диска не ме притеснява. Ако инсталирам само HALO 3 ODST и го играя само него ме интересува ще мога ли да го подкарам в мултиплеър режима. И второ, после го трия от Хард Диска и слагам HALO REACH играя го и него отделно, обаче и тук пак въпроса ми е ще мога ли и него да го подкарам в мултиплеър режим. Обаче двете игри няма да са инсталирани на Харда, а само по една от тях. Това ще бъди ли някакъв проблем. За това питах по - горе има ли нещо общо между двете игри и в сингъл и в мултиплеър версията? Тоест изисва ли се и двете да са качени на Харда?
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Halo: Reach Публикувано на: 17 Сеп 2010 12:13
Одс има 2 диска. На единия е сингъплеър кампанията и фаирфаит мода може да инсталриаш само него. На другия диск от одст е мултиплеъра на хало 3 с всички нови карти и подобрения по него. Инсталират се по отдено, но аз смятам че няма смисъл да игареш мултито на холо 3 когато имаш одст изглежда ми по добре в мп режим. За сингълпеъра на ОДСт струва си як е, но е къс и чесно казано можеби повече си заслужава да минеш хало 3 в сингъл става дума ако даваш пари за него. Ако ги паратстваш игрите записва сичко на ред само дето в еидн момент няма да може да игареш мп.
|
|
|
|
|
PoPa78
|
|
|
|
Заглавие: Re: Halo: Reach Публикувано на: 17 Сеп 2010 13:11
iddqd написа: Одс има 2 диска. На единия е сингъплеър кампанията и фаирфаит мода може да инсталриаш само него. На другия диск от одст е мултиплеъра на хало 3 с всички нови карти и подобрения по него. Инсталират се по отдено, но аз смятам че няма смисъл да игареш мултито на холо 3 когато имаш одст изглежда ми по добре в мп режим. За сингълпеъра на ОДСт струва си як е, но е къс и чесно казано можеби повече си заслужава да минеш хало 3 в сингъл става дума ако даваш пари за него. Ако ги паратстваш игрите записва сичко на ред само дето в еидн момент няма да може да игареш мп. Значи за XBOX 360 при това положение ще трябва да взема HALO 3 заради сингъл плеър версията, после HALO 3 ODST заради подобреният мултиплеър режим на HALO 3 в него и макар и кратката сингъл плеър версия. До тук добре, обаче за HALO REACH нищо не ми казваш. Там как стоят нещата с мултиплеър режима? Ако го инсталирам на харда само HALO REACH мултиплеъра ще тръгне ли?
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Halo: Reach Публикувано на: 17 Сеп 2010 14:29
Ми аз съм баннат вече и несъм играл рич в мп, но инсталираш ли го на хард няма да имаш проблеми. Също така може да си купиш картите за мп на хало 3 от хбокс лайв и така да не купуваш одст и пак имаш същия мултиплеър, но аз лично небих играл мп на хало 3 и одст при положени че имам рич. Играй Хало 3 задади сингъл кампанията и историята много е яко и Одст също може да минеш кампанията а пък мултиплеър играи само Рич и ще си много доволен.
|
|
|
|
|
PoPa78
|
|
|
|
Заглавие: Re: Halo: Reach Публикувано на: 17 Сеп 2010 16:25
iddqd написа: Ми аз съм баннат вече и несъм играл рич в мп, но инсталираш ли го на хард няма да имаш проблеми. Също така може да си купиш картите за мп на хало 3 от хбокс лайв и така да не купуваш одст и пак имаш същия мултиплеър, но аз лично небих играл мп на хало 3 и одст при положени че имам рич. Играй Хало 3 задади сингъл кампанията и историята много е яко и Одст също може да минеш кампанията а пък мултиплеър играи само Рич и ще си много доволен. Добре колега мерси много! А нещо за HALO WAYPOINT може ли да ми кажеш как стои въпроса имали нещо общо с HALO 3, HALO 3 ODST и HALO REACH? Защото гледам, че в описанието на жанра не пише, че играта е Шутър, а Other! Нещо знаеш ли за тази игра и как стои въпроса относно нея. Май се играе по някакъв друг особен начин?
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Halo: Reach Публикувано на: 17 Сеп 2010 18:53
PoPa78 написа: P.S. Моята конзола е модел 2009 г., обаче в INFO-то на DASHBOARD-а пише 2010 MICROSOFT CORPORATION.
Е нормално нали ти се ъпдейтва... Хейлотата не тръгват мулти без хард,защото си го изискват да си запазват някакви временни файлове които са по големи от размера на вградената памет. Тия дето не подържат 4гб слим са всички игри които са над 4гб при инстал,doh!
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Halo: Reach Публикувано на: 17 Сеп 2010 18:59
|
|
|
PoPa78
|
|
|
|
Заглавие: Re: Halo: Reach Публикувано на: 17 Сеп 2010 19:23
Lich King не си ме разбрал правилно. Исках да ти кажа, че като се разровиш из Дашборд менюто на конзолата там където са настройките за ден ,месец, година, час и т.н. и т.н. в CONSOLE Settings най - долу има една опция където пише INFO еди какво си! И като го отвориш вътре ми пише 2010 Microsoft Corporation. А отзад на гърба на конзолата ми пише, че е произведена 2009 г. Сега разбра ли какво се опитвам да намекна?
|
|
|
|
|
PoPa78
|
|
|
|
Заглавие: Re: Halo: Reach Публикувано на: 17 Сеп 2010 19:31
the_presator написа: Мерси сега разбрах какво е! Обаче и тази стратегия на HALO WARS нещо не ми се нрави. Изобще не изглежда, а и няма подобие даже на никакъв Шутър! Направена е като класическа стратегия от типа, който изобщо не харесвам и не ми допада.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|