Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Xbox 360 Red Circle of Death
Публикувано на: 03 Ное 2009 17:46

Няма да навлизам дълбоко в спорове,защото сега се прибирам,уморен съм и ми е се тая.Само казвам,че горния пост е фул ъф уин,а култимейта е наговорил толкова простотии-колкото няма под ревюто на хейло в геймтрейлърс.Бокса има около 1700 игри,пс3 около 1100.Достатъчно са и за двете конзоли,всеки с вкуса си.Аз например не понасям гадни джойстици,дядки екшън герои(по-голямо дърво от тая игра е само килзоун),страхотен приключенски филм тип томб райдър и т.н. Ако нямате гейминг компютър е ПЪЛЕН смях да си вземете пс3...ох не ми се продължава увлякох се като видях поста на форумния похлупак по тези въпроси.

Едит: Забравих...аз си купувам игрите оригинални,защото не цъкам много,а и мога да си го позволя в момента.Имам 5-6 игри ще взимам още. Ако бях с кутията към момента щях да имам точно 3.И пак казвам пс-а и 300 игри още екслузивни да изкара,накрая винаги ще дойде Halo Reach.Когато тръгваш да спориш,се изясни първо с конкуренцията,а не говори заучени неща.Вземи си играй на любимата конзола,ако имаш въобще.

Профил

Аватар
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
Публикувано на: 03 Ное 2009 20:18

DJ Cat написа:
Няма да навлизам дълбоко в спорове,защото сега се прибирам,уморен съм и ми е се тая.Само казвам,че горния пост е фул ъф уин,а култимейта е наговорил толкова простотии-колкото няма под ревюто на хейло в геймтрейлърс.Бокса има около 1700 игри,пс3 около 1100.Достатъчно са и за двете конзоли,всеки с вкуса си.Аз например не понасям гадни джойстици,дядки екшън герои(по-голямо дърво от тая игра е само килзоун),страхотен приключенски филм тип томб райдър и т.н. Ако нямате гейминг компютър е ПЪЛЕН смях да си вземете пс3...ох не ми се продължава увлякох се като видях поста на форумния похлупак по тези въпроси.

Едит: Забравих...аз си купувам игрите оригинални,защото не цъкам много,а и мога да си го позволя в момента.Имам 5-6 игри ще взимам още. Ако бях с кутията към момента щях да имам точно 3.И пак казвам пс-а и 300 игри още екслузивни да изкара,накрая винаги ще дойде Halo Reach.Когато тръгваш да спориш,се изясни първо с конкуренцията,а не говори заучени неща.Вземи си играй на любимата конзола,ако имаш въобще.

С този си пост показа, че дори няма смисъл да споря с теб... Загубена кауза си...Поне докато не си го избиеш от глават, че едно Хейло конзола не прави....

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Ное 2009 20:42

Щом е най-играната игра за конзоли,а бокса е най-продаваната некст джен конзола,въпреки огромния хейт в интернет,значи може.Пък и има много други екслузиви(Crackdown,GTA Tony,Forza,Fable,Gears,Alan Wake) Ако сложим и майкрософт екслузивите 3ката гледа долу от ниското(от казана на шерифа).Факта е,че адон на хейло с 3 нови карти и нов мод за мултито,се продава повече от най-продавания екслузив на пс3.Като заключение искам да ти напомня,че още си тъп.

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Ное 2009 21:15

DJ Cat написа:
Щом е най-играната игра за конзоли,а бокса е най-продаваната некст джен конзола,въпреки огромния хейт в интернет,значи може.Пък и има много други екслузиви(Crackdown,GTA Tony,Forza,Fable,Gears,Alan Wake) Ако сложим и майкрософт екслузивите 3ката гледа долу от ниското(от казана на шерифа).Факта е,че адон на хейло с 3 нови карти и нов мод за мултито,се продава повече от най-продавания екслузив на пс3.Като заключение искам да ти напомня,че още си тъп.

Най-играната игра е wii sports а най-продаваната конзола(некст-джен е да) wii....
Относно ексклузивите-,добре,не се смята, GT5, Супер(единствения ексклузив,който наистина зачитам), ......(insert one of the 5 counterparts on ps3) Alan wake ще я има за комп. smartass....
P.s.Шерифа не знам дали е в казана ама аз ще те захлупя под него докат не ти влезе малко акъл в главата.
P.S.2Ами ако пък не ме кефи Хейло ко праим?Еми нищо няма алтернатива.....
Ако не ме кефи килзоун=>LBP, eye pet etc.

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Ное 2009 21:43

Wii не е некст джен.А Alan Wake е екслузив, за пц няма да излиза.МГС е малоумен филм.Ънчартед 2 е хубав филм.Килзоун и Резисънс няма да ги коментирам да не си оцапам клавиатурата,GT5 ok и то какво остана,че е въпрос на вкус за екслузивите,а мултиплатформените игри са повечето за бокс,играят се по-удобно,онлайна е по-добър и т.н.

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Ное 2009 21:47

DJ Cat написа:
и то какво остана,че е въпрос на вкус за екслузивите,а мултиплатформените игри са повечето за PC,играят се по-удобно,онлайна е по-добър и т.н.

fix'd

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Ное 2009 22:55

Като нете кефи Хало игареш Фейбъл, ако пък той нете кефи пуснис и Гирс 2. Били най добре знае какво да пусне за неговата конзола.

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Ное 2009 00:27

гледай сега, радо

не съм казал, че червения пръстен е бахти фаталния проблем.ако беше така, щеше да има изтегляне на конзоли от пазара, спиране на производство и тнт.просто казах, че пс3 няма такъв проблем, няма такъв изявен дефект.не, че е безгрешна, не че не зарежда форума по-бавно от телефона ми(с вградения си wi-fi, а не който се доплаща :lol: ), не че батерията на дуалшокът не се ебава докато се настаня на дивана, просто не е известен толкова срещан дефект.иначе-прав си, че е по-евтино с кутия, хакваш го и си записваш игри от замунда, обаче ако ползваш пълните възможности на конзолата(в моя случай блу рей плеъра), ще видиш защо си си дал парите.абе общо взето това е моята позиция, не държа да съм прав

wii не е nextgen... ми кво е тогава??! :stooped:

Профил

Публикувано на: 04 Ное 2009 00:57

Нека пак да се намеся - това което си мисля е че проблема с червените кръгчета твърде много се раздуха медийно и оттам нататък хората останаха с грешното впечатление че едва ли не бокса умира за една седмица а плейстейшъна си работи с години. Хора от серизи твърдят че на практика няма такава статистика - и че и босксовете и плейстешъните дефектират в едно съотношение - при това главно от претоварване и неразумно стопанисване. И докато при ексбокса ти го подменят с нов с международна гаранция не знам какво се прави при дефектация на PS3 които изобщо не се продават официално в България.
Разбира се безплатен WiFi е хубаво нещо стига да имаш нужда от WiFi и да не разчиташ на добрия стар бърз кабел.
Да не сменяш батерии също е хубаво наистина но чак толкова ли е решаващо.
А b.t.w. Смятам че една конзола е преди всичко машина създадена с цел игране на игри и чак след това може да се ползва за някакви бонус цели като гледане на филми и слушане на музика. Blue -ray формата е интересна тема и то особено в България по простата причина че този формат все още е скъпичък за редовно ползване , изисква качествен телевизор за максимално възползване от качеството на формата и като цяло е нещо което не е масово възприето.
Иначе си е сериозен аргумент но вече всеки се преценява - струва ли си да даде 600 лв за да има машина за гледане на филми когато може за 100 лв да си купи ДВД на което да гледа същите филми (разлика в качеството се забелязва чак при наистина огромните екрани поддържащи Full HD които не мисля че са масови в Българските домове).

Малко размисли за екслузивите - от целия есенен сезон наблюдавахме плеяда от качествени , култови игри - Batman , Brutal Legend, Dragon Age, Tekken 6 и сега излизащите и предстоящите Modern Warfare 2, Assasin's Creed 2, Bayoneta, Dante's Inferno, Bioshock 2 - за тези се сещам на прима виста. Общото между тях е освен че ще продадат над милион (или са продали) и, че са оценени с най-високи оценки е, че не са екслузиви. Тоест няма никакво значение каква кознола имаш за да кажеш че имаш достъп до 80% (да речем) от най-качествените заглавия. Екслузивните заглавия в този период бяха точно 3 (ТРИ) броя - Halo OSDT, Forza Motorsport 3, Uncharted 2.

В заключение ще ви кажа - не спорете за палтформи защото за крайния потребител важни са игрите а хубави игри има и на двете платформи предостатъчно от всички жанрове.

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Ное 2009 01:09

Ми споредмен компанията която има повече пари може да предложи по добри продукни на клиентите си. Дори може да си позволи лукса неината конзола да се хаква масово и така да привлече още повече интереса на масите. Който си има много пари ще си купува оригинални игри за бокса, а който е по беден като анс в бг ще си го хакне и ще си игаре безплатно най яките игри като Хало, Фейбъл, Гиърс. Просто Сони са по бедни и се борят с хакерите, а Майкрософт са по напред финансово и за тях си е изгодно да си дигат рейтинга като позволяват на нас мизерниците да им играеме яките игри за без пари.

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Ное 2009 02:01

идяд, мислиш ли, че фирмите създават конзоли с идеата да бъдат хаквани?щомо на мене ми звучи доста несериозно някак си

последните редове на радо ми го вдигнаха доста, ето защо сега събирам за wii.заради дървената му графика и тъпите марио вариации дааааам...

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Ное 2009 10:39

Till Lindemann

Влизаме малко в теория на конспирацията но да майкрософт не се старае да защити продуктитие си за да са масово ползвани.Пример с уиндоса ако беше защтитен и не можеше да се ползва легално хората щяха да минат на линукс дистрибуций ще кажеш какво им пука на МС? ами пука им щото ако ти утре почнеш работа в фирма и не си пипал уиндос през живото си познай фирмата ако знае че 90% от населението на страната не е пипало уиндос а ползва линукс какво ще предпочете да купи?Обратното в момента масово се ползва уиндос просто всеки има достъп до него ако фирма ползва друга операциона система трябва да обучава персонала за работа с новата ОС.Реално МС прават меко казано достатъчно пари за да позволът да им се пиратства ОС само и само да е популярна.
Същото важи и за бокса не им пука дали ще се играят пиратки на него стига да не боде в очите на другите фирми които прават игри(за това са и тия банове ако играеш игра преди да е излезнала за да кажат ето борим се с пиратите)

За пс3 не може да се каже че и сони толкова са защтитили конзолата си просто заради въпросния блу-рей идват усложнения да кажем че хакнат конзолата идват куп други проблеми колко хора имат блу-рей записвачки? блу-рей дисковете хич не са евтини още? А да свалиш играта от интернет от 40 до 60Г е инфото на дисковте? дори със бърз интернет ще отнема над 5 часа.

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 04 Ное 2009 11:59

не бе
съгласен съм, обаче да кажем, че майкрософт не защитава продуктите си ми звучи детско.може да има нещо такова, защото на мен не ми се е случвало но един приятел...абе купува си ГТА4 май, което при излизането в САЩ и Англия има разлика.купува си играта, където е излязла по-рано и отива в държавата, където ще излезе след два дни примерно.тук няма никво пиратство, оригинална игра и тнт, обаче го надушват и му ебават майката тоест може би сони прекаляват с мерките за безопасност, защото все пак не са МС.по тая логика защо някоя компания не почне да прави конзоли, които като продукти струват примерно двойно на кутията и пс, обаче да може да се играе само с пиратски игри, тоест офиц премиера на играта е да я качат на фирмения сайт и даунлоудвайте.струва скъпо, ама после ти е безплатно.сигурно ще убие по продажби другите...
примера за уиндоус ми хареса
за хакването на пс3-лично аз смятам, че въпреки по-високата цена за момента, блу-рей форматът ще измести ДВД и след няколко години хората ще имат блу-рей записвачки на комповете си, така, че няма да има проблем да си записват пиратски игри и да си ги играят на конзолата

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Ное 2009 12:18

"след няколко години хората ще имат блу-рей " след няколко години може много неща да станат може и Пс3 да остарее докато тва стане.. а сещташ се кога излезе пс3 просто избързаха доста.Имай напредвид че когато МС пуснат новата си конзола ако блу-рей не е разпостранен отното ще работи с двуслойни ДВД дискове.Блу-рей не набара добра скорост въобще..

"по тая логика защо някоя компания не почне да прави конзоли, които като продукти струват примерно двойно на кутията и пс, обаче да може да се играе само с пиратски игри, тоест офиц премиера на играта е да я качат на фирмения сайт и даунлоудвайте."

Имаш предвид да е безплатно качена играта и всеки с тая конзола да е свали?
Тва няма как да се получи никоя фирма няма да си даде играта безплатно да се качи някъде и то официално как го виждаш хаха от какво ще печелят те като всеки си е дръпне без пари от сайта? :)

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 04 Ное 2009 12:28

ако струва двойно повече от останалите

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Ное 2009 12:55

"ако струва двойно повече от останалите" и 10 пъти да е по скъпо от останалите нали правиш разлика межу производители на конзоли и производители на игри :)
"Производителя" на конзоли печели главно от продажба на конзолата си.
"Производителите" на игри печелят от продажбата на игрите които правят.

От какво очакаваш да печеллят по твойта логика фирмите дето правят игри? :)
Да примем че производитлеля на конзоли дава процент от печалбите си от продадени конзоли на фирмите дето прават игра за конзолата им дори и така да е парите ще са нищожни... и никоя сериозна фирма няма да се навие на трохи...

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Квот фана
Публикувано на: 02 Юни 2010 08:55

Първо, не е Red Circe of Death, а RROD, демек Red Ring of Death.
Второ, вземи си колкото може по-нова конзола, за предпочитане Елитна (черна) и не я хаквай, че това й намалява живота. Купувай си игри и си цъкай в лайв и няма да имаш ядове. От личен опит го знам :)

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com