Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Заглавие: Re: Въпрос за покупка на PS3 или Xbox?
Публикувано на: 12 Окт 2010 14:45

PoPa78 написа:
Lich King написа:
Той и не хвали PS3 :lol:

За мен ли намекваш?

Не омг.. Човека показва 2 скрийна, от които всеки харесва повече тоя на бокса то е ясно, няма смисъл да го казваш, всички виждаме че няма трева на PS3

Профил

Аватар
В момента играе: ALAN WAKE
Публикувано на: 12 Окт 2010 21:38

Разбрах те по - скоро тревата в PS3 e в предзимен вариант! Каква трева?!

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Окт 2010 21:45

loony написа:
http://games-shadows.com/story-670-Xbox-360-vs-PlayStation-3--.html - малко хардуерно сравнение

що се отнася за каталога със игри и бокса и стешъна си имат големи заглавия във всяко едно отношение просто избора на поккупка си е твои - аз лично имам ps3 и доста съм очарована от нея ..що се отнася до бокса съм малко раздвоена ...платен бокс лаиф ..проблеми с прегряваня и т.н ....няма какво да си кривим душата но бокса претърпя доста ревизии ..и в интерес на истината промениха почти всичко ...цялата технология за CPUто за видеото ...сменяха захранването добавяха още 256 памет към дъното...допълнителен радиатор за охлаждане също HDMI порт които липсваше при 1та ревизия та всичко това си ми е някак в краина сметка вмирисано .......както и да е тук идва момента да си призная че ако живеех в бг за постоянно можеби щях да си взема боха (главно заради евтиното му хакване и пиратките .....)
за скриновете по горе не ми се коментира - има тонове сравнения в мрежата м/у двете конзоли ( :D Радо да не си обърнал надписите на снимките :D )

без лошо - може и да греша просто мое си мнение :oops:

loony не разбра ли, че Xbox-а прегрява и се самоизключва автоматично след като прегрей само ако е хакнат?! Ако не е хакнат забрави! Моя не е хакнат работи само с лицензирани копия и е работил по 12 - 13 часа без да бъде спиран нито един път през това време и до сега не се е самоизключвал никога нито от прегряване нито от нищо! За да спре да работи трябва аз да го изключа.

Профил

Аватар
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Публикувано на: 13 Окт 2010 09:25

@PoPa78 Не беше ли само Slim, който да се изключва при опастност от прегряване? При останалите модели или не прегрява или получаваш RRoD :D

Профил Skype

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 13 Окт 2010 12:49

Флаша няма нищо общо. А Джаспър да прегрее,тва искам да го видя. Щото моя джаспър е седял по 20 часа пуснат в продължение на доста дни и нищо не се е случило. Ако е фалкон по може да се случи, моя ми даде Е73 и РРОД чак след 1 година ползване доста яко. Обаче вече и двата не се предлагат на пазара, всички боксове които излизат от завода са Slim а при него се разбра че шанс да прегрее няма. Не лъжете хората ей така без да знаете, кво общо има флаша на драйва с цялостната работа на бокса?? Виж да беше jtag да си си разбърникал как работят вентилаторите ама при нормален флаш няма ама нищо общо :doh:

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Окт 2010 16:35

the_presator написа:
@PoPa78 Не беше ли само Slim, който да се изключва при опастност от прегряване? При останалите модели или не прегрява или получаваш RRoD :D

List of revisions

Codename CPU GPU HDMI Power Supply In Production Notes

Xenon 90 nm 90 nm No 203 W No Original release.

Zephyr 90 nm 90 nm Yes 203 W No Introduced HDMI port.

Falcon 65 nm 90 nm Yes 175 W No Introduced 65 nm CPU.
Power consumption
lowered.

Opus 65 nm 90 nm No 175 W No Available as a replacement
for Xenon motherboards
which have been sent
in to Microsoft repair
centers.

Jasper 65 nm 65 nm Yes 150 W No Introduced 65 nm GPU.
Introduced on-board
flash based memory.
Further reduced power
consumption.

Vejle 45 nm (combined chip) Yes 135 W YES Motherboard redesign
available exclusively
in the Xbox 360 S.

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Окт 2010 17:00

Дефакто XBOX 360 S е Slim! Така, че за повече информация по описания образец с тези технически дани може да търсите в интернет. Новия Slim e с по-малка консумация на ел. енертия с ново дъно Vejle при 45 nm на CPU-то естествено, че CPU-то ще грее по-малко, а от там и новото дъно Vejle също! Друг е въпроса, че самото дъно Vejle технически самостоятелно грее по-малко без намесата на CPU-то поставено на него. Но конзолите с дъна Jasper и Vejle не прегряват! както ставаше при по-старите дъна! Jasper може да грее повече от Vejle, но достатъчно поносимо колкото да не прегрява и да не се самоизключва при захранване от 150 W. Докато при Vejle технологията сега е най-съвършена! Освен, че консумацията е снежена до 135 W както казах вече новото дъно Vejle грее още по-малко и CPU-то е с още по-малко сечение 45 nm, което означава отдаване на по-малка част топлинна енергия или тоест CPU-то грее също още по-малко отколкото при Jasper! Така, че тук при модела Slim с дъно Vejle прегряване е невъзможно да съществува нито пък самоизключване на конзолата. Тя работи по същия начин като Jasper само, че вътре на хардуера му е по хладно и консумира само 135 W eл. енергия.
P.S. Във момента във продажба е само Xbox 360 S. Това S значи, че става въпрос за Slim с 250 GB хард диск, дъно Vejle и захранване с адаптор, чиято консумация е 135 W. За повече информация относно какво включва пакета и цена потърсете в интернет. До колкото разбирам, обаче друг Xbox 360 направен с друга конфигурация официално на пазара не е обявено да се продава в момента от Microsoft!

Профил

Публикувано на: 13 Окт 2010 22:56

Има и аркаден слим с 4 гб хард.

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Окт 2010 01:13

Радостин Стефанов написа:
Има и аркаден слим с 4 гб хард.

А да за него забравих. Обаче той нещо не им влиза в сметките щото бил проблемен. Имал някакъв проблем с Мултиплеър версията на HALO 3 и от Microsoft нещо не го тачат много. Изобщо даже не го дават в момента да съществува като продукт. Не знам може да са го спрели. Но в момента е глупост да се взима Slim Arcade! Ако ще се взима да бъде Xbox 360 Slim с 250 GB хард диск.

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Окт 2010 01:27

Неможе да се инсталира Халото на 4гб защото иска към 7 гб за инсталл, а мп иска инсталл за да зарежда на всички еднакво бързо нивата и да няма разминавка. Това 4 гб нещо неми се връзва да е хард по-скоро ми звучи като вградена флаш памет в бокса.

Профил

Публикувано на: 14 Окт 2010 08:36

Ами да - точно това си е - 4гб сейв място и можеш да си пускаш нета. И двете неща бяха силно проблемни при стария аркаде.

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Окт 2010 11:31

Ами да - точно това си е - 4гб сейв място и можеш да си пускаш нета. И двете неща бяха силно проблемни при стария аркаде.

Кои две неща бяха проблемни при стария Arcade по точно?

Профил

Публикувано на: 14 Окт 2010 14:34

Сейва (нямаше къде) и Интернета(изобщо не можеше да се ползва).

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Окт 2010 15:32

Сейва (нямаше къде) и Интернета(изобщо не можеше да се ползва).

Виж какво ще ти кажа моя XBOX 360 беше ARCADE като го купих. JASPER! След това му взех еан хард диск 20 GB, обаче тази серия се оказа BUNDLE т.е. с една дума неопаковани и се продаваха голи в наелон! Като го сложих на конзолата вътре имаше инсталирани някакви Демота и Трейлъри на игри и ми даваше свободно място 9 и нещо си GB не си спомням колко точно. И помислих, че е ползван и отидох до магазина да го сменя и им ги казах тези неща. Онези в магазина нищо не били знаели ама щом съм се бил притеснявал нямало проблем да ми го сменят. Смениха ми го и като се прибрах и го сложих пак същата работа. След това се поразрових насам натам и ми казаха, че можело заводски така да се продават с тези инсталации ама аз най - добре да съм си го бил Форматирал така хем ще се изтрият хем ще се Форматира на чисто и ще му се освободи мястото. Ако само го изтрия пак ще се освободи място, обаче по-добре да го Форматирам да е на чисто! Така добре. После като се разрових из нета намерих, че навремето MICROSOFT са продавали 20 GB хардове запечатани в кутия. Тоя бил BUNDLE без кутия и се продава гол в наелон. И какво като е BUNDLE нали е 20 GB да ама не. Като го Форматирах и то два пъти един след друг хубаво и ми даде свободно място 13.9 GB заето място 0 GB! Някой може ли да ми каже нещо по въпроса и астаналите 6.1 GB къде са и къде отиват? И също така запечатания хард диск на MICROSOFT и той ли е такъв или той си е цели 20 GB свободно място и, защо BUNDLE е по-малко не 20, а 13.9 GB? Е гати и обема е това направо, направо ме вбесява!

Профил

Публикувано на: 14 Окт 2010 16:36

Нали това ти казвам - има служебни записи - с тях после се ползва нета.

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Окт 2010 19:41

Значи да разбирам, че и хард диска от 120 GB и той има служебни записи и дефакто с тях капацитета на свободно използваемото място му излиза по - малко от зададените 120 GB?

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Окт 2010 22:40

Хакнатите пс3 та имат нужда от по-голями хардове, понеже игрите се качват на харда за да се играят.

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Окт 2010 08:28

iddqd написа:
Хакнатите пс3 та имат нужда от по-голями хардове, понеже игрите се качват на харда за да се играят.

Един външен хард те оправя перфектно ;)

Профил ICQ Skype WWW

Публикувано на: 16 Окт 2010 10:23

PoPa78 написа:

Значи да разбирам, че и хард диска от 120 GB и той има служебни записи и дефакто с тях капацитета на свободно използваемото място му излиза по - малко от зададените 120 GB?

Точно така го разбирай.

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Окт 2010 02:21

Знаеш ли, че по време на лятото и през пролета на тази година в сайта на XBOX 360 в раздела за Аксесоари бях мернал хард диск от 500 GB за конзолата на Microsoft! Обаче сега нещо не го виждам да се продава. Май и него са го спряли и не мога да разбера защо?

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com