iddqd написа:
Да бе да свързвам тв към пц за да игаря мортал 4 гениално. И да си купя 2 безжични джойпада и звука да ми идва отстрани понеже уредбата не е центрирана спрямо тв ами пц то. Несе опитваи да мсилиш хората дето правят игри са по умни от теб и затова пускат мк9 за конзоли. Ако си толкоз убеден в правотата на разсъжденията си пробваи се да им пишеш писно, а нени занимаваи нас с простотите си.
ОК, а ти се научи да пишеш ако обичаш.
Не ми е особено приятно да чета с извинение - говна.
Вече няма да ви занимавам, за мен и повечето умни хора, PC-то си остава the best.
А пък вие си избивайте комплексите и се опитвайте да обедите себе си, че не сте се прецакали брутално.
Едно мощно PC направо чупи по производителност тъпата конзола.
Не напразно съм играл някой от новите игри с 300-400 кадъра в секунда, което една конзола може само да мечтае с невъзможността за Upgrade
А пък това твое изказване за тонколоните, че звука щял да ми идва отстрани е повече от смешно.
Много ще ми бъде трудно е да ги преместя, особено ако колоните са ми безжични
Аааа и BTW. Някъде прочетох 1 пост на някакъв потребител, който се беше изказал толкова брутално, че ми се доплака.
Само видео картата на конзолите била 1000 лв
По спокойно 256 MB карта да не е 1000 лв.
Ако искам да си взема хардуер за ПЦ, такива като на конзола няма да ми трябват повече от 300 лв, само че за ПЦ-то трябва доста по-мощни компоненти, защото той освен да се цъкат игрички, може и много други магии, които за вас са непонятни.
И да, признавам, че конзолите имат някой хитови заглавия, които все още ги няма за PC, да може и изобщо да не излязат, но както те си имат хитови, така и в PC-то има. Така, че тука няма никакво място за сравнение.
Производителите само и единствено правят игри за конзоли, поради намаленото пиратство при тях, а не затова, че са по-производителни.
И ето още нещо:
Цитат:
какви са характеристиките на Playstation 3?
CPU: Cell Processor
GPU: RSX
Sound: Dolby 5.1ch, DTS, LPCM, etc. (Cell-based processing)
Memory: 256MB XDR Main RAM, 256MB GDDR3 VRAM
HDD: 2.5" Serial ATA - (20GB) - (60GB)
I/O: USB 2.0 - (x4) MemoryStick /SD/CompactFlash
Communication: Ethernet - (x1 / 10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T) IEEE 802.11 b/g - Bluetooth 2.0 (EDR) - Wireless controller (Bluetooth)
AV Output: Screen size 480i, 480p, 720p, 1080i, 1080p HDMI OUT - (x1 / HDMI NextGen) AV MULTI OUT (x1) - DIGITAL OUT (OPTICAL) (x1)
BD/DVD/CD Drive (Read Only): Maximum Read Speed BD 2x (BD-ROM) DVD 8x (DVD-ROM) CD 24x (CD-ROM) SACD 2x
Dimensions: Approximately 325mm (W) x 98mm (H) x 274mm (D)
Weight: Approximately 5 kg
Да се смея или да плача.