Автор |
Съобщение |
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: NINTENDO DS... заслужава ли си ? Публикувано на: 18 Авг 2009 10:16
Ако ще даваш 280 лева за ТОВА http://konzoli.com/nintendo-ds-p-71.html по-добре се самоубий.Или си мнооого прост или си мноооооого богат.
|
|
|
|
|
Leach
|
|
|
|
Заглавие: Re: NINTENDO DS... заслужава ли си ? Публикувано на: 18 Авг 2009 15:18
redy написа: За да не правя нова тема, ще пиша тук. Та мисля да си взимам DSi, но не мога да се занимавам да търся карти от чужбина и да поръчвам от някакви сайтове, та се чудех: Нали DSi-а има слот за SD карти. Не може ли да записвам ромове и други неща на обикновена SD карта и да използвам въпросния слот? DJ Cat написа: Ако ще даваш 280 лева за ТОВА http://konzoli.com/nintendo-ds-p-71.html по-добре се самоубий.Или си мнооого прост или си мноооооого богат. Ако мислиш, че това е DSi, по-добре се самоубий. Или си мнооого прост, или си мноооооого заблуден. Същото важи и ако мислиш, че някой наистина ще даде 280 лв. за DS Phat (че и Lite), само защото е новичко от магазин. @redy, доколкото знам няма SD слот хак за DSi, но все ще го измислят. За сега обаче най-добрия ти вариант е Acekard 2i, или ако се е пръкнало нещо по-добро, но се съмнявам. Инак ти препоръчвам просто да си вземеш DS Lite на старо със все карти и ташаци. В родното интернет пространство се завъртат често много добри оферти и ако те интересува DS Lite със Slot 1 карта- можеш да намериш за 130-140 лв.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: NINTENDO DS... заслужава ли си ? Публикувано на: 18 Авг 2009 20:24
Толкова ли не разбра какво имам предвид ,а издребняваш? http://konzoli.com/nintendo-dsi-p-622.html покъртителна разлика нали? Просто идеята е,че за 300 лева,няма никакъв смисъл да си зимаш подобна простотия.Мнооооого съм заблуден да,не съм някакъв,който да даде 350 лева за нещо,което не става за нищо.Буквално.Да играеш пародии на игри,на 2 инчов екран си е тъпотия.Който иска да си пилее парите да си го купува,ебаси.Аз специално,като съм в компания или където и да било,няма да извадя това да почна да джугам нали? А в къщи няма и да го погледна.Сега е време да се замислиш,кой е заблудения.''Наистина по-добре да се самоубия щом не знам за всички полуфабрикати и японски недомислици и игри на света.Айде мятай са на марио таз вечер да я връткаш.
|
|
|
|
|
Leach
|
|
|
|
Заглавие: Re: NINTENDO DS... заслужава ли си ? Публикувано на: 19 Авг 2009 00:05
DJ Cat написа: Толкова ли не разбра какво имам предвид ,а издребняваш? http://konzoli.com/nintendo-dsi-p-622.html покъртителна разлика нали? Просто идеята е,че за 300 лева,няма никакъв смисъл да си зимаш подобна простотия.Мнооооого съм заблуден да,не съм някакъв,който да даде 350 лева за нещо,което не става за нищо.Буквално.Да играеш пародии на игри,на 2 инчов екран си е тъпотия.Който иска да си пилее парите да си го купува,ебаси.Аз специално,като съм в компания или където и да било,няма да извадя това да почна да джугам нали? А в къщи няма и да го погледна.Сега е време да се замислиш,кой е заблудения.''Наистина по-добре да се самоубия щом не знам за всички полуфабрикати и японски недомислици и игри на света.Айде мятай са на марио таз вечер да я връткаш. Ми то като си в компания много ясно, че няма да извадиш каквото и да е и да цъкаш, деа. У вас има ПЦ и друга конзола, тая си е за изпът и ако ти няма к'во да я правиш, няма нужда да идваш да редиш човека колко е заблуден, при случай, че задава конкретен въпрос. Пародии на игри... не, определено не си играл на DS и не мога да разбера дали си просто малоумен и даваш оффтопик, като лепваш на хората "заблуден", или си привърженик на другата конзола, 'щото ако е второто- няма смисъл да говорим. Не защото PSP е лоша конзола (дори напротив), а защото не би имал достатъчно мозък да ми обясниш защо смяташ, че е по-добър избор. Все тая.
|
|
|
|
|
redy
|
|
|
|
Заглавие: Re: NINTENDO DS... заслужава ли си ? Публикувано на: 19 Авг 2009 08:52
@DJ Cat- Не съм мнооого богат, напротив. 300 кинта не бих казал, че са неземно богатсво, та да съм много богат. Иначе, да искам такваз дрънкулка си имам причини, които ако ти е толкова зор ще ти разясня. Пък и има доста стойностни игри, играл съм, забавно ми беше.
Leach, мерси за инфото, но конзолата искам нова да я взема, за Аcekard-a не мога да се занимавам с поръчки от чужбина, а и кадето и да погледна трябва да се бара по firmware-a, което може би не е толкова страшно, но исках да го избегна.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: NINTENDO DS... заслужава ли си ? Публикувано на: 19 Авг 2009 09:05
Реди идеята е че ако имаш 300 лева за това нещо,имаш още куп пари за други работи,защото за мен това и псп-то са си последната глезотия,но както и да е.
|
|
|
|
|
redy
|
|
|
|
Заглавие: Re: NINTENDO DS... заслужава ли си ? Публикувано на: 19 Авг 2009 16:46
Всеки си има различни приоритети. Иначе, аз съм си събирал пари да си купя някаква глезотийка и се спрях на ДС-а, а ако беше както ти казваш да имам пари и за други неща, нямаше да разпитвам как да подкарам пиратски игри нали?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: NINTENDO DS... заслужава ли си ? Публикувано на: 21 Авг 2009 22:32
Кажете някоя яка игра за DS lite, че Зелда не ме впечатли много децка изглеждаше.Иначе машинката е супер здрава не колкото GBA, който съм го изпускал толкова пъти и като изключим драскотините му няма нищо.
___________________________________ Граматика от злато да това ти е познато.
|
|
|
|
|
redy
|
|
|
|
Заглавие: Re: NINTENDO DS... заслужава ли си ? Публикувано на: 22 Авг 2009 12:32
За стратегии ти препоръчвам:Age of Empires-Age of Kings, Age of Mythologies; Advance Wars-Days of Ruin, Dual Strike; Mage Knight- Destiny's Soldier; Luminous Arc- 1&2 и Worms Open Warfare 1&2. RPG's: Chrono Trigger; Final Fantasy всичките; From The Abyss; Children Of Mana и много други които не съм играл достатъчно за да ги изписвам. Eкшъни: Castlevani-ите; Contra 4; Metal Slug 7; New Super Mario Bros; Wario Master of Disguise.... Phoenix Wright серията също не е лоша, но там няма никаква динамика и е повече Graphic Novel отколкото игра. Надявам се, че съм бил полезен.
|
|
|
|
|
Leach
|
|
|
|
Заглавие: Re: NINTENDO DS... заслужава ли си ? Публикувано на: 22 Авг 2009 13:56
gadmc, към листа на redy мога да добавя: Платформъри: Super Mario 64 DS, Rayman, Legendary Starfy, N+, Drawn To Life,Sonic Rush Adventure, Proffesor Layton игрите са много добри пъзел-платформъри. RPG's: The World Ends With You, Dragon Quest V, Pokemon-ите, Mario & Luigi: Partners in Time. Екшън 'н стъф: GTA: Chinatown wars, Little Red Riding Hood's Zombie BBQ, Ninjatown, Ninja Gaiden: Dragon Sword, Bomberman Land Touch! 1/2, Glory Days 2 разни шмъпове. Пъзели: Tetris DS (адски зарибяващ онлайн), Meteos. Куестове: Another Code, Hotel Dusk (и двете силно препоръчвам), Time Hollow, Phoenix Wright, Broken Sword, Jake Hunter, Theresia, ScummVM. Други, 'дето ми идват на ум: Guitar Hero-тата, Skate it, Tony Hawk-овете, Mario Kart DS (онлайн е гот), Metroid Prime: Hunters, както всичките Call of Duty, Dementium и Мoon са много добри FPS, като COD игрите си ги бива онлайн.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: NINTENDO DS... заслужава ли си ? Публикувано на: 22 Авг 2009 14:43
Благодаря, полезни бяхте Age of mythologies ми звучи добре
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: NINTENDO DS... заслужава ли си ? Публикувано на: 22 Авг 2009 18:12
gadmc написа: Кажете някоя яка игра за DS lite, че Зелда не ме впечатли много децка изглеждаше.Иначе машинката е супер здрава не колкото GBA, който съм го изпускал толкова пъти и като изключим драскотините му няма нищо. GTA Chinatown Wars,изиграх я на компа,лудница е.Мини я на ДС-а
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
ivo333
|
|
|
|
Заглавие: Re: NINTENDO DS... заслужава ли си ? Публикувано на: 28 Авг 2009 17:29
За мене най-великия франчайз (звучи ретардет на български (редардет също влиза в тази категория)) за преносимите конзоли на нитендо си остава Pokemon. Знам че много хора казват как било детско, но аз лично мисля, че няма достатъчно умно хлапе под 10 години, което може да я превърти. Геймплея е много симпъл, но невероятно зарибяващ. Преди няколко седмици пробвах platinum и останах доволен, че не са осрали геймплея, както и че лекендарните покемони все още изглеждат BadAss а не гейски както първоначално се помислих. Но въпреки това си личи, че са се опитали да я направят за по широка аудитория. И звуците на покемоните са се променили съвсем малко от GameBoy ерата, което и направо недопустимо , като се има предвид че звучат все едно някой си прави гаргара със затворена уста. Така че ако ме питаш си заслужава. DS и PSP си имат добри и лоши страни.
___________________________________ kirilicata
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: NINTENDO DS... заслужава ли си ? Публикувано на: 29 Авг 2009 11:29
нинтендо ДС не струва нинтендо ДС не струва нинтендо ДС не струва
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: NINTENDO DS... заслужава ли си ? Публикувано на: 06 Сеп 2009 23:18
Правилно ли разбрах, че ако си намеря мемори карта ще мога да си слагам пиратки на нея и да си цъкам?Или греша защото звучи твърде хубаво за да е истина?
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|