Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Питане за PSP Slim
Публикувано на: 26 Апр 2008 11:43

Гледам бая му смъкнали цената на това PSP и при положение, че има Wi-Fi най-вече, много ме блазни да си го взема.Отделно всичко останало много ме радва по него.Да знаете откъде най-изгодно мога да го купя(ново) от София?Трябва ми базов пакет, не искам игри, но като стана въпрос то някакъв хак на софтуера ли се прави, за да се играят тия от торентите или...?Ако може някои и това да изясни, както и какво се включва в комплекта(без игра дето е).Ако някой пък знае колко върви в Германия и дали е по-евтино оттам да се купи - нека сподели :)

Профил

Аватар
В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
Заглавие: Re: Питане за PSP Slim
Публикувано на: 26 Апр 2008 12:58

В България върви за 359лв. , базовият. Хакването ще ти струва максимум 10лв. (зависи от човека който хаква,може и безплатно) , а за мемори карта ти препоръчвам SONY Memory Stick Pro Duo 4gb , струва около 200лв. , но има и 8 гигабайтова карта , ако имаш повече пари си купи нея. Игрите се теглят от замунда или isohunt (там има най-много сийд) и се слагат в папка Games на мемори стика (след като е хакнат разбира се) . Общо около 500лв. ще ти излезе всичко , но си заслужава ;)

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 26 Апр 2008 14:02

200лв беше преди 2 години 4GB карта. Сега е до 100. По форумите 60-80. По-малко не си взимай, тясно е и малко игри ще събираш.
Хакването може да го направиш абсолютно сам с 15 минути четене.
Комплектът е конзола, кабел, зарядно, слушалки, книжки, кутия.

WiFi-то на PSP е много дървено и бавно за browse.

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ

Публикувано на: 26 Апр 2008 16:18

Мен игрите не ме вълнуват толкова, колкото Wi-Fi-то и до голяма степен филми и музика.Разбира се би било добре да се ползва и като конзолка, но като за начало ми трябва главно безжичния нет и то за браузване на по-основни сайтове.За хакването ако някой знае сайтче с надеждма информация, нека постне, както и дали е рисковано нещо да се прецака и може ли да се върне в нормално състояние, за да не изгубя гаранцията, макар и формална?Нещо един от Мултирама вчера ми разправяше за Слим+Год оф Уор(ако така беше) комплекта - 339лв. а базовият модел - 289лв. което се разминава малко с това, което чета тук и по други места :? Може и тоя да се е объркал де, но ми обясняваше, че излизало с 20 кинта по-евтино така, понеже играта била 70лв отделно, а с тоя коплект излизало само 340лв :roll:

П.П. За безжичния нет никак не е бавен - вчера го тествах и в Плесио, и в Мултирама - супер си е и определено е по-удобно за писане от на телефон с Wi-Fi или поне от тия, с които съм работил.Точно заради това вчера се запалих по ПСП-то, предишните версии май нямаха Wi-Fi и затова слабо ме интересуваха :roll:

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Апр 2008 16:43

За нет/музика/филми по-добре си вземи хубаво PDA, като Dell Axim x51v или HP 4700. Не знам какво с WiFi си виждал, но аз съм имал 3-4-5 покета, имам и PSP и като internet device PSP-то не струва. За игри е много добре, иначе не. Писането на текст е безумие, браузърът, дори на доста добра интернет свързваност зарежда страниците отчайващо бавно.

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ

Публикувано на: 26 Апр 2008 17:19

А, за текст нямам намерение да пиша фермани по сайтовете :P Искам просто да браузвам поща, факултетска страница, новини и разни такива - като видях то си запаметява адресите и само си ги избираш, щом веднъж си ги написал.И на ПСП се пише по-бързо от на ГСМ като пращаш СМС, поне вчера го установих това.Нета си беше единия на Плесио, другия - на Кодак-а до Мултирама - и на двата зареди Yahoo и гугъл за може би 2 секунди.Виж че не се хваща цялата страница на екрана и трябва да двишиш нагоре-надолу е ясно, но аз го сравнявам с мобилни телефони от сорта на Нокия Н серия и ми си стори по-конфортно.Покет ПЦ/ПДА съм гледал преди време, тях ако си купувам, ще си купя някоя Нокия със симбиан и Ви-Фи или дори по-евтин лаптоп.Идеята ми бе, че за 300лв. това, което предлага ПСП, ми се вижда доста изгодно.А щом имаш ПСП значи можеш да ми обясниш как става това с фирмуера и как най-лесно да си го направя сам.Благодаря предварително :)

Профил

Аватар
В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
Публикувано на: 26 Апр 2008 23:30

По-добре дай 5лв. на някои да ти го направи , отколкото да се мъчиш сам. Не е толкова лесно.

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 27 Апр 2008 02:09

Не съм вярвал, че ще го кажа, но ако ти трябва само за музика, филми и нет помисли и за iPod Touch :?
Браузването на нета си е направо приятно, доколкото е възможно на такова екранче де. Не съм ползвал ПДА, но не ми се вярва с туй химикалче, или стилус, да е по-лесно.
И ще се фукаш пред приятелите си, щото изглежда яко :lol: Друг е въпроса, че цената му е безбожно надута, при мен е $300 за едните музика, нет и филми :?

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 28 Апр 2008 11:43

psp-bg.net

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV
Публикувано на: 28 Апр 2008 21:37

Till Lindemann написа:
psp-bg.net

Мда, точно щях да направя реклама.:)

Krieg

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 28 Апр 2008 22:39

Ако имаш въпроси сайта е http://www.psp-bg.net а ако си решил да си купуваш вземи го или от магазин ма пулсар или го поръчай онлайн http://www.pulsar.bg за повечко аксесоари http://www.konzoli.com (от този сайт не си купувай конзола послушай ме) така за хакове мисля че пандората ще свърши добра работа торенти от http://www.zamunda.net ако имаш въпроси пусни едно ЛС

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Апр 2008 07:43

Ако ти трябва машинка за вифи баузване и подобни, виж еееРС. За 500-600 лв получаваш функционален лаптоп с ВиФи, Windows XP/Linux, браузър/messenger/video player и повече памет/диск от PSP-to. Има и клавиетура за разлика от ПСП. Минуса - няма 3Д за игри.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Апр 2008 17:15

Иначе tahumbata , ако наистина ти трябва само за музика, филми, Wi-Fi си купи iPod Touch. Ако можеш да пазаруваш от чужбина перфе няма да ти излезе повече от 400лв + шипинга.

Ако не можеш , минавай на PSP и не му мисли ;) Чувал съм, че браузването не е бавно и си е пушка. Хакването може да стане и със батерията от хакнато PSP само трябва да попиташ наляво на дясно. Нищо не ти пречи и да попрочетеш из нета как да си го хакнеш. Цената с игра от Пулсар 400 лева . B техно маркетите има някакви оферти може да ти хареса нещо. http://www.technomarket.bg/products.php?page=1&klasaswe=033&grupaswe=001 ;) Good luck with your quest for giving out money :D

Едит : Упппссссс :oops: :oops: :oops: извинявам се май работата ми е дошла в повечко ...

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 29 Апр 2008 22:36

Той имаше предвид картата...

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 29 Апр 2008 23:33

92 лева е 4GB карта на Sandisk Pro Duo click

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по