И аз така направих
- първо супер високи цени, после супер ниски. Вратата за дебелия и мултито и аз не ги барах.
За оръжията веднага мога да ти кажа - отиваш в оръжейната и като кликнеш на оръжието натискаш Y - пише за всеки ъпгрейд какво трябва да се направи ( с лявата ръчка скролираш нагоре надолу). Ако пише че трябва да избиеш 300 ъндеда - значи трябва да избиеш 300 ъндеда точно с това оръжия точно по описания начин. Цялата работа е тегава и протяжна на макс . Там на Y като дадеш пише и колко ти е прогреса.
За спасяване на регионите никакви куести не ми даде - минал съм всичко и няма нищо ново.
Ключа от съкровищницата е специален - може да се вземе при 5 милиона. Ако се чудиш какво отключва - отключва сандъка ПОД златото - единствения начин да го отвориш е да прехвърлиш цялото злато в трезора на кралството и така да няма злато в стаята и сандъка да се вижда - има оръжие вътре.
Златните ключове са три като всеки отваря точно определена врата. Едната врата е по пътя на най-първата пещера - докато бягате в началото се вижда, втората е в пещерата с двамата братя духове където свирят на пианото, третата е в една специална къща на духовете която се води отделна зона и се влиза откъм блатото.