Red Master FF3 - това което желаеш ,за цената за която го желаеш е непостижимо, но мисля че мога да ти предложа разумна алтернатива, от която да останеш доволен.Това което конкретно имам предвид е нов Elite Bundle,с гаранция, Jasper дъно и производство края на 2008. Ще се свържа в skype за да разговаряме за детаилите.
Ще се възползвам от темата за да запозная форумнната ни общност с една инициатива, която заедно с мои добър познат започнахме преди около година:
Предлагаме внесени от Англия Xbox 360. Работим по поръчка за конзоли и аксесоари. Също така внасям и Nintendo Wii и Ps3, но за момента е трудно да дам конкретни цени за тях. Ето и настоящите приблизителни цени за Xbox 360:
- От 230 лева за Core Arcade + нужните кабели и AV/Захранване
- До 460 лева за Elite 120 GB, чисто нов, с всичко необходимо – както се взима от магазина.
- Предлагаме всякакви други вариации на Xbox, но в зависимост от това какво търсите, ще трябва да уточните цена с колегата ми чрез Skype.
- Намираме и всякакви други аксесоари, но тяхната доставка ще трябва да се извърши на ваши разноски, независимо къде из България се намирате.
С колегата ми търгуваме и с други конзоли, както вече споменах, но поради непрекъснатата промяна в цените, ще се наложи да се свържете директно с нас по email или skype, за да ви дадем точна цена, отговаряща на вашето желание.
Доставка: 15 лева чрез Еконт Експрес, но ако сте от София можем да се договорим и нещо друго. J
Email:
sakagami_t@abv.bgЗаплащането се осъществява на място при получаване на поръчката, след като на място се уверите че е доставена в работно състояние.
Вече имаме задоволителен брой изпълнени поръчки, модела се доказа като успешен и за сроковете за доставка на поръчката са между 2 и 3 седмици...