Като чух новината, направо ударих гъзо в тавана
Това е една от любимите ми поредици изобщо и ако тези римастъри се представят добре, като нищо ще направят и нова игра.
Някои от моделите са твърде cartoon-y и изглеждат малко като взети от WarCraft - виж Рахаб, например, който мяза малко на мъпет, ама това са бели кахъри - има ни модове за тая работа.
Също така съм обнадежден от това, че Kickstarter-a на The Dead Shall Rise събра над 1 млн. долара, прескачайки многократно първоначалната цел.
За който не знае, това е официален прикуъл комикс за Soul Reaver, където ще видим Разиел преди началото на играта. Казват и че ще се фокусират върху някаква мацка, която има общо и с Разиел, и с Кейн.
Аз съм предпазливо оптимистично настроен, като акцентът тук е "предпазливо". Наистина се надявам да не насерат историята с DEI шитни. Леко притеснително е, че Ейми Хенинг няма да пише историята. Но, нека почакаме и да видим.
А вече дали тези римастъри ще дадат тласък за нова игра... Един Бог знае, но при всички положения, не знам дали тази нова игра би била продължение на Defiance. Играта е на 21 години. Дори да я римастърнат (на което силно се надявам), според мен е много по-вероятно просто да направят reboot на поредицата. По-скоро ще направят това, което направиха с Tomb Raider - цялостен reboot за модерна аудитория.
Но да видим. Дано греша