21 Мар 2002 19:51 Мнения: 10961 Местоположение: София
Заглавие: Valheim е епицк
Публикувано на: 09 Фев 2021 16:10
В общи линии заглавието. Играта е hack&slash сървайвъл и ако успеете да се абстрахирате от арта, който е полу-пиксел арт-полу не, играта си заслужава 95-те % положителни оценки в стийм, въпреки, че е Early Access на няколко дни. В сравнение с друга сървайвъл игра, която играх в последно време(Green Hell), то тази е доста по-лежерна по отношение на оцеляването и ти позволява много повече да се фокусираш в аспекти като битки, разглеждане и строежи. Поддържа 1-10 играча като сървърите могат да са на компа на някой от партито или да си наемете.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky
Заглавие: Re: Valheim е епицк
Публикувано на: 09 Фев 2021 17:11
Това видео го скипнах до 18-тата сек и този дет метъл ме стресна много мощно
Не е точно моят жанр, но ще я пробвам! Изглежда доста яко
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Sentry
Публикувано на: 09 Фев 2021 21:33
А бе ако не се кефиш на survival игри по-добре не си я взимай, защото си е същата история - събираш материали и се мотаеш, докато намериш нещо интересно. Бойната система е една идея по-добра от повечето, но само една идея, не е нищо изключително.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Gipo
Публикувано на: 10 Фев 2021 02:51
Sentry написа:
А бе ако не се кефиш на survival игри по-добре не си я взимай, защото си е същата история - събираш материали и се мотаеш, докато намериш нещо интересно. Бойната система е една идея по-добра от повечето, но само една идея, не е нищо изключително.
При всички случаи, ако си пробвал крафтинг-сървайвъл игра в сходен стил и не ти е харесало цялостното преживяване, малко вероятно е да ти хареса и тази. Но ако си поне малко положително настроен към крафт-сървайвълите, то тази е супер избор.
ех, дееба много бих искал да й се зарибя, но колкото и тъпо да звучи ... игра с такъв арт не бих пипнал
___________________________________ джумерки
Gipo
Публикувано на: 19 Фев 2021 00:54
shub niggurat написа:
ех, дееба много бих искал да й се зарибя, но колкото и тъпо да звучи ... игра с такъв арт не бих пипнал
И аз бях така като я гледах първоначално. Пипнах някои неща в настройките, играта придоби по-приемлив вид, но определено не беше моя арт. 2 часа по-късно, нямах никаква идея какъв е арта на играта, кубически ли е, реалистичен ли е... тичах по картата като дете на Катнис и Леголас и строях епична база. Добре де, доста грозна и даже на едно място крива база, но беше епично! И един трол ме изкорми. После ме изкормиха по пътя към мястото, на което трола ме оноди. После аз изкормих всички!
Вие как цъкате? Има ли как да направим някъв пцм реалм/сървър?
Понеже съм сингъл / локалка и още не съм видял, ама - има ли ги cancer нещата, свързано с всяко такова сървайвъл нещо - decay timer, нападения, изтриване на прогреса и тн
___________________________________ джумерки
Gipo
Публикувано на: 21 Фев 2021 23:54
shub niggurat написа:
Вие как цъкате? Има ли как да направим някъв пцм реалм/сървър?
Понеже съм сингъл / локалка и още не съм видял, ама - има ли ги cancer нещата, свързано с всяко такова сървайвъл нещо - decay timer, нападения, изтриване на прогреса и тн
Аз само соло засега. Сървърите могат да се правят като хост на компа на някой или да се наеме сървър по подобие на ark и conan exiles. Ето от тук например: https://www.g-portal.com/gb/gameserver/valheim-server-hosting Играта е само пве, но понякога мобите полудяват(излиза надпис) и ти правят мини сийдж. Не знам как точно става в сървър.
ЕДИТ от 22.04.2021: Играта е все така велика, смятам като я мина в сегашната ѝ версия да почна с модове. Има такъв, който симулира aRPG прогресия с дроп на предмети от убийства на мобове
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения