Заглавие: Тайкуни разни Публикувано на: 08 Май 2019 20:00
Хора, кои са най-яките Tycoon тип игри, които сте играли? За мен са Transport Tycoon (OTTD), Railroad Tycoon поредицата, Tropico поредицата, донякъде Cities: Skylines (само донякъде, защото в един момент се превръщаш в трафик мениджър и става досадно). Не мисля, че CM/FM се водят тайкууни, затова не ги включих. Метнал съм око на: - Parkitect (завършена игра тип Rollercoaster Tycoon) Все още не съм я взел, защото не съм сигурен колко дълго ще ми държи вниманието това строене на увеселителни паркове. Иначе е страхотна; - Software Inc (доста добра като за EA); - Workers & Resourses(огромен потенциал, но твърде много бъгове все още); - Prison Architect(втората най-завършена от споменатите); - Rise of Industry(може да се превърне в заместника на OTTD, стига да я довършат); - Foundation (изглежда велико, просто ще дам още малко време за довършване); - Battle Royale Tycoon, която е в твърде ранна разработка, но ако направят Sandbox режим ще я взема веднага; HammerHelm, която е комбинация между RPG и фърст пърсън сити билдър. Изглежда обещаваща, но я прави само 1 човек и колкото да е сериозен, нещата се случват бавно.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|