PC портът ще се разработва от QLOC- студиото, което направи MK X играема на PC и изкара доста добър порт на Injustice 2.
Изгледах видеотата от reveal event-a и всичко изглежда брутално яко. Определено ще се цикли
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Заглавие: Re: Mortal Kombat 11
Публикувано на: 18 Яну 2019 09:23
Тая time-bending мацка и time-travel нещата връзват всичко чудесно с деветата игра, но въпреки това time-travel bullshit-a ми идва в повече...
Когато на големите им свършат идеите: - Зомби апокалипсис; - Time travel;
Винаги са тези двете.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
the_presator
06 Фев 2009 21:49 Мнения: 2682 Местоположение: Стара Загора
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Публикувано на: 18 Яну 2019 10:26
Такива неща са неизбежни. Поне като го направят веднъж няма да го повторят... за известно време
Btw нали казаха, че персонажите в 11 като пътуват във времето ще видят различни версии на себе си? А това дали означава и, че ще видим/ играем с персонажи които са убити в сегашният lore? В 10 измряха доста второстепенни файтъри (а в 9 body count-a май беше още по-голям, защото обхващаше събития от първите 3 игри във франчайза?)?
B демото от reveal-a имаше 25 slot-а, от които засега са потвърдени:
От разни art-ове по менюта/ промота може да добавим и Kitana и Rain/ Noob Saibot/ Smoke, a oт време на време пускаха и някаква transitional анимация с Kabal май.
Горд Пролетарий
Публикувано на: 18 Яну 2019 11:57
Шао Кан също ще бъде в рустъра, макар и само като pre-order.
the_presator
Публикувано на: 27 Фев 2019 17:37
Горд Пролетарий
Публикувано на: 18 Апр 2019 16:30
МУЗИКАТА!!! НАЙ-НАКРАЯ <3<3 <3 <3 <3
the_presator
Публикувано на: 18 Апр 2019 20:55
Лудницата!!!
И после се сещаш, че щайгата ти няма да може да я подкара на приемливо ниво. И дори и да можеше пак щеше да изчакаш ~1 година, докато излезе komplete edition
Някой ще я купува ли скоро?
Публикувано на: 19 Апр 2019 02:43
Това се дължи най-вече на опита на NetherRealm, който натрупаха от МК 9 насам. С MK X имаха значително подобрение, в Injustice 2 моделите бяха много добри, а сега в МК 11 са си направо супер
Горд Пролетарий
Публикувано на: 19 Апр 2019 13:33
Story Mode-a започва повече от обещаващо. Дано нататък не се осере подобно на този в MKX.
the_presator
Публикувано на: 22 Апр 2019 19:16
Вече има ревюта и г/д всички са съгласни, че core experience-a е адски добър, но отключването на екипировка е доста голям грайнд и също така играта има няколко вида in-game currencies, един от които може би ще е p2w/ unlock, но онлайн магазина не е бил включен по времето, когато ревюиращите са играли, така че имайте едно на ум.
Засега няма ревюта на PC версията, която ще използва Denuvo (rip 5-10% performance).
Публикувано на: 01 Юни 2019 02:24
Shang Tsung trend-ва в Twitter
В момента играе: Soldier of Fortune, Vivisector: Beast Within
Публикувано на: 17 Юли 2019 12:30
Много досадна история, както миналата игра. Жените, с изключение на Синдел и Китана, никога не бяха сериозен фактор във вселената на Смъртоносна битка в първоначалния канон.
Сега, Милена я направиха кан, после Китана(и то Китана от MK2011...), някаква Кроника се появява за пръв път, и е родила Шинок, който също е победен от жена, някакво момиче през 20-те си години...Соня е генерал, а мъжете са като цяло някакви отрепки wtf Най-вече Рейдън, който проваля всичко.
А, и, в един от разговорите преди битка, онова насекомо вика "This one remembers killing Jerrod for Shao Kahn", което е ебахти тъпото. Направиха най-якия пичага в СБ, Шау Кан, в Цензура. В игрите от 2D и ранната 3D ера, нямаше съмнение, че той беше убил Джерод, бащата на Китана, и завзел Единия. Сега пък и това не направил.
Въобще му махнаха цялата агенция, от велик воин-бог, защитник и завоевател на Outworld, в някаква пионка на Кроника, а стига.
Ама, най-тъпоте беше, че убиха Лю Канг в по-миналата игра и сега е антагонист. Защо? Вместо буйно зомби, той пак е немъртъв, но може да се самоуправлява? Но не помни всичко? Пак е гневен? Абе...
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения