Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Издирвам Age of Mythology+Titans, оригиналът Публикувано на: 25 Окт 2017 20:01
Здравейте. Ще давам накратко. От титанично дълго време търся оригинално копие на Age of Mythology, лебедовата песен на Ensemble Studios, чийто страстен почитател съм, след като миналото такова пострада фатално при ремонт на жилище преди около десетина години.
В този ред на мисли, реших, че тук въпросът ми е по-прилежащ, като форум ориентиран към видеоигри.
Разбира се се интересувам и от добавката към базовата част, The Titans, а пък защо не и златното издание. Изглежда, което е изтеглено от българския пазар. Начинът обаче да бъде закупен дискът и придружаващите го материали, е единствено чрез онлайн сайтове за търговия или "разпити" по гейминг форуми.
Поради собствени причини и опасения за качеството на стоката, не пазарувам от сайтове тип Амазон и прочие, камо ли пък софтуер на физически носители. Ако някои случайно разполага с такова в повече, нека отметне това в темата. За района на София-област става въпрос.
|
|
|
|
|
Jotaro97
|
|
В момента играе: Soldier of Fortune, Vivisector: Beast Within
|
|
Заглавие: Re: Издирвам Age of Mythology+Titans, оригиналът Публикувано на: 30 Окт 2017 07:53
Защо просто не вземете Age of Mythologies: Extended Edition ? Можете да я купите от GoG.com или чрез sTEAM магазина. Не само, че включва Gold edition-а, а и подобрява графиката на играта и добавя нова факция - китайската митология.
___________________________________ "Carthago delenda est"
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Издирвам Age of Mythology+Titans, оригиналът Публикувано на: 30 Окт 2017 11:45
Ами разширената версия и липсва чара и пленяващото чувство на оригинала, особено и като добавим факта, че е пълен миш-маш от дефекти/бъгове/, дори някои неща от оригинала са умишлено извадени. Тествал съм това, преди и година след леко позакъпване на нещата, и с удоволствие поисках от Steam да ми бъдат върнат парите.
Няма я идентичността на оригинала като цяло в качеството на изработката, ако бъда честен.
Още повече често с приятели играем в групова мрежа (допреди години всеки божи ден след работа) - друг минус, поради който предпочитам версията от 2002/2003. Интернет свързаемостта по нашите покрайнини изобщо не е на нивото на запада, като в някои случай, поне при моя доставчик, се случва да нямам интернет с дни въпреки че съм редови в плащанията, а пък тогава се събираме отбора и просто се забавляваме - което е красотата на Age of Mythology, начините за изграждане на стратегии са неминуемо много. За съжаление, понякога и това е фактор в избора дали да предпочета старото пред "новото", от гледна точка на пълноценната работа на заглавието.
|
|
|
|
|
Jotaro97
|
|
В момента играе: Soldier of Fortune, Vivisector: Beast Within
|
|
Заглавие: Re: Издирвам Age of Mythology+Titans, оригиналът Публикувано на: 31 Окт 2017 07:15
нелегален написа: ?!?! Къде се намираш? Може би е от Западните български покрайнини. Там сърбите постоянно прецакват българите.
___________________________________ "Carthago delenda est"
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|