Автор |
Съобщение |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Dawn of War III Публикувано на: 03 Май 2016 19:30
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
DarkAvenger89
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dawn of War III Публикувано на: 03 Май 2016 19:44
УЕС ВЕ !!! Първо ме зарадваха с Тотал уар: уархамър, а сега и с 40К и то точно като си мислех, че поредицата вече е умряла. Само се надявам да е по-близка до първата DW, oт колкото до DW2 като геймплей с наистина глобална кампания простираща се поне на няколко планети. Само така може да се усети бруталността на 40К вселената. Също се надявам и да вкарат повече флъф тоя път. Искам да видя chapter masters, grey knights и разбира се шибаните титани (мисля че в трейлъра видях imperial knight и eldar titan). Kато цяло имам големи надежди за играта, особено ако са си взели поука от DW2, където се пробваха да я направят по-масова, като всъщност резултатът беше точно обратното. И накрая това, което стана беше, че беше по-опростена като разнообразие на единици и прочие и по-комплексна като геймплей.
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dawn of War III Публикувано на: 03 Май 2016 22:41
DarkAvenger89 явно не си от истинските 40к фенове понеже ако беше щеше да знаеш че има грей найтс в даун оф уар 2 елит. https://www.youtube.com/watch?v=z-ojA3F0wvA В момента от даун оф уар само елит се играе, но хората тук не занет кякво е то понеже не играят даун оф уар мп. Не знам кво имаш предвид 2 ката по-масова, по-скоро беше тактическа докато единицата по-стратегическа. В единицата се строеше разчиташе се на развитие на базаи, в двойката се разчита почти само на микро контрол.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
 |
DarkAvenger89
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dawn of War III Публикувано на: 04 Май 2016 02:39
Elite e мод, който няма нищо общо със СЕГА или с Релик - демек както всички други модове е направен от самите играчи. Не виждам на какво основание го споменаваш ?! А и не съм споменал никога, че са липсвали - още в DoW си ги имаше. Имам предвид точно това, което каза. в първата разчиташе на микро и на макро, като макрото беше по-важно - ако имаш достатъчно контрол над картата(което означава и повече ресурс)евентуално все ще спечелиш. Докато 2рата разчита почти единствено на микро, което поне на мен ми се струва, че беше направено просто играта да се опрости и така да е достъпна за повече хора(както уж беше замисълът с CoC4). Което както казах доведе до обратният ефект - DoW2 всъщност стана по-трудна от първата.
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dawn of War III Публикувано на: 04 Май 2016 12:45
Цитат: lite e мод, който няма нищо общо със СЕГА или с Релик Елит мод има много повече общо с даун оф уар 2 от колкото сега има. Сега освен че купи правата нищо общо е нямала с тазии игра. Елит мода е най добрата уархамър 40к игра в момента. Сега не е правила нищо по уархамър 40к. А гейнайтовете в доу 1 бяха просто като юнит тук са си отделна фракция. А за микрото и макрото, това че играта е по-трудна понеже има нужда от повече юнит контрол и по-добро използване на терена не е лошо нещо. Постоянните битки според мен са по интересни от строенето на базички.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
 |
DarkAvenger89
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dawn of War III Публикувано на: 04 Май 2016 13:30
Имах предвид, че елит мод не е официален релийз...whatever А до колко е по-добро или по-лошо - не знам - на мен ми беше постно. Всъщност аз се надявам DoW3 да е комбинация от двете - нещо като Company of heroes, само че в по-голям мащаб, че да се усети наистина, че е уархамър игра. Е грей найтовете няма и ка да са отделна фракция в DoW, тъй като там отделните чаптъри са представени само като цветове, а юнит ростъра е някъв общ.(въпреки че реално са си blood ravens).
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dawn of War III Публикувано на: 04 Май 2016 13:40
Tova klipchedet ti pokazah pokazva grey knights otdelni uniti imat vsi4ko im e razlichno. Inache shte ti e postno dokato ne se specializirash v mp. To dokato ne nauchish tunkosti malko nqma kak da ne ti e postno mikroto e v malkite detaili ne sluchaino e mikro. Ako ne si igral dostatachno mp prosto za da te nakefi trqbva da gledaah replay priemrno tozi deto ti dodoh klipa za grayknights frakciata pravi dosta dobri battle reporti za dow2elite. Kato cqlo v youtube dosta takira reporti se pravqt na elite moda taka che ako iskash da usetish chara na igrat ashte trqbva da se obrazovash kato pogledash malko kvo pravqt tezi deto znaqt kvo da pravqt. https://www.youtube.com/user/DoWReplaysNet/videosdaje v poslednia uploadnat replay ima grey knight
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dawn of War III Публикувано на: 04 Май 2016 14:21
До колкото чета в стиим ще е само 3 раси. Орк, спейс марин и елдар. Ебаси мизерията, тия понеже старкрафта е с 3 раси даи и даун оф уар да е с 3. Доста разочароващо. Първич даун оф ууар с експанжъните сигорно имаше 10 раси а тоя започва с 3. Мъка
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dawn of War III Публикувано на: 04 Май 2016 14:21
До колкото чета в стиим ще е само 3 раси. Орк, спейс марин и елдар. Ебаси мизерията, тия понеже старкрафта е с 3 раси даи и даун оф уар да е с 3. Доста разочароващо. Първич даун оф ууар с експанжъните сигорно имаше 10 раси а тоя започва с 3. Мъка
|
|
|
|
 |
DarkAvenger89
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dawn of War III Публикувано на: 04 Май 2016 15:32
Пфф, не мисля, че са толкова безумни наистина да сложат само показаните от трейлъра раси...освен ако не направят същата гейщина като с Total war - preorder race pack. Aко това се случи, вече наистина ще има бойкот. Но платените длс-та са на 100%. Поне като пускат с по-малко раси, дано балансът им тоя път поне да ...е да съществува някакъв изобщо(визирам DoW1 ) А тоя дет си ми го пратил преди като имах мерак да се науча мулти го гледах, ама така и не ми изтърпяха нервите. Много ме биеха все някви с по 100+ игри минимум и се отказах. 
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dawn of War III Публикувано на: 04 Май 2016 16:26
100+? To ima li takova neshto? Az igraeh na 5000+ ti za tva ne si uspql da ocenish igrata hahahaha. Inache 3 rasi she ima spored men shte slojat tiranid i chaos v expansiok. V steam pishe imperial guard space marine rasa? Tva znachi li che space marine i imerial guard she sa edna rasa nz
|
|
|
|
 |
DarkAvenger89
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dawn of War III Публикувано на: 04 Май 2016 19:05
https://www.youtube.com/watch?v=jlI2VgI1azUза сега от тея шотове, които са показали играта определено не ми харесва как изглежда. Наистина явно се пробват да копират от старкрафт, което само по себе си е супер ирония. И wraithlord да oneshot-не imperial knight - никъв шанс.
|
|
|
|
 |
Alaster
|
 |
В момента играе: PoE Dark Souls
|
|
Заглавие: Re: Dawn of War III Публикувано на: 04 Май 2016 20:22
FUCK YES FUCKERS.
___________________________________ If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dawn of War III Публикувано на: 04 Май 2016 20:28
ПРекалено шарено бе. Тея луди ли са? Близард стайл ли бе? Ужас тва е 40к трябва да е кърваво дарк. Страх ме е че сега ще усерат нещата. Да не насерат най добрата 40к игра с тая шарения картуун нетуърк стайл ебаси
|
|
|
|
 |
DarkAvenger89
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dawn of War III Публикувано на: 04 Май 2016 23:32
Кво знам засега : явно наистина ще бъдат 3 раси в началото - орки, елдар и спейс марийнс Отново ще има строене на бази. В кампанията ще се сменят расите с които играеш.Демек една кампания, в която ще играеш с 3те раси. Ще имаш някви епични единци като imperial knight-a и май даже титани. Също така нова опростена система за прикритие, каквото и да значи това.
|
|
|
|
 |
newcomer
|
 |
В момента играе: Футбол, ама навън
|
|
Заглавие: Re: Dawn of War III Публикувано на: 05 Май 2016 15:28
На бас, че половината бюджет ще отиде за трейлърите. И че ще предлагат най-яките фракции (като Chaos) срещу кинти. Долу SEGA, бе! Вече дори фактът, че ще портват Якудза игрите за компютър не ме кефи. Тази компания е ЕА на изтока, проклети да са.
|
|
|
|
 |
Alaster
|
 |
В момента играе: PoE Dark Souls
|
|
Заглавие: Re: Dawn of War III Публикувано на: 05 Май 2016 19:42
Ако наистина започнат само с 3 раси, остналите най-вероятно ще дойдат с експанжън, по подобие на предходните игри от серията.
___________________________________ If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dawn of War III Публикувано на: 05 Май 2016 21:36
досега никога не са били толкоз малко расите. Много тънко искат да минат сега този път и после да почнат да шиткат расички
|
|
|
|
 |
DarkAvenger89
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dawn of War III Публикувано на: 18 Юни 2016 23:15
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|