Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Might & Magic : Heroes VII
Публикувано на: 01 Окт 2015 15:47

Някой игра ли я вече ?

Не мога да преценя пълен ташак ли е, или разочарованието ми от тая игра е въплъщение на осъзнаването, че никога няма да получим хубав нов хирос :o

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие: Re: Might & Magic : Heroes VII
Публикувано на: 01 Окт 2015 16:20

Абе петицата и шестицата в последните им версии си бяха доста добре според мен.

Профил

Аватар
В момента играе: Mortal Kombat X ,The Witcher 3 ,The Evil Whithin ...
Публикувано на: 02 Окт 2015 14:19

Абе не знам Пуснах я колкото да видя. Няма интро филмче което ме озадачи..... Не е толкова кичозна и шаренка сякаш като предната. Но я разъках има няма 1 час и почти нищо не съм видял освен малко от първата карта в кампанията на Heaven. От видяното:
1. Върнали са ресурсите даже не знам дали не са и повече.
2.Доста от сградите избор в стил Heroes Iv
3. Няма ги Inferno макар че два три от демоните са оставени като неутрални което дава надежда.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 02 Окт 2015 21:09

Малко по-добре от 6, но ми липсват японските демони от нея. За жалост това е логичното продължение в серията, след това, което стана с 4.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Окт 2015 22:19

Пробвах я за малко и засега не съм особено впечатлен. Първото нещо, което ми направи веднага негативно впечатление е, че за тези изисквания играта изглежда зле. Даже и на макс настройки не съм никак впечатлен. Да не говорим, че колкото и пъти да се пусна след 5 минути почват да ми сълзят очите. Другите имате ли такива проблеми ?
Също новият стил на кът сцените е някъв смехотворен. Диалог на фона на някъв си арт ?! Това да не е някоя инди игричка ебаси.
Абе чувам, че са върнали блек найтове като някъв нов вид champion единица, някой нещо ?

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Окт 2015 00:31

може просто ънриал енджина да не е подходящ

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Окт 2015 10:37

Дава ли ви от време на време ерор като я пускате ( stopped working и т.н. )

При мен ту тръгва, ту не иска. Четох, че май правят пач, де ...

Иначе kinda grows on to you, както всички хироус игри в крайна сметка, та бих искал да я разцъкам по-дълго :Д

П.П.

Честно казано на пръв поглед би трябвало да е доста по-добре от шестицата, която беше зверски орязана - фиксиран стартинг герой, 4 ресурса + злато, замъците изглеждаха някак празни и т.н.

В седмицата има малко по-gritty арт на нещата, като че ли, има нови ресурси, повече неща за строене, ''пицата с умения'' може да се окаже интересна. За сега съм пробвал само две раси - стронгхолд и дънджън. За съжаление стронгхолда не го усетих много ''оркски'' и ''варварски'', ами по-скоро номадско/ориенталски. Ма така де, то и в хироус 2 беше така :D Което е лек полъх на олд скуулщина, щото на първо четене нещата са пълна мешавица с юнитите, но после си казвам ''хей, това беше така в хироус 2 !''. Да се просълзи човек.

Но играта е съсипана от бъгове и технически проблеми. Положението болезнено напомня на неадекватния релийс на Disciples 3 преди години. Да излизат пачове, адони, голд едишъни и както си му е реда там с всички игри от поредицата, и да стане един завършен стабилен продукт - тогава ще е бомба. :D

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 04 Окт 2015 01:17

Хах, не помня кога за последно убисофт(и не само) са пуснали игра, на която да не и трябват 20 пача, за да бъде играема. При хирус ситуацията е още по-зле, заради очевидно минималният бюджет и време, който са вложили в нея. Баси поне повечко карти да бяха сложили. За един ден работа мога да ги удвоя сигурно.

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Окт 2015 01:53

нелегален написа:
Sentry написа:
Малко по-добре от 6, но ми липсват японските демони от нея. За жалост това е логичното продължение в серията, след това, което стана с 4.

логиката на аниме фен: Няма японски демони, играта е зле. (facepalm)

А сега, ако обичаш, прочети какво съм написал.

Профил

Публикувано на: 05 Окт 2015 07:19

От това,което гледам в youtube,играта не изглежда зле но и не е нещо за което да дам 50 евра.Пък и да си заслужаваше,пак нямаше да ги дам,мисля след време да си я изпиратствам,защото преди време си купих хироус 6 от сайта на юби и от известно време не мога да го играя,защото конфлукса им не работи и съответно ми няма сейфовете.Мизерна работа.А иначе за мен най-добрия хироус е петицата.

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Окт 2015 09:16

Чета, че крашовете идват от факта, че играта по някакъв начин започва да използва всичката рам ( когато ''развитието'' ти по картата стане достатъчно голямо и се разкрие повече територия и чисто и просто - повече неща започнат да се случват по картата ). Много хора потвърждават, със скрийнове, че в един етап, играта заема ~7.8 gb ram ако си с 8, или 15, ако си с 16 и т.н.

При мен е същото - точно на определен ход, след като съм напреднал на скърмиша, играта крашва. Ако почна нов - всичко окей, до даден момент пак.

При много хора евентуален workaround е да си ъпдейтнат драйвера на видеото. Можете да пробвате, ако имате проблеми, аз още не съм тествал така как ще е.

Но задълже трябва да се появи пач, и дано да е скоро, че играта всъщност е що-годе готина. :?

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 06 Окт 2015 01:21

Графично по-зле ли е от хироус 6 или само така на мен ми изглежда?

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Окт 2015 10:08

Терена и детайлите са много по-добре от 6, но и самата визия е малко по-''студена''. Няма го тоя типичен фентъзи блуум и размазаност, нещата са много по-crispy някак. В битка някои от юнитите имат лоши текстури, де, но overall е по-добре от 6.

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 06 Окт 2015 11:57

Енджина е по-як но самия дизайн примерно детайлите и тн ми се виждат по-зле. Не че съм го играл де но гледах в ютуб. Вижда ми се някво безцветно без яки приказни детайлчета. 6 тицата беше някакси супер по цветна с по-изпипани детайли. Защо е толкоз монотонна?

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Окт 2015 12:16

Еми нали това викам - няма го тоя толкова ярък фентъзи блуум и ярки цветове. Малко по-убити са гамите, по-студени цветове като че ли. Отдавна не бях виждал игра, особено фентъзи игра, без блуум ефект. Странно е, наистина.

Не знам за приказните детайлчета, кампания не съм играл, само 2 скърмиша, и то до някъв момент, в който почва да ми крашва заради бъга с рамта. Общо взето не съм видял много от играта все още ...

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 06 Окт 2015 13:45

Не става дума за кампанията, а за детайли по картата, като текстури рази
Виж приемрно 6

ето 7

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Окт 2015 13:57

Имай предвид, че си дал шот от бетата, и ако гледаш в ютуб клипчета от бетата, може да има разлика.

А това, което имах предвид с детайлите по картата и кампанията е, че за сега не съм имал шанса да видя кой знае колко от тези детайли, защото съм играл само стартиращите зони в 2 скърмиша, в които не е имало кой знае колко поле за изява на тия детайли. Няма фонтанчета, горички, феички, езерца и разни такива красоти и eye-candy, каквито в 5 и 6 изобилстваха. Повече прилича стилово на Disciples 3.

Сам виждаш разликата в двата шота - по-светлата и блуумната гама в 6 и по-студените цветове, но по-шарп текстури в 7.

Сега в арената има фикс за CODEX релийса, сложих го + изтрих папката на играта от май документс, както някви викат, и преминах критичния момент дето ми крашваше играта. Гледам рамта - заема средно ~5.4 gb, може би така трябва да си е.

Ще видим колко ще издържи без краш и ще пиша ако има промяна. :D

Профил Skype WWW

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 06 Окт 2015 16:05

И от двата шота ми прилича на бедна браузър игра. Дроп. След 4ката няма добър Хироус.

Казах.

Профил

Аватар
В момента играе: нищо, мързи ме
Публикувано на: 06 Окт 2015 17:08

Петицата е добър Heroes и то много по-добър от 4ката

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Окт 2015 19:10

За мен четворката е най-зле от всички хироуси. Аз дори се изкефих на 6тицата доста но след всички пачове и експанжъни. Дано и тази да успеят да я фикснат, въпреки че графиката не знам дали ще променят.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com