Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Струва ли си марката uRage?
Публикувано на: 05 Сеп 2015 21:23

Здравейте, искам да попитам струва ли си да си купа клавиатура и мишка на марката uRage?

Профил

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Заглавие: Re: Струва ли си марката uRage?
Публикувано на: 08 Сеп 2015 15:21

НЕ!!! Бягай далеч от тея. Купувах преди година сигурно някъде от вносителя клавиатура и мишка геймърски и 2те даваха дефекти. На клавиатурата подсветката спря да работи след 2 часа работа, смениха я, новата същата работа. Мишката бутоните двоен клик... има ли смисъл да продължавам? Като искаш яко и евтино вземай A4 и не се занимавай с подобен шит. Само за куриери платих като да си взема Рейзър... не ми се иска да си спомням.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 08 Сеп 2015 17:36

Не, изобщо. Имах мишка, при това скъпа на тея нещастници и се развали на 2рият ден.От тогава не съм припарил до тях. Готин им е дизайна, но компонентите са ужасни. Общо взето това е и преобладаващо мнение за тях.
ПС - карам със слушалки на uRage и засега съм доста доволен спрямо цената.

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 08 Сеп 2015 17:53

Някво търсене направих и установих, че марката "urage" де факто са "hama" с по-гъзарски дизайн и съответно по-висока цена за същия боклук :)

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Публикувано на: 09 Сеп 2015 09:54

Ама иначе зарибяват с дизайна нали? То си е копие тоя дизайн де, като на китайско менте. Аз самия съм жертва :д само заради дизайна ги купих.
Иначе да Хама е марката. Даже се водят за немци, аз съм писал даже и до съпорта писмо, видях. Абе тея са по зле и от "китайци"... то тва некво клише, щото A4 са си железо. Аз въпросните клавиатура и мишка ги смених с A4 и още работят без грешка. Клавиатурата е G800V и така свикнах с нея ... не знам с кво ще я сменя. Дано пуснат A4 нови модели, защото определено им бедна гамата на последък.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: джобен тенис
Публикувано на: 09 Сеп 2015 16:59

Хората са казали че евтиното винаги излиза скъпо. При тази марка това важи с пълна сила!

Профил Skype

Публикувано на: 09 Сеп 2015 17:35

И аз съм супер доволен от а4,всичко ми е тяхно-слушалки,мишка,клавиатура и са супер издържливи.Иначе напоследък съм хвърлил око на едно комбо мишка+клавиатура на куулър мастър-октан.

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Сеп 2015 21:11

Аз се разгледах, не че ще купувам де, мисля да откарам още година с тея дето имам(мишката е X7 F3). Стана ми интересно защо не пускат толко време Bloody А4 клавиатура, а то има даже комплект с мишка на добра цена. Но пък само един модел? В смисъл искам друг дизайн мишка, защо има само един вид. Както и да е. После видях Cooler Master 2та "евтини" комплекта Red и този който ти каза, малко по скъпия и по нов модел. Гледах даже ревюта, абе личи си че е евтинджоска работа ама... трябва отзиви на хора които са ги ползвали поне 3 месеца. Не купувам 2ри път така по снимка. Макар че марката е сериозна. Имам кутия HAF 912 Advanced и са страшилище, много качествени. Но от кутия до мишка има разлика. Абе от една страна като се замислиш, заради едната качествена подсветка ако е само за нея, не си струва. Много е важно да е доказано във времето и да е здраво и издръжливо като A4. Затова ако има Bloody с мишка с дизайн който ме кефи може и да се изкуша. Макар че и Bloody-то си е нещо като нова марка и не съм чел отзиви за тях специално.
Но определено подсветката на тоя CM Storm Octane е лудница. И мишката е добър дизайн.

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com