Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Заглавията които си заслужават...
Заглавие: Откраднат Steam акаунт
Публикувано на: 27 Авг 2015 16:04

Здравейте...подозирам, че ми е откраднат акаунта в Steam, тъй като когато поискам да си възстановя паролата на профила , при търсене на профила ми дава някакъв чужд за мен... мейл... когато въведа моя мейл ми свързва със стария ми профил на същата поща а като задам телефонния ми номер, не го разпознава... за него съм сигурен че съм го въвел в потребителските опции
Мога ли да направя нещо и как да се свържа директно със стийм администраторите, защото пробвах сякакви начини и нищо... инвестирал съм пари в този акаунт и до преди месец си влизах нормално...
в един приятелите ми в steam ме изписва като приятел, но със старото ми име и показва че игрите са ми там...
Благодаря!

Профил Skype

Аватар
Заглавие: Re: Откраднат Steam акаунт
Публикувано на: 27 Авг 2015 17:47

През съпорта с тикет или директно на пощата ако имат, стават бавно отговорите им, едни приятели така след предишния ТИ да трейднат итеми им тарашика акаунтите, единия още не си го е върнал, кофти е работата. Пиши им, но със сменена поща не знам как ще им докажеш че е твой.

Но пробвай, през тикет съпорта там ще ти отговорят 100% може да е след 2 седмици но ще има отговор.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com