Автор |
Съобщение |
venenum
|
|
|
|
Заглавие: Victor Vran Публикувано на: 08 Мар 2015 21:31
Пичове,не знам дали сте запознати с тази игра,но това е последното(все още в Early Access) творение на нащите момчета от Haemimont Games. Не съм много запознат с тънкостите на играта и геймплея.Изглежка като стандартно actionRPG,но доста по екщън ориентирано.Има едно нововъведение(поправете ме ако не е така)за жанра наречено СКОК и също така търкаляне на страни(което също не знам дали е новост). Арт стила е приятен,както вече стана модерно с много ефекти,щаренийки и светлинки,нещо като този на Torchlight.Относно контента не съм много наясно как стоят работите, но играта е както казах още в Early Access и предстои да се добавят много неща. С историята не знам как стоят нещата,но действието се развива в ?областта? "Загоре",което само по себе си трябва да е яко! Отзивите са добри. Тъкмо ми се играе някакво ARPG,а пък и без това пичовете са българи,мисля,че са се справили добре,но още изчаквам. Геймплей: https://www.youtube.com/watch?v=MdZXlh_kVOgFacebook страница: https://www.facebook.com/VictorVranСайт: http://www.victorvran.com/
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Victor Vran Публикувано на: 08 Мар 2015 22:20
Малко по-детайлна графика и нещата ще са чудесни.
Иначе тоя пич е първият бг ютюбър, който прави готини клипове, не вярвах, че има такива у нас.
|
|
|
|
|
venenum
|
|
|
|
Заглавие: Re: Victor Vran Публикувано на: 09 Мар 2015 00:10
Пича е нещо като българския Pewdiepie.Не случайно са му предоставили копие от играта! Най-яките му клипове са тия на които боха,тия на по-стращните игри... Там съм се сцепвал от смях
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Victor Vran Публикувано на: 09 Мар 2015 18:10
venenum написа: Пича е нещо като българския Pewdiepie.Не случайно са му предоставили копие от играта! Най-яките му клипове са тия на които боха,тия на по-стращните игри... Там съм се сцепвал от смях Този от клипчето не цвилеше и не квичеше (поне от това което попрегледах) не може да се нарече българския Pewdiepie (и слава богу).
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
venenum
|
|
|
|
Заглавие: Re: Victor Vran Публикувано на: 09 Мар 2015 18:24
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Victor Vran Публикувано на: 09 Мар 2015 19:10
spider stomper simulator
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Victor Vran Публикувано на: 09 Мар 2015 20:33
прилича на диабло 3 клонинг
|
|
|
|
|
The Raven
|
|
|
|
Заглавие: Re: Victor Vran Публикувано на: 10 Мар 2015 01:46
___________________________________ I'm Commander Shepard and this is my favorite post on the internet.
|
|
|
|
|
DarkAvenger89
|
|
|
|
|
|
|
|
Nreth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Victor Vran Публикувано на: 10 Мар 2015 21:14
А всъщност е Sacred 3 клонинг.
|
|
|
|
|
venenum
|
|
|
|
Заглавие: Re: Victor Vran Публикувано на: 11 Мар 2015 01:09
Nreth написа: А всъщност е Sacred 3 клонинг. Най-компетентният се обади... Ми не,не позна
|
|
|
|
|
Nreth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Victor Vran Публикувано на: 11 Мар 2015 10:25
Нека да говорим с факти,ок? Sacred 3 PC GamePlay HD: http://youtu.be/EdGXvR6WmpsVictor Vran Gameplay [Early Access] [PC HD] [60FPS]: http://youtu.be/Hy5JYeKsbgoТова да се сравнява с Diablo и нарича ARPG?Хахаха.Най-близко е до Sacred 3,Bastion и подобни hack and slash-игри със застъпени RPG елементи.Да се достигне дълбочината на Diablo или Van Helsing,е изключено.Дори като излезе пълната игра пак няма да стигне геймплея на Van Helsing или Torchlight,камо ли пък Diablo 3. А това е нормално за жанра-прост геймплей с лека кустомизация.Джиърът не оказва толкова голямо влияние като в ARPG-тата,най-важно е оръжието,а то опира до лични вкусове,а не от статовете.Магиите са същата работа.Ко-опът играе много важна роля,освен ако не говорим за по story-driven заглавие(Bastion е идеалният пример). Ся чатна ли
|
|
|
|
|
venenum
|
|
|
|
Заглавие: Re: Victor Vran Публикувано на: 11 Мар 2015 11:26
И ти са прав,ама до някъде... Никой не мисли дори да го сравнява с Diablo хахаха... Геймплея прилича най-много на първия Torch(без екшън камерата и скока).Дори само наличието на базова кустомизация на героя и ония карти на съдбата изключват приликата с sacred3.В момента играта е много слаба откъм контент,а пичовете имат намерение да добавят още много работи.
|
|
|
|
|
Nreth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Victor Vran Публикувано на: 11 Мар 2015 12:57
Der Meister написа: прилича на диабло 3 клонинг Я повтори.И не разбираш-oсновата на Victor Vran e като тази на Sacred 3.Туй,че има мали добавки,не променя особено усещането. Преди години(че и сега,ако съдим по коментара на Майстера) всяко ARPG беше Диабло клонинг,но това не означаваше всичко да е 1 към 1.Ся разбра ли най-сетне,че ми писна да се занимавам.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Victor Vran Публикувано на: 11 Мар 2015 19:37
ми нз бе пич, не съм играл други хек енд слеш игри освен диабло тука всичко ми мяза на диабло 3 - геймплея, стила на графиката, изгледа на камерата, дизайна на полетата с магии и т.н. сигурно има други игри на които повече прилича нз
|
|
|
|
|
venenum
|
|
|
|
Заглавие: Re: Victor Vran Публикувано на: 12 Мар 2015 01:03
Начи и двамата не сме играли играта,така че няма смисъл да спорим повече... И аз няма да те убедя,но и ти няма да ме склониш,че е sacred 3 клонинг.(Тая игра беше ебати шибаната скука.) Тука не говорим за база,а за цялостно усещане от играта като атмосфера,арт и тн.Да не говорим,че има и много други по-удачни примери,ама както и да е.
|
|
|
|
|
Revive_
|
|
В момента играе: Заглавията които си заслужават...
|
|
Заглавие: Re: Victor Vran Публикувано на: 15 Мар 2015 12:33
Играта изглежда обещаващо! Има нужда от развитие, но на този етап изглежда много добре. Не е нужно да е претруфена с разни неизползваеми простотии, разбира се. При завършен проект, задължително ще си я закупя, най малкото заради ентусиазма и подкрепата към Haemimont Games. Успехи!
___________________________________ "Няма правило без изключение. — Nulla regula sine exceptione." "Утре, утре, винаги утре и така минава животът. — Cras, cras et semper cras et sic dilabitur aetas."
|
|
|
|
|
-Stormrаge-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Victor Vran Публикувано на: 24 Юли 2015 14:32
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Victor Vran Публикувано на: 24 Юли 2015 14:46
-Stormrаge- написа: http://zamunda.net/banan?id=450086&comments=1#startcomments Айде налазвайте Виктор Ваньо е озвучен от същия актьор който озвучава Гералт в Уитчъра http://store.steampowered.com/app/345180/?l=bulgarianНааайс. Бих я пробвал. Дано по-известните гейм критици да й направят ревюта и да добие по-голяма популярност. Много съм изненадан от позитивния рейтинг в Стийм (94%? Това може би ще се окаже най-високо рейтваната бг игра).
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
|
|
Заглавие: Re: Victor Vran Публикувано на: 24 Юли 2015 15:08
След Path of Exile не виждам как бих играл подобна шитня :д Не знам, изглежда ми смотана игра. Дразни примерно че има по 2 анимации за всяко оръжие, а камера и героя се въртят като малоумни, напомня ми онея японски хорър игри resident evil или nvm не помня точно име но ще се сетите, играят се от 3rd преспектива и камерата в повечето моменти е от страни и героя се върти като пак казвам като малоумен, некво пълно дебилие както и да е(да бе за съвсем различен тип игри говора ама няма зн)). Сякаш героя се върти около неговата ос, а камерата седи от страни и нямаш идея в повечето моменти къде ще нанесе удар. Но и като цяло е тапня. Не знам колко е различен тип игра от PoE, но някой да седне да играе тва след оня шедьовър.... звучи невъзможно.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|