Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Цар
Аватар
Заглавие: Assassin's Creed Rogue
Публикувано на: 07 Мар 2015 13:15

ЦЕПИ, А :arrow:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Квот фана
Заглавие: Re: Assassin's Creed Rogue
Публикувано на: 07 Мар 2015 13:33

Не само това, ами ако искаш да знаеш какво става в Unity, трябва да минеш Rogue, защото началото на Unity е края на Rogue :D

Профил

Публикувано на: 07 Мар 2015 15:08

Относно техническата част - Core 2 Duo 6500@ 3GHz, HD 6950, 4GB RAM 800 - 1080р с абсолютно всичко на макс + FXAA, HBAO high, Motion blur, AF x16. Кадрите се държат около 35-40, спадове до към 25-30 на места, но доста рядко. Странно, но ми върви по-добре от Liberation HD :shock: Палци горе за Ubi София. Графиката по мое мнение е нещо средно между 3-ката и Black Flag, поне на мен такъв feeling ми навя. Никакви оплаквания по този параграф.

Иначе играта си е Black Flag със сменен сетинг. Геймплея е 1 към 1, тук таме има добавени новости, но като цяло е същото, което за мен си е ок. Историята не мога да я коментирам, съвсем в началото съм, но определено ще я изиграя.

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 07 Мар 2015 17:04

Да, мисля че това действително е най-добре оптимизираната за РС игра от поредицата, наистина върви по-добре от дори Liberation HD, а предвид че освен графично, ами и геймплейно е в духа на Black Flag, отсега усещам че ще си знае стоте часа игра. Кефи ме, че в крайна сметка се откликна на молитвите ни за още една игра като четворката, а дори е в друг сетинг и доразвива историята. :D

Сериозни палци за Ubisoft Sofia, наистина :!:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 07 Мар 2015 21:44

Пичове,играта е ток и жица!!! :D
Просто най-мазния асасин за PC.Помня,че Black flag-a бая зор даваще на мащината ми... тая направо лети сичко на мах,а дори почти не се забелязва никакъв спад в кадрите.
Отделно,въпреки че още в 3-ката намразих Северна Америка като сетинг за играта,в тази нещата са значително по добре.Историята(в началото съм) досега ме заинтригува и има изгледи да набере още скорост.
Битките с кораби са много по-добри от преди и тн.
Абе кво да ви кажа Ubi Sofia ме изненадаха приятно.Играта ми допадна и изглежда,че бая ще задълбая в нея.Просто има толкова много места за изследване и лоот за изриване,че не знам.... :rockon:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 08 Мар 2015 02:33

КАКВО ИЗЛЕЗЕ ЛИ КОГА БРЕ

edit 27 фпс на всичко минимум, при мен нещата са видимо по-зле от 4-ката :? Щом и в абстърго положението "А вие готови ли сте за голямата сеч?", значи нещо няма да го бъде, е, затова беше демото все пак. И въпреки всичко възмутен съм.

Spoiler for :

Профил

Публикувано на: 08 Мар 2015 12:50

Играта не е това, което очаквах от нея. Очаквах някакъв орязан Black Flag, с който Ubi да замажат очите на х360/ps3 феновете.

Rogue e Black Flag 2.0 с историята, която Black Flag нямаше. Фрашкана със съдържание, огромни местности, доста нововъведения, разкошна графика. Ubi София, шапки долу, успяхте да ме изненадате.

И нещо, което отдавна не ми се беше случвало в АС игра - почти не обикалям и не върша нищо странично, за видя как ще се развие историята. Нещо, което Black Flag така и не ме накара да направя. Не знам какво повече да кажа, играта е must have и си заслужава всяка стотинка.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Мар 2015 16:20

Момчета, само на мен ли водата ми изглежда като една голяма гума, дори като пусна всички настройки на макс? Нищо общо с 4-ката?

Гледам това https://www.youtube.com/watch?v=uiEX-jRICeM и по някаква причина водата въобще не може да изглежда така при мен...

p.s. След Dying Light паркурът в АС (дори 5-цата) ми е много бозав и изисква 0 skill, никакво удовлствие няма, когато героят ти автоматично се "лепи" за повърхностите, и анимациите са насечени на моменти...

Профил

Публикувано на: 08 Мар 2015 18:41

Водата при мен си е ОК, същата като в Black Flag. Паркура и мен започна да ме дразни, супер дървен ми изглежда на моменти. Анимациите с прескачането на предмети или минаването под тях го правят по-динамичен, но много често не сработват и гледките как Шей тръгва да катери ограда, вместо да мине под нея са крайно дразнещи.

Другото което - бойната система е бруууутално еднообразна. Не говоря за самата механика, а за анимациите. Проблем не е само от Rogue, в Black Flag пак беше така. Битките са динамични, прехвърлянето от един противник на друг и навързването на серия - също. Просто едни и същи анимации отново и отново и отново. Помня в сериите с Ецио как можеше да избираш дали да се биеш с камата, с меча, с тежко или дълго оръжие, което малко или много разнообразяваше геймплея. Някой от оръжията примерно имаха различни kill анимации. Тук - нищо такова. Кофти, можеше да поработят над този аспект. Аз като човек, които е изиграл всичките АС игри, нямам никакъв проблем да изиграя играта и с голи ръце, предизвикателстовото дори и така е нулево.

Но като цяло това са дребни кахъри, които в никакъв случай не пречат на цялостното изживяване. Страшно се радвам, че Юбисофт София изкараха толкова качествен продукт. има по какво да се работи, но за мен показаха че качествена игра може да се направи и за година.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Мар 2015 19:58

Крайно време е от Ubi да се сетят,че този енджин е вече за пенсия и да не го ползват повече,никога.....
Иначе към колегите по-горе:
Въпреки че не съм играл много Black flag...там водата не беще ли прозрачна когато я гледащ отгоре??? И като цяло мисля,че изглеждаще една идея по-добре самата графика.
Иначе другото,което казахте са си характерни за поредицата недостатъци... :cry:

А относно бойната система,след още от 3-ката се наблюдава една тенденция на опростяване.
Горе долу двете са идентични,само че мисля,че там имаще повече анимации на завърщващи удари.

Абе като цяло след Brotherhood-a по-голям кеф от асасин не съм изпитвал.
Тази също има яка история и много работи за правене,ама както казахте бойната система е скука...

ЕДИТ: На някой друг освен мен случайно да му се е сторила играта по-лесна от обикновено???
Вярно,че напоследък задобрях в стелта покрай Mark of the ninja и Splinter cell-ите,ама чак да съм станал спец.... :IMNOOB:

Профил Skype

Публикувано на: 09 Мар 2015 14:20

Само на мен ли ми се струва, или FOV-а е дразнещо нисък? Имам чувството, че от 3-ката насам неизменно присъства тоя проблем. От Steam форума бяха писали на Ubi заради Black Flag - никакъв резултат. Предполагам и туй ще е същото, ще чакаме на някой фенски фикс. Толкова ли е трудно да сложат един слайдър, ебати...

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Мар 2015 01:28

Пуу, аз ли съм единствения, който вече го е играл това преди година под заглавието AC4 и намира главния герой за -не-па-чак-толкова-интересен-?

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Мар 2015 14:20

докат мигнеш и излизат 2-3 AC игри

аман, не ви ли писна

и то коя от коя по-безидейна и repetitive :x

Профил Skype WWW

Публикувано на: 11 Мар 2015 15:35

Аз не виждам какъв е проблема да излизат и по 10 асасина стига игрите да са качествени и да предлагат достатъчно нововъведения и съдържание ,така че да не ти се струва,че играеш една и съща игра малко поукрасена! Толкова много още може да се гради ,че не е истина!Друг е въпроса,че Уби се опитват да изцедят всяка стотинка без да изнвестират много! На мен лично не ми харесва факта,че играта тръгна да се развива напред във времето вместо да се разгледат епохи като Феодална Япония,Римската империя,Египет и т.н.

Профил

Публикувано на: 11 Мар 2015 17:00

Приключих я...

Шей е доста по-интересен персонаж от Едуард, който общо взето беше английско келеме, тръгнало да прави пачка. Тук историята е доста по-обвързана с предишните АС игри, както и с отношенията асасини/темплари. Едиствения й минус е, че не е особенно дълга. На мен лично ми беше интересно да видя и гледната точка на темпларите, мисля че още може да се доразвие поредицата с други игри, представящи и отсрещната страна.

Ако трябва да съм честен, хареса ми повече от Black Flag, в която историята така и не ме залепи за монитора. Сетинга е интересен, New York, River Valey и North Atlantic са достатъчно различни, което контрастира с плажтетата/палмичките/водопадчетата на Black Flag, връзката с АС3, Unity и Black Flag беше интересна.

Като съдържание играта не отстъпва по нищо на Black Flag, след изиграването на историята все още има десетки часове геймплей. Връщането на Renovations от Brotherhood ме изненада приятно, което ми спести гринденето на морски битки за още злато. За всичко останало съм писал по-горе, като цяло играта си заслужаваше, голямо браво за Юби София.

Нямам нищо против излизането и по 5 АС игри на година ако са с такова качество. Запазването на core механиката + интересна история и обогатен геймплей = win от моя гледна точка.

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Мар 2015 19:44

shub niggurat написа:
докат мигнеш и излизат 2-3 AC игри

аман, не ви ли писна

и то коя от коя по-безидейна и repetitive :x

да бе аз още Black Flag не съм изиграл :(

Профил Skype

Публикувано на: 31 Мар 2015 19:20

Играта върви мазно щото всички дървета и храсти ВСИИИЧКИ са болезнено СТАТИЧНИ ... да не говорим материализирането на 5 метра на скали и хора ... АА-то е пълна скръб Само FXAA да фък вееее !

Историята е по-добра доста за разлика от 4ката кефят препратките към алтаир и другите неща дето събираш да си изградиш по голяма представя за АБСТЕРГО ... но като цяло ... куца работа .. поредния шит със саунд мастеринга поредния глупав ИЗКИСТВЕН ИНТЕЛЕКТ .. то като цяло липсва такъв ... безмилени неща като fire crackers и тн.

И НАЙ Вече ретардците ЗАЩО премахнаха гейм механиката да lock-ваш таргет и да можеш когато не си локнат към някой да можеш да взимаш оръжия на врагове ... докато след 2ката заключването е автоматично и ташак .. КАМЕРАТА на таз игра е най най най най най най най неадекватата която съм виждал ЕВААААААААААр особено при тесни протранства ... всичките глупости от 3ката насам ... и нищо от към подобрение освен едни 20 кадъра отгоре щото грозни low res текстури ръбати полигони материализиране на обекти на 5 метра от героя който управляваш УБиидиотс са пълен фарс вече ... а като се замисля че едно време именно техните игри ми бяха любимите :( И най вече болезненото .. ПОВТАРЯНЕ ПОВТАРЯНЕ ПОВТАРЯНЕ ПОВТАРЯНЕ ПОВТАРЯНЕ ПОВТАРЯНЕ ПОВТАРЯНЕ ПОВТАРЯНЕ ПОВТАРЯНЕ ПОВТАРЯНЕ ПОВТАРЯНЕ ПОВТАРЯНЕ ПОВТАРЯНЕ ПОВТАРЯНЕ ПОВТАРЯНЕ ПОВТАРЯНЕ ПОВТАРЯНЕ ПОВТАРЯНЕ ПОВТАРЯНЕ на разни side activities ... Поне сюжета и героите в играта са интересни ... добре са се справили сценаристите ... но като цяло ... мноо слаба ракия и таз игра !

Най добре оптимизирана АС беше 2ката след като я играх на същия комп на която играх 1цата 2ката въреше с 15 кадъра отгоре ... И тази единствено върви плавно защото няма динамични храсталаци и дървета .. сложете ги тия неща и има няма 15 20 кадъра ще ви дава машините ... дори и само храстите които се криете и сте СТЕЛТ пак сигурно щеше да насича .. за това не са си играли и за оптимизация главно тей като доста от ИНОВАТИВНИТЕ нВидиийски ефекти и технологии
Романов пдхвърли много приятен спомен от битките с кинжалите във първите 2 части и бруталното разнообразие от анимации при битки ... Паркуъра в 1та част беше много повече контрилируем и по добър при задъжането на дясното копче на мишката + space + шифта да го натискаш когато минаваш през тълпа от хора .. анимациите къде къде бяха по добри и реалистични да се прокраднеш до целта по 1209371 начина .. спомянм си как съм преигравал няколко убийийств само и само да видя всички възможни начини да им цъкна граклянчето ..паркура вече не носи никаквва наслада задържаш 2 бутона и гледаш .. толкова ... !

изобщо не присъстват!

Профил

Аватар
В момента играе: Във форума.
Публикувано на: 31 Мар 2015 20:16

Романов написа:
след изиграването на историята все още има десетки часове геймплей.

Тъй като сега започнах играта - някой ако може да ми обясни какво толкова извън главната история има да се прави? Странични мисии има ли? Понеже аз виждам безумно много празно пространство из островите, може би защото съм още в началото.

Ако под много часове геймплей се разбира да киснеш за да събираш флагчета, мелодийки и да си ъпгрейдваш корабчето, мерси много, но смело пропускам.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 31 Мар 2015 20:44

Символите с гълъб са сайд куестовете...а те са напълно еднакви. :D А и кораба се ъпгрейдва супер лесно,дори за елит ъпдейтите не трябва да се гмуркаш.

Профил

Аватар
В момента играе: Във форума.
Публикувано на: 04 Апр 2015 14:39

^ Вече съм доста навътре в играта, но през цялото време ме преследва чувството, че съм я играл вече и е била по добра :wink:

Страничните мисии наистина са еднакви и дебилни, ловните мисии са още по зле, а корабни мисии няма(така изглежда).

Хората, които твърдят, че има нововъведения и подобрения не знам как да ги коментирам, само много луд фен на поредицата може да тръгне да събира разни карти, фрагменти, мелодии и прочие простотии, така че аз я превъртам и толкова ще и е. Даже обмислям вече да не играя игрите от поредицата, тъй като не са никакво предизвикателство и не задържат интереса.

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com