Автор |
Съобщение |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Dying Light Публикувано на: 28 Яну 2015 17:17
вчера инги пробвах, много добре ми се стори сигурно пак якото е мултито, ама толкоз за ся
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Dying Light Публикувано на: 28 Яну 2015 19:25
Тъкмо днеска я поиграх и ми хареса. Само дет няма аутосейв или регулярен севй абе кур за чекпойнтите
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Dying Light Публикувано на: 28 Яну 2015 19:29
Смотана е. Голям патос. 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dying Light Публикувано на: 28 Яну 2015 19:42
Не мога да се спра от снощи, това, че те сейва автоматично и като умреш губиш точки прогрес и ползваните предмети, я поставя в survival-a, а horror-ът идва през нощта (ТАКА СЕ ПРАВИ НОЩ БТВ, росктар и бетесда да се засрамят от техните сиви нощи, в които виждаш единия край на мапа до другия), когато аха-аха да се добереш до някой дроп и те наобикалят зомбита + някое от нощните и взел-недовзел луута палиш гуменките. Не очаквах толкова да зарибява ма ей го, цял ден нищо не съм свършил. 
|
|
|
|
 |
King igra4
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dying Light Публикувано на: 28 Яну 2015 20:13
hyper` написа: Не мога да се спра от снощи, това, че те сейва автоматично и като умреш губиш точки прогрес и ползваните предмети, я поставя в survival-a, а horror-ът идва през нощта (ТАКА СЕ ПРАВИ НОЩ БТВ, росктар и бетесда да се засрамят от техните сиви нощи, в които виждаш единия край на мапа до другия), когато аха-аха да се добереш до някой дроп и те наобикалят зомбита + някое от нощните и взел-недовзел луута палиш гуменките. Не очаквах толкова да зарибява ма ей го, цял ден нищо не съм свършил.  Намери си работа. Иначе играта е супер.
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dying Light Публикувано на: 28 Яну 2015 20:48
Ти за мен не се грижи, аз като имам работа, не влизам с дни за разлика от целодневното ви стоене на вас с токсик тук.
|
|
|
|
 |
Труповоз
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dying Light Публикувано на: 29 Яну 2015 01:44
Реших да изпробвам възможностите на AI-то, като събрах 10 говеда през нощта пред Кулата и постоянно влизах/излизах от сейф хауса, за да видя на колко шум реагират, за колко време ме забелязват, колко време крещат, преди да нападнат, как нападат и т.н. И понеже сметнах, че не се ебавам достатъчно с тях, реших да ползвам фенера да видя за колко време ще ги пречукам. А те взеха че се озлобиха, влезнаха в сейф хауса и ме очистиха.
Когато AI-то счупи играта, и Господ не може да ти помогне.
10/10.
edit: Един приятел ми отвори очите, че всеки път, когато падаш от високо, се чува звука на пльокане на месо.
10/10 GOTY
|
|
|
|
 |
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
 |
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Dying Light Публикувано на: 29 Яну 2015 02:16
Хъм доста позитивни мнения, тези дни това е рядкост. В момента я свалям че нали съм си пиратче 
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dying Light Публикувано на: 29 Яну 2015 08:02
толкова ме кефи играта, че мисля да я оставя като взема нов комп и да й се насладя максимално, че сега на по-ниска резолюция и пак ми сече и не е яко така но се насирам какъв кеф е да използваш околната среда, да се случват мега рандъм неща и просто всеки път да се спасявам на косъм през нощта се посирам бтв,
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Dying Light Публикувано на: 29 Яну 2015 09:27
Abe ... s fx6300 gtx750 2gb palit dualx sum ... 8 gigi ram .. no na kakwito i nastroiki da sloja igrataima stuttering sqkash LAG SPIKE .... preska4a mi edno takowa ina4e warwi na max bez AA i depth of field perfe na 1080p no dori i na low details pak go ima toz dosadnia stuttering lag spike ... ot kakwo mislite 4e moje da e ... a sled okolo 10 min .. po4wa da puka zwuka i da nasi4a wse edno sam si izklu4il mrejowiq kabel i sam go wklu4il otnowo (w slu4aq w windows se poqwqwa sushtoto pukane ako ima zwuk i CPU-to e na 100)
Izglejda 4e samo 2 qdra mi sa natowareni a drugite 4 w Idle stoqt ...abe ili kraka nesh ne e 4itaw za AMD cpu-ta ili prosto igrata ima nujda ot pa4 za tiq lag spike stuttering ...
|
|
|
|
 |
Nreth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dying Light Публикувано на: 29 Яну 2015 09:43
Да, има проблеми с АМД конфигурации,чакай фикс.
|
|
|
|
 |
Charcharo
|
 |
В момента играе: World of Tanks Metro Last Light
|
|
Заглавие: Re: Dying Light Публикувано на: 29 Яну 2015 10:39
Изглежда, че е била кодирана от мутирали сини китове  Проблеми с VRAM, използването на повече от 1 ядро, AMD процесори... Ехх...
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dying Light Публикувано на: 29 Яну 2015 10:58
Total Biscuit пусна видео, дето тества как товари машината играта, и стигна до извода, че просто товари едната видеокарта и едно от ядрата адски много, другите едва-едва. А също и FOV слайдера се оказа че е за далечина на изобразяване на детайлите, така че ако искате кадри, слагайте на 0, разликите (и по мое мнение) са минимални в този случай. Иначе пичовете са си направили майтап с бъгавия loot cave от Destiny, евалата. 
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Dying Light Публикувано на: 29 Яну 2015 11:18
Charcharo написа: Изглежда, че е била кодилана от мутирали сини китове  Проблеми с VRAM, използването на повече от 1 ядро, AMD процесори... Ехх... Кой пише на БДС 
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
Charcharo
|
 |
В момента играе: World of Tanks Metro Last Light
|
|
Заглавие: Re: Dying Light Публикувано на: 29 Яну 2015 11:35
Serious Sam написа: Charcharo написа: Изглежда, че е била кодилана от мутирали сини китове  Проблеми с VRAM, използването на повече от 1 ядро, AMD процесори... Ехх... Кой пише на БДС  Аз 
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: Dying Light Публикувано на: 29 Яну 2015 13:32
hyper` написа: Total Biscuit пусна видео, дето тества как товари машината играта, и стигна до извода, че просто товари едната видеокарта и едно от ядрата адски много, другите едва-едва. А също и FOV слайдера се оказа че е за далечина на изобразяване на детайлите, така че ако искате кадри, слагайте на 0, разликите (и по мое мнение) са минимални в този случай. Иначе пичовете са си направили майтап с бъгавия loot cave от Destiny, евалата.  не бъди шибан педераст и дай линка мързелив, при това https://www.youtube.com/watch?v=M25Le3JdHH8Иначе, и аз имам чат-пат проблеми с пърформнънса, но съм повече от доволен - като излючим моята 650TI, всичко друго в машината ми е на 5-6 години и успявам да цъкам на медиум (ама и съм с ниска резолюция).
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Dying Light Публикувано на: 29 Яну 2015 16:45
Oops, копирах линка, написах поста и забравих да го пейстна https://www.youtube.com/watch?v=eyVW7NVWVJUИначе и моята кошница вече отива в графата "става за ретро игри", но аз предпочетох с макс възможна резолюция, но всичко на low, като експериментирах с настройките видях, че то между всичко на лоу и хай разликата са малко по-загладени ръбове и по-мека светлина на места, иначе view distance, particles, lightning е да не кажа едно към едно. Явно Techland са били горди от творението си визуална (не е като да няма защо) и не са искали някой да види само половината красота. Или са ръшнали настройките просто.
|
|
|
|
 |
австриискиа дънер
|
 |
В момента играе: истласкване на штанга от лек сас тесен хват
|
|
Заглавие: Re: Dying Light Публикувано на: 29 Яну 2015 19:12
shub niggurat написа: толкова ме кефи играта, че мисля да я оставя като взема нов комп и да й се насладя максимално, че сега на по-ниска резолюция и пак ми сече и не е яко така но се насирам какъв кеф е да използваш околната среда, да се случват мега рандъм неща и просто всеки път да се спасявам на косъм през нощта се посирам бтв, https://www.youtube.com/watch?v=mJCfgj5DZZwНа 4:10 го намира, ако ти помага по някакъв начин това
___________________________________ 0887152992 - званете тука за персонален фитнес инструктор 5 години опит имам работиа нежно тарифа на тренирофка - 25 лева с ддс
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: Dying Light Публикувано на: 29 Яну 2015 19:53
hyper` написа: Oops, копирах линка, написах поста и забравих да го пейстна https://www.youtube.com/watch?v=eyVW7NVWVJUИначе и моята кошница вече отива в графата "става за ретро игри", но аз предпочетох с макс възможна резолюция, но всичко на low, като експериментирах с настройките видях, че то между всичко на лоу и хай разликата са малко по-загладени ръбове и по-мека светлина на места, иначе view distance, particles, lightning е да не кажа едно към едно. Явно Techland са били горди от творението си визуална (не е като да няма защо) и не са искали някой да види само половината красота. Или са ръшнали настройките просто. То проблема при мен е, че не съм с widescreen монитор и ща не ща, максималната резолюция за моите възможности е 1280х1024, на която и играя. С настройките на медиум като цяло играта върви добре, но при някои кът сцени позабива за 5 секунди, което мога да го преживея.. 
|
|
|
|
 |
AcTivE
|
The King of Kings |
 |
|
|
Заглавие: Re: Dying Light Публикувано на: 29 Яну 2015 20:24
С Win7 32bit съм и тази игра очевидно е must play, но не ми се занимава да я преинстталирам с 64bit, защото имам много програми и несортирана информация на дял C. Има ли някаква врътка да я прилъжа да тръгне на моята щайга? Иначе за бъга със сейфовете някъде прочетох, че излезнал нов крак, който оправя този проблем.
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|