Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: WildStar
Публикувано на: 29 Апр 2014 18:53

https://www.youtube.com/watch?v=lMfgz-izFIA
https://www.youtube.com/watch?v=_4_riSI7Ydg
https://www.youtube.com/watch?v=r4fIruA4fxo

Едно е MMO което бе забравено покрай целия шум около TESO.След разочарованието от TESO,остана само това.Бая хора които познавам и играят WoW смятат да се насочат към това MMO(WildStar).Има ли вероятност това да е следващият "WoW"?

Профил

Аватар
Заглавие: Re: WildStar
Публикувано на: 29 Апр 2014 19:22

Не. Едно на ръка, че играта не е нищо особено, и второ, че жанра е прекалено пренаситен за да има следващ "WoW". И не е останало само това, има много интересни игри на хоризонта.

Профил

Аватар
В момента играе: нищо, мързи ме
Публикувано на: 29 Апр 2014 22:42

Nreth написа:
Има ли вероятност това да е следващият "WoW"?

Бате, тоя въпрос го чета от 2006 насам и засега отговорът не помня да е бил положителен.

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Апр 2014 10:42

То вероятности е имало много, ама повечето фалираха

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 30 Апр 2014 11:05

Няма как да има следващо WoW поради няколко причини:
1. Почти никое ММО не може да се похвали с предистория като Warcraft 1, 2 и 3 и съответната предварително сформирана фен база
2. Никое ММО не може да се похвали с производител избълвал толкова хитове като Близард, съответно фен базата е огромна
3. WoW беше подходящо както за кежуъл, така и за по-хардкор ПвЕ играчи (а ПвЕ играчите са по-голямата част от ММО играчите). Само ПвП играчите бяха сериозно ощетени.
4. Никое друго ММО не може да се похвали с толкова много реклама
5. Когато WoW излезе, имаше твърде малко други сериозни игри на пазара, а малкото такива бяха силни предимно на азиатския пазар (Lineage, Lineage 2...)
Има и други точки, ама ми се пикае и няма да пиша сега :D

п.п. WildStar ми изглежда доста зле.

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Апр 2014 11:16

@Gipo, точно заради PvP играчите е възможно това MMO да спечели.Гледал ли си клипчета от Battleground-и?Аз съм(за съжаление не мога да се сетя името на клипа) и видях много взривове, оръжия и други.Имаше подобен battleground и в Wow и много му се кефих.А в Wildstar май всички са подобни.Тука е разликата между Wow и Wildstar - единият разчита главно на история а другият на мелета и боеве

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Апр 2014 13:08

Истинското пвп за мен е open world pvp :) В стил Lineage 2 или Age of Conan, Warhammer донякъде. Даже WvWvW в GW2 е по-ок от тия батълграунди в стил уоу.
Реално пвп играчите сме малцинство като процентово съотношение.

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Май 2014 15:05

В Wildstar има open world pvp.........

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Май 2014 15:37

То и в WoW има, но не е нещо хардкор

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Май 2014 17:26

Phantasy Star
Battlestar Galactica
са осъзнах на кво ми прилича това толкова турбонеоригинално име

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Май 2014 17:33

hyper` написа:
Phantasy Star
Battlestar Galactica
са осъзнах на кво ми прилича това толкова турбонеоригинално име

Откога името е минус? Разбирам да е на филм,сериал или книга ама на игра?Игри като Star Wars Battlefront нямат някакво благозвучно име, но пак са яки.

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Май 2014 18:39

Не е минус уж, ама ако едно име не можеш да измислиш, начи играта ти като съдържание има шансове да е по-плоска от шестокласничка. Иначе като знам колко е зле Phantasy Star и някак си инстинктивно това ме кара да си мисля, че и това е зле.

Профил

Публикувано на: 06 Май 2014 22:37

Нямам нищо против играта но истината е че карбине ги очаква тъжен фейл.2014 година,пазара е ултра пренаситен с ммо-та,големи айпи-та и въобще с ааа игри,да не говорим,че на хоризонта идват още мега хитове.А карбине ми пускат ммо с хептен детски картуун арт стайл,с никакъв lore и същия копи/паста процес на игра от по-старите ммо-та.И това всичко гарнирано с месечна такса.Еми сори ама няма как да стане.Щипка оригиналност тук и там няма как да оправдаят всичките минуси и кинтитте които искат.

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Май 2014 00:01

hyper` написа:
Не е минус уж, ама ако едно име не можеш да измислиш, начи играта ти като съдържание има шансове да е по-плоска от шестокласничка. Иначе като знам колко е зле Phantasy Star и някак си инстинктивно това ме кара да си мисля, че и това е зле.

Извинявай, но за коя от 12те игри говориш, защото ми звучих като идиот, който е играл 2 часа на single player-a на Universe и не знае за какво говори.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Май 2014 10:35

moroel написа:
.2014 година,пазара е ултра пренаситен с ммо-та,големи айпи-та и въобще с ааа игри,да не говорим,че на хоризонта идват още мега хитове.

И кои са тея мега хитове?

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Май 2014 11:02

Няколко, които изглеждат интересно: Black Desert, EQ Next, Destiny, The Division, Lego Minifigures Online, Repopulation, ArcheAge, Warhammer 40k Eternal Crusade, Blade And Soul, Skyforge, Camelot Unchained, Pathfinder Online, Kingdom Under Fire 2, Project Legion

Профил

Публикувано на: 08 Май 2014 11:32

Това което е написал Сентри + някои сингъл заглавия като Dragon Age: Inquisition,Middle-earth: Shadow of Mordor,Watch Dogs.

Иначе най-големия враг на WildStar се нарича CREED и не вярвам играта да успее да се пребори с него.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Май 2014 11:41

@Sentry,някои наистина изглеждат обещаващо,но голяма част ще бъдат незабелязани от повечето геймъри.А да кажеш че този Warhammer ще е хит..Изглежда като мулти на последната игра с ужасна графика.Lego?Съмняваме някой, който е на 15+ да очаква тази игра :D.И говорех за MMO-та.Destiny и The Division изглеждат добре, но като знам колко добре се справят Ubisoft с оптимизацията. А Destiny докато излезе за PC ехее:няколко месеца след конзолната премиера.
@moroel,мислех,че говориш за MMOта.А тези игри няма да навредят сериозно на Wildstar.Различни жанрове са.Този Creed ми говори само едно нещо-http://en.m.wikipedia.org/wiki/Creed_(band) :D.Моля пусни някакъв gameplay или то няма?

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Май 2014 12:44

Както казах - тези изглеждат интересно по една или друга причина. Иначе мисля, че moroel говори за CREDD.

Профил

Публикувано на: 08 Май 2014 13:57

Хаха да,моя грешка.CREDD е а не CREЕD.В бързината не съм погледнал какво съм написал.

Иначе по темата:не става въпрос,че всяка от тези игри е пряка конкуренция на WildStar а това,че самия WildStar не е кой знае какво а иска доста кинти + споменатия безумен CREDD и доста играчи ще се откажат да инвестират толкова пари в такава игра,още повече,че напазара има много алтернативи,като споменатите вече а и утвърдените ммо-та се развиват.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com