В момента играе: Draven
Заглавие: Skyrim mods
Публикувано на: 13 Апр 2014 03:16
Пичуи, да препоръчате некое друго модче на Скайрима? Ама някакви такива по-сериозни нали, допълнения към историята, графиката, геймплея и т.н Не че не уважавам драконите-покемони но все още е малко рано за тях И като цяло кои са ви били най-полезни
Най-добре просто прегледай топ 25+ модовете в нексуса, както и топ модовете за изминалите няколко месеца и си избери просто. Твърде, твърде много са тези, които бих препоръчал, а и без това най-сносните са си оценени подобаващо.
Най-добре просто прегледай топ 25+ модовете в нексуса, както и топ модовете за изминалите няколко месеца и си избери просто. Твърде, твърде много са тези, които бих препоръчал, а и без това най-сносните са си оценени подобаващо.
написа с думи линка който съм му дал....
hyper'
Заглавие: Re: Skyrim mods
Публикувано на: 13 Апр 2014 13:10
Аз като човек, обичащ ванилата на игрите, рядко добавям модове и са главно малки козметични промени, та от такова естество препоръчвам:
headtracking - това е героят ти вместо да гледа напред като идиот почти винаги, да си обръща главата към говорещото НПС, особено яко е, като двама говорят и ти си мърдаш главата. Можеш да настройваш дали да се заглежда по трупове или в движение.
Populated Cities Towns Villages - добавя още малко НПС-та да има повечко живот
Dead Body Collision - вместо да стъпваш В труповече, като минаваш през тях вече се качваш върху тях / риташ / местиш.
И са нещо, което ме шашна - Purewater - с 0 фпс хит прави водата кристално чиста, сякаш е наистина планинска, тва е просто задължително за атмосферата.
play4u
В момента играе: Draven
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения