Здравейте приятели! Счупих се 2 дена да търся една игра и не мога да я намеря. Играта беше first person shooter и съм на 99.9% сигурен, че се казваше anomaly. Играл съм я преди доста време (може би преди 3 4 години) В играта ставаше на въпрос следното... От америка засичат, че на полуостров чукотка (не съм сигурен) ама някъде във някаква забутана част на русия се излъчват силни магнитни полета. И съответно те пращат с един хеликоптер и още хора да проверите за какво става на въпрос. Хеликоптера се разбива и оцеляваш само ти. Попадаш в някакво изоставено градче, в което са се провеждали преди много години научни експерименти. Започват да ти излизат някакви гадове. Помня, че в играта някакъв учен още тогава е знаел за какво става на въпрос и оставяше постоянно съобщения по стените, мисля, че със Q застаряваше предметите и ги връщаше в нормалното им състояние. И примерно една разбита стена натискаш q и я връща както е била преди 30 40 години за да прочетеш съобщението. Имаше някакви от спецназ които бяха заседнали между миналото и бъдещето. От това засядане нещо се бяха сбъгясали и бяха някакви изроди. Атакуват те, и като ги оцелиш изчезват и се появяват от друго място. Начина да ги убиеш беше да забавиш времето и да ги помпиш докъто умрат, иначе бяха много бързи. Общо взето играта се развиваше, като постоянно презскачаш в миналото и настоящето. Много ме изкефи тогава, обаче сега нито по торент сайтовете нито в ю тюб мога да я намеря. Моля ви някой ако се сеща и я е играл... Anomaly ли се казваше или нещо друго беше?
Agent
14 Юли 2008 14:51 Мнения: 767 Местоположение: Hyperion
Заглавие: Re: Anomaly shooter не стратегията
Публикувано на: 30 Дек 2013 22:54
TimeShift?
Заглавие: Re: Anomaly shooter не стратегията
Публикувано на: 30 Дек 2013 23:00
БРАТЛЕЕЕЕ ЗЛАТЕН СИ!!! Не е time shift.... Играта беше Singularity, обаче съвсем малко ми триааше някой да ме побутне да я намеря Направооо благодарско много
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения