Автор |
Съобщение |
Toxic Forever
|
|
|
|
Заглавие: Call of Duty Ghosts Публикувано на: 08 Окт 2013 10:39
Чакате ли я? Вече са ясни системните изисквания: Minimum System Requirements •OS: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit •CPU: Intel Core 2 Duo E8200 2.66 GHZ / AMD Phenom X3 8750 2.4 GHZ or better •RAM: 6 GB RAM •HDD: 50 GB HD space •Video: NVIDIA GeForce GTX 550 Ti / ATI Radeon HD 5870 or better •Sound: DirectX Compatible Sound Card •DirectX: 11 •Internet: Broadband connection and service required for Multiplayer Connectivity. Internet connection required for activation. http://www.geforce.com/games-applicatio ... quirements
___________________________________ Toxic has left the building.
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty Ghosts Публикувано на: 08 Окт 2013 12:33
е и тия са се изсрали здраво
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty Ghosts Публикувано на: 08 Окт 2013 12:40
Явно тия 6GB рам вече ги пишат навсякъде като минимално изискване Никога написаните системни изисквания за дадена PC игра, не отговарят на реалността. Затова не им обръщам внимание. По-скоро служат за реклама на дадено парче хардуер. Със сигурност машина която върти последните 5 игри от поредицата, ще върти по същия начин и тази. А дали я чакам... meh. За мен поредицата свърши със World at War другото е само цоцане на кравата, разните black ops дори не си направих труда да ги пиратствам. Пък най-якото мулти е на CoD2 и CoD4, останалите са пълна малоумщина. П.п 550ti е поне с 40% по-бавна от HD5870 . И ако HD5870-ката e минимум изискване, т.е изкарва 30fps на low, (което е абсурдно, аз имам такава карта и всички CoD вървят надупени на макс с 70FPS+) то излиза че 550-ката ще изкара 20-23 FPS, а това определено означава че не спада към графата "recommended requirements". Просто е показателно че тия неща които обявяват са пълен шит. Ако вярвах на тях, значи никоя игра де не съм пускал на компютъра си, а повечето всъщност вървят задоволително добре.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty Ghosts Публикувано на: 08 Окт 2013 15:46
И аз мисля, че лъжат. На моята GT240, досега всичко ми е вървяло освен Crysis 3. Иначе нямам особени очаквания от играта. Ще изиграя сингъла за 1-2 дена и ще я трия, както правя с всяка част от поредицата
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty Ghosts Публикувано на: 08 Окт 2013 15:54
Vanmx - само не съм съгласен с мултито на двойката, което по същество е орязана версия на мултито от CoD:UO, което пък в общи линии е най-доброто WWII мулти, което съм играл - с Base Assault режима най-вече.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Toxic Forever
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty Ghosts Публикувано на: 08 Окт 2013 18:14
Serious Sam написа: Vanmx - само не съм съгласен с мултито на двойката, което по същество е орязана версия на мултито от CoD:UO, което пък в общи линии е най-доброто WWII мулти, което съм играл - с Base Assault режима най-вече. UO-то е единственият CoD, който не съм изиграл. Много труден, а и steam версията ми крашва постоянно без причина.
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty Ghosts Публикувано на: 08 Окт 2013 18:48
Мултито на CoD:UO не съм играл никога, само сингъл плейър кампанията си спомням че доста ме впечатли. Доста съм цъкал CoD1 онлайн и не ми се стори да се различава съществено от CoD2, освен може би наличието на аптечки. Ако още има активни сървъри бих пробвал отново единичката и мултито на експънджъна, тъкмо и сингъла ще си припомня .
|
|
|
|
|
kaboom
|
|
В момента играе: С пъпа на баба ти
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty Ghosts Публикувано на: 09 Окт 2013 23:22
Cod2 мулти е най-якото. като малък мислех, че код е най яката игра евер и ше я играя доживот . Да, ама не.. след world at war спрях да ги тегля даже, камоли да ги играя. е нема такава тъпотия.
|
|
|
|
|
Toxic Forever
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty Ghosts Публикувано на: 28 Окт 2013 23:25
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty Ghosts Публикувано на: 29 Окт 2013 14:54
Ехее, какви са тия изисквания, и то минимални. Представям си каква машина ще ми трябва за да върви горе долу добре
|
|
|
|
|
SvRomanov
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty Ghosts Публикувано на: 29 Окт 2013 15:49
Много ми е интересно какво оправдава цената от 120 лева за дигитално копие на игра, при условие че физическото е 90 лева с преордър? В Steam имат, меко казано, странни разбирания относно ценообразуването на някой игри.
|
|
|
|
|
Toxic Forever
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty Ghosts Публикувано на: 30 Окт 2013 12:36
SvRomanov написа: Много ми е интересно какво оправдава цената от 120 лева за дигитално копие на игра, при условие че физическото е 90 лева с преордър? В Steam имат, меко казано, странни разбирания относно ценообразуването на някой игри. спам версията се взима спокойно за 16-17 ключа или казано иначе около 35$. http://www.tf2outpost.com/search/163692164http://steamcommunity.com/market/listin ... rate%20KeyАма отде толкоз мозък и досетливост у спам геймърчетата. Steam далаверите са уникални, стига да си малко над средното ниво на спам геймърчетата (които мислят че сделките на Гнусар, озоновата дупка и Шерифа са мега яки) и да знаеш как се проверяват цените в други региони и как се ползва трейда. Чакам да пуснат pre-load-а и да налазвам. Цитат: След като от изтекъл списък с achievement-и се разбра, че в Call of Duty: Ghosts няма да има зомби-мод Ами че то винаги се е знаело, че няма да има Zombie мод в Ghosts, това си е запазена марка на Treyarch.
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty Ghosts Публикувано на: 31 Окт 2013 03:50
ToxicDiaz написа: Чакам да пуснат pre-load-а и да налазвам. Е няма толкова типичен конзолен геймър, защото всяка повърня като тая, дето ти изсерат, ще платиш само щото е известна и искаш да си "маниаче с айфонче". Даже и трейлъра дето си пуснал - кво е тва е, 2009-а година графика. Прогрес в код във всяко отношение = кура ми Янко. Поне инди игрите не са същите претоплени манджи пак и пак и пак и пак и пак и пак и пак. The definition of insanity.
|
|
|
|
|
doggymien4o
|
|
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty Ghosts Публикувано на: 31 Окт 2013 11:34
Тоя CoD, както и предишния, даже няма да го изпиратствам. xD
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
|
doggymien4o
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty Ghosts Публикувано на: 31 Окт 2013 17:51
ToxicDiaz написа: Някакъв проблем ли намери, момко?
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
|
beans
|
|
В момента играе: С ануса ти
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty Ghosts Публикувано на: 01 Ное 2013 13:50
|
|
|
doggymien4o
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty Ghosts Публикувано на: 01 Ное 2013 16:18
Въй, 16 кинта, много доволен дебил съм. Но колкото да си начеша крастата е достатъчно
|
|
|
|
|
Toxic Forever
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty Ghosts Публикувано на: 04 Ное 2013 22:32
Хахахахах, пак гавра с спам геймърчетата. Върви на конзоли с 512mb ram, даже на Nintendo Хуи, ама на спам с по-малко от 6GB RAM не пали. Една от най-големите гаври в историята на спам гейминга.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty Ghosts Публикувано на: 04 Ное 2013 22:47
ToxicDiaz написа: Хахахахах, пак гавра с спам геймърчетата. Върви на конзоли с 512mb ram, даже на Nintendo Хуи, ама на спам с по-малко от 6GB RAM не пали. Една от най-големите гаври в историята на спам гейминга. Ко да направим като ти е слабо PC-то ?
|
|
|
|
|
Toxic Forever
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Duty Ghosts Публикувано на: 04 Ное 2013 22:56
SouLSteaL написа: Ко да направим като ти е слабо PC-то ? Не е от моето спам, глупак. Аз ще играя утре, че не ми се занимава сега с VPN, a и нямам време.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|