Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Във форума.
Заглавие: Amnesia: Pigs
Публикувано на: 21 Сеп 2013 18:48

Добре бе, какво беше това нещо сега? Почвам я играта, чакам я от толкова време и си мисля, че ще е готина като предишната. Почвам я... пет минути след като съм я почнал разкривам цялата и история, а тя е: търсиш децата си и някаква дяволска машина за свине. Пфффф....залагат на тъмнината, като в някой треторазряден американски боклучав хорър. Веднага след още няколко минути установих, че в играта няма какво да се прави - единственото нещо което взимаш в липсващио си инвентар е... газова лампа. Без да я презареждаш, без дори да я изключваш ако решиш, с нея си караш до края на играта. Няма нищо друго, което да взимаш, обикаляш из имението, после в подземия, тъмни стаички, ала-бала. ДВА ЧАСА по късно още обикаляш, слагаш разни неща в разни машини, което е толкова просто направено, че те се слагат автоматично. След всичко тва се появява и той, всемогъщия шопар, единственото живо нещо. Малоумно направен, този дебиляк ще ви преследва постоянно, ще се появява и изчезва, сякаш за да замажат първите два часа в играта дето нищо нямаше, обаче - нивата си минават а нищо се не случва, чат пат някъв ти звъни по един архаичен телефон и ти разправя небивалици, ти го питаш леър ис май чилдрън и те така... няколко пъти. Разни дребни обрати следват, след което и един голям, пак без особени последствия, понеже ти пак си търсиш децата, само си разбрал че тоя е лошковец. Минават си вече ЧЕТИРИ ЧАСА в играта и нещата се поразмърдват, вижда се как е крадено от миналата игра. Оня дето те гони по водата и му се виждат само стъпките отново се появява, следват разни мизерии пак, а накрая така ти се размазва картината, че ходиш в продължение на минути без да виждаш почти нищо. Това ли е страшно бе скапаняци? А най-лошото е, че съм по средата на играта, кой знае кви простотии има още. Който я е играл да сподели какво мисли, аз обобщавам, че това е подигравка с амнезия и феновете и, прилича на шибана визуална новела, адски спряла игра, която може да плаши само деца под 10 годинки и в която се правят по малко неща отколкото в хентай игрица.

Профил Skype

Аватар
Заглавие: Re: Amnesia: Pigs
Публикувано на: 21 Сеп 2013 20:19

Лидера написа:
някъв ти звъни по един архаичен телефон и ти разправя небивалици, ти го питаш леър ис май чилдрън и те така...

Е тука се попиках от смях. :lol:

Ма и аз гледах некви уолктрута в нета, некво много бавно и неслучващо се е всичко. Оставам на Outlast. 8)

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Сеп 2013 19:50

Васко, откъде я взе, статията? Да не съм изпуснал някой нов опит за гейминг сайт?

ПС. Тоя път, като никога не се ебавам, питам сериозно, че колекционирам линкове към неизвестни гейм сайтове български, ако е твоя, евала ти праим.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Тъпотии разни.
Публикувано на: 22 Сеп 2013 23:01

Тази игра и Gone Homo са първи пример защо индустрията бавно но сигурно потъва във лайната на манталитета "Ние искаме да ти разкажем история, вместо да ти дадем игра.". Което нямаше да е толкова лошо ако поне можеха да напишат нещо свестно.

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Сеп 2013 20:54

Верно ли е толкова зле ?

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 29 Сеп 2013 20:20

thegreenkrs написа:
Верно ли е толкова зле ?

Представа си немаш... зарезвай докато е време.

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com