Заглавие: Amnesia: Pigs Публикувано на: 21 Сеп 2013 18:48
Добре бе, какво беше това нещо сега? Почвам я играта, чакам я от толкова време и си мисля, че ще е готина като предишната. Почвам я... пет минути след като съм я почнал разкривам цялата и история, а тя е: търсиш децата си и някаква дяволска машина за свине. Пфффф....залагат на тъмнината, като в някой треторазряден американски боклучав хорър. Веднага след още няколко минути установих, че в играта няма какво да се прави - единственото нещо което взимаш в липсващио си инвентар е... газова лампа. Без да я презареждаш, без дори да я изключваш ако решиш, с нея си караш до края на играта. Няма нищо друго, което да взимаш, обикаляш из имението, после в подземия, тъмни стаички, ала-бала. ДВА ЧАСА по късно още обикаляш, слагаш разни неща в разни машини, което е толкова просто направено, че те се слагат автоматично. След всичко тва се появява и той, всемогъщия шопар, единственото живо нещо. Малоумно направен, този дебиляк ще ви преследва постоянно, ще се появява и изчезва, сякаш за да замажат първите два часа в играта дето нищо нямаше, обаче - нивата си минават а нищо се не случва, чат пат някъв ти звъни по един архаичен телефон и ти разправя небивалици, ти го питаш леър ис май чилдрън и те така... няколко пъти. Разни дребни обрати следват, след което и един голям, пак без особени последствия, понеже ти пак си търсиш децата, само си разбрал че тоя е лошковец. Минават си вече ЧЕТИРИ ЧАСА в играта и нещата се поразмърдват, вижда се как е крадено от миналата игра. Оня дето те гони по водата и му се виждат само стъпките отново се появява, следват разни мизерии пак, а накрая така ти се размазва картината, че ходиш в продължение на минути без да виждаш почти нищо. Това ли е страшно бе скапаняци? А най-лошото е, че съм по средата на играта, кой знае кви простотии има още. Който я е играл да сподели какво мисли, аз обобщавам, че това е подигравка с амнезия и феновете и, прилича на шибана визуална новела, адски спряла игра, която може да плаши само деца под 10 годинки и в която се правят по малко неща отколкото в хентай игрица.
|