Автор |
Съобщение |
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Малко странна тема за препоръка Публикувано на: 18 Авг 2013 15:38
Dust An Elysian Tail, Puzzle Quest
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Малко странна тема за препоръка Публикувано на: 18 Авг 2013 15:48
откажи се. ако не се е зарибила сама, няма как да й покажеш колко е яко. смисъл, пусни й супер марио, ако не я кефи, отеби всичко, нека те гледа докато цъкаш и може би така има по-голям шанс да се запали. Иначе Syberia1+2, и Longest Journey са някви приятни цъкалки за двама.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Малко странна тема за препоръка Публикувано на: 18 Авг 2013 15:51
Покажи и любимите си джитки, ко толко.
МАМЕ 32 има разни такива интересни джитки като за двама бублето мога да ти кажа че разтапя напрао всяка една. Tumblepop, SnowBros, Bubble Bobble - все леки, лесни, интересни, за двама, неангажиращи.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Малко странна тема за препоръка Публикувано на: 18 Авг 2013 16:46
де факто, да. по-добре тръгни от маме32 и аркадните игри, тя после като усети вкуса на надпреварата и спортната злоба ще иска сма да цъка Лига;р
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Малко странна тема за препоръка Публикувано на: 18 Авг 2013 17:03
The Sims
|
|
|
|
|
Pennywise
|
Latinica |
|
|
|
Заглавие: Re: Малко странна тема за препоръка Публикувано на: 18 Авг 2013 17:19
MA RAZBRAHME CHE IMASH PRIQTELKA VE
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Малко странна тема за препоръка Публикувано на: 18 Авг 2013 17:34
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Малко странна тема за препоръка Публикувано на: 18 Авг 2013 18:18
Dante написа: Така, пичове. Казусът ми е следният: приятелката ми ме помоли да я "запаля" на някоя игра, защото иска да разбере какво толкова намирам в игрите. Разбира се, до сега не е пипала нищо, но има ентусиазъм. Тотално зациклих обаче какъв да й е първият сблъсък с гейминга. Искам хем да е нещо не хардкор, хем да не е някаква женска история от типа на тези за които писа Лили Стоилова, хем да е сравнително красиво. Някакъв платформът, адвенчър, нещо подобно. Мислих доста по въпроса, но като фен предимно на шуутъри и някакви фентъзи-фантастични работи, не успях да намеря правилната игра. Та ако имате идеи - давайте насам. От опит ти казвам пробвай с Silent hill ама докато ти играеш и гледай да си я превъртал за да не се заплетеш някъде и да се изложиш. Това с превъртането ти го казвам, защото винаги игра изглежда по-добре и интересна като се играе от човек който я разбита. Затова всички гледаме walkthrough а не Lets play. Тъпо е да гледаш някой които се не знае какво прави. Моята се загледа докато я играя и се осети че е зяпала 3 часа до мене. За кратко време беше като мен с Super mario когато бях на 8 години ама след време мерака и изфиряса. Абе всичко си зависи от момичето..... А и не ги занимавай женските с FPS или стратегии щото просто не се получава. Имат ZERO ориентация все едно карат кола Още не мога да си избия от главата думите "ТОЗИ ДА ГО СТРЕЛЯМ ЛИ ?"
|
|
|
|
|
Pennywise
|
Latinica |
|
|
|
Заглавие: Re: Малко странна тема за препоръка Публикувано на: 18 Авг 2013 18:29
Dante написа: Пени написа: MA RAZBRAHME CHE IMASH PRIQTELKA VE Да, Пени, разкри дълбокия ми замисъл да пускам тема в специализирания форум, за да се изфукам, че имам приятелка. Сега отиваш и ти във врагове, защото отдавна не мога да те понасям. А останалите пичове моля да продължат с идеите, че то и аз откривам колко подобни игрички съм изпуснал. napishi statiq za tva v "pod dygata"
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Малко странна тема за препоръка Публикувано на: 18 Авг 2013 18:48
Виж за себе си Rogue Legacy. От рода на старите Castlevania игри е, но е доста трудна играта и има малко persistent елемент между преиграванията. Идеята е, че поколение след поколение герои от една и съща линия се опитват да изчистят замък от злото в него и със събраните пари се строи замък, craft-ват се item-и и т.н. Между поколенията можеш да избираш винаги един от 3 героя, всеки с различни класове и генетични отклонения, които ти променят играта.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Малко странна тема за препоръка Публикувано на: 18 Авг 2013 19:14
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Малко странна тема за препоръка Публикувано на: 18 Авг 2013 19:53
Mortal Kombat Komplete Edition
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
ex1s7
|
|
В момента играе: Prime World
|
|
Заглавие: Re: Малко странна тема за препоръка Публикувано на: 18 Авг 2013 19:59
Beyond Good & Evil Bastion The Binding of Isaac Bit Trip Runner 2 Deponia FTL Giana Sisters: Twisted Dreams Mark of The Ninja Limbo Monaco: What's Yours is Mine PID Quantum Conundrum Rochard Thomas Was Alone
And above all else: Snuggle Truck
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Малко странна тема за препоръка Публикувано на: 18 Авг 2013 20:04
{SuPa-1337-Killa} написа: Mortal Kombat Komplete Edition Не, не, не и пак не. Дантича е твърде свиреп на Мортал Комбат и тръшка наред, така че ако не иска да откаже момичето, по-добре да не го играят заедно Мите, освен тва за Лего игрите и другите, дето говорихме, покажи ѝ World of Goo, елементарна е, сладурска, върви на секви компютри и 100% ще я играе с кеф и сама.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Малко странна тема за препоръка Публикувано на: 18 Авг 2013 20:32
ама стига сте й налагали мнение на момичето, тя ще си реши сама.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Малко странна тема за препоръка Публикувано на: 18 Авг 2013 20:41
според мен най-много ще се зариби по dead space и amnesia
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Re: Малко странна тема за препоръка Публикувано на: 18 Авг 2013 21:20
Някоя от тези:
Singeplayer: Sid Meyer's Pirates! , The Walking Dead Game Episodes 1-5, Indigo Prophecy, Dreamfall, World of Goo, Tomb Raider 2013, Black & White 1, Black & White 2.
Couch Co-op: Lord of the Rings: Return of the king, PES 2013, Dynasty Warriros 4 Hyper, Vertrix 3, Fleafall Champions, Little Fighter 2, Street of Rage Remake
Multi Local: Battle for the Middle Earth 2, SWAT 3, Conflict Global Terror, Star Wars Episode I: Racer.
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: Малко странна тема за препоръка Публикувано на: 18 Авг 2013 22:22
аве момци стига сте предлагали игри които в никакъв случай няма да привлекат интереса на момиче, което не е геймър по начало не е целта геймплея да не е тегав, а да я привлече сюжета най-добрата препоръка от всичките е тая SouLSteaL написа: От опит ти казвам пробвай с Silent hill ама докато ти играеш и гледай да си я превъртал за да не се заплетеш някъде и да се изложиш. Това с превъртането ти го казвам, защото винаги игра изглежда по-добре и интересна като се играе от човек който я разбита. Затова всички гледаме walkthrough а не Lets play. Тъпо е да гледаш някой които се не знае какво прави.
наскоро с мойта седнахме да играем поредицата, тъй като беше гледала филмите и искаше да види закво става въпрос не знам кви са ви мацките, ама ми се струва невъзможно жена ти да седи до теб и да те гледа как цъкаш и да й е забавно прекалено утопично е някси шото в моя случай тя играеше а аз седях отстрани с уолктру на телефона да й казвам накъде да ходи до момента в който не запищи радиото и тряя се пуца, та се намесвах аз, шото иначе ест ръцете се вдигат от клавиатурата и се пищи "не мога!" жени изиграхме първите 3 игри, на the room нещо отебахме и така вече сигурно половин година но това е единствения ми случай да играя с мацката си освен понякога като цъкам mw3 в мулти и не реши че иска и тя и не скочи да направи 1:20 рейтио но е голем кеф като убие някого но да Silent Hill
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Малко странна тема за препоръка Публикувано на: 18 Авг 2013 23:12
звучи много сладко! изглеждате като романтична, щастлива двойка ps. аз ви предлагам нещо от сорта на Rapelay или Biko 3
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
|
|
Заглавие: Re: Малко странна тема за препоръка Публикувано на: 19 Авг 2013 00:12
Dante написа: Портал, но въобще не й хареса и била "много тъпа" защото нямало история и КО?
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|