Автор |
Съобщение |
nvision89
|
|
|
|
Заглавие: Видео ревюта, братлета! Публикувано на: 08 Авг 2013 03:45
Хванал съм се да правя видео ревюта за "Под моста", ама за да не спамя (много) в коментарите под статиите в сайта, рекох да направя тема, където да ги споделям. Първото беше на Rise of the Triad: http://podmosta.bg/rise-of-the-triad/Новото е на Divinity: Dragon Commander: http://www.youtube.com/watch?v=KwS6sbnC0ZQНадявам се да ви допаднат Отворен съм към забележки, препоръки и коментари!
___________________________________ Казвал ли съм ти някога какво е определението за невменяемост? Невменяемост е да правиш абсолютно едно и също шибано нещо отново и отново в очакване нещата да се променят. Това... Е... Лудост! - Ваас Монтенегро, Far Cry 3
ДВА... ШИБАНИ... ЛЕВА!
|
|
|
|
|
Revive_
|
|
В момента играе: Заглавията които си заслужават...
|
|
Заглавие: Re: Видео ревюта, братлета! Публикувано на: 08 Авг 2013 22:28
Изчерпателни са ревютата, така че се надявам да се развивате в тази посока занапред! Успехи!
___________________________________ "Няма правило без изключение. — Nulla regula sine exceptione." "Утре, утре, винаги утре и така минава животът. — Cras, cras et semper cras et sic dilabitur aetas."
|
|
|
|
|
Zlob
|
|
В момента играе: джобен тенис
|
|
Заглавие: Re: Видео ревюта, братлета! Публикувано на: 09 Авг 2013 09:10
Само напред и нагоре. Дано се стигне до там да станеш конкуренция на Angry Joe, примерно.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Видео ревюта, братлета! Публикувано на: 09 Авг 2013 11:37
Zlob написа: Само напред и нагоре. Дано се стигне до там да станеш конкуренция на Angry Joe, примерно. Прекали
|
|
|
|
|
Zlob
|
|
В момента играе: джобен тенис
|
|
Заглавие: Re: Видео ревюта, братлета! Публикувано на: 09 Авг 2013 12:43
Знам къде е изхода. Сам ще си изляза
|
|
|
|
|
ToxicRed
|
|
|
|
Заглавие: Re: Видео ревюта, братлета! Публикувано на: 09 Авг 2013 13:08
לזיין את החרא הזה
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Видео ревюта, братлета! Публикувано на: 09 Авг 2013 13:15
ToxicRed написа: לזיין את החרא הזה знаех си, че си чифутче ВОЙН НА ЯХВЕ
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
nvision89
|
|
|
|
Заглавие: Re: Видео ревюта, братлета! Публикувано на: 16 Авг 2013 18:17
Ей го първото от новите. Заемам се с Payday 2 и Europa Universalis IV. Като ми остане време тия дни, ще направя и на Papers, Please и Gone Home. Duck Tales: Remastered: http://www.youtube.com/watch?v=ZnjM3Hg9vhgnJoy
___________________________________ Казвал ли съм ти някога какво е определението за невменяемост? Невменяемост е да правиш абсолютно едно и също шибано нещо отново и отново в очакване нещата да се променят. Това... Е... Лудост! - Ваас Монтенегро, Far Cry 3
ДВА... ШИБАНИ... ЛЕВА!
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Видео ревюта, братлета! Публикувано на: 16 Авг 2013 18:18
Абе, nvision, ника ти има ли нещо общо с NecroVision, че всеки път ми минава през главата...
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
nvision89
|
|
|
|
Заглавие: Re: Видео ревюта, братлета! Публикувано на: 16 Авг 2013 18:37
Serious Sam написа: Абе, nvision, ника ти има ли нещо общо с NecroVision, че всеки път ми минава през главата... Мне, изобретих си го доста преди да излезе играта. В действителност има даже цяла философия зад него
ДВА... ШИБАНИ... ЛЕВА!
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Видео ревюта, братлета! Публикувано на: 17 Авг 2013 12:06
А ревю на Shadow Warrior ще видим ли?
|
|
|
|
|
Шницел
|
|
|
|
Заглавие: Re: Видео ревюта, братлета! Публикувано на: 18 Авг 2013 22:30
|
|
|
|
|
nvision89
|
|
|
|
Заглавие: Re: Видео ревюта, братлета! Публикувано на: 19 Авг 2013 08:27
Serious Sam написа: А ревю на Shadow Warrior ще видим ли? Ако питаш за рибуут-а - да, когато излезе. Не съм GameTrailers, че да ми дават достъп до бетата и да пиша ревю по нея
ДВА... ШИБАНИ... ЛЕВА!
|
|
|
|
|
ToxicRed
|
|
|
|
Заглавие: Re: Видео ревюта, братлета! Публикувано на: 19 Авг 2013 08:29
video revutata na pomaka djenks sa po-qki
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Видео ревюта, братлета! Публикувано на: 19 Авг 2013 08:35
Да, за него питам. Оня по-горе явно не знае, че се задава такава игра. Иначе за нетърпеливите като мен: http://www.youtube.com/watch?v=lfMjYBLWlik
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Видео ревюта, братлета! Публикувано на: 19 Авг 2013 09:41
nvision89 написа: Хванал съм се да правя видео ревюта за "Под моста", ама за да не спамя (много) в коментарите под статиите в сайта, рекох да направя тема, където да ги споделям. Първото беше на Rise of the Triad: http://podmosta.bg/rise-of-the-triad/Новото е на Divinity: Dragon Commander: http://www.youtube.com/watch?v=KwS6sbnC0ZQНадявам се да ви допаднат Отворен съм към забележки, препоръки и коментари! Евала че си избрал YT а не vb. Много ми хареса ревюто на Rise of the Triad, други не съм ги гледал.
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
nvision89
|
|
|
|
Заглавие: Re: Видео ревюта, братлета! Публикувано на: 19 Авг 2013 12:51
ToxicRed написа: video revutata na pomaka djenks sa po-qki Link or it never happened... Иначе ми е през центъра на топкодържащия аксесоар дали някой го прави по-добре от мен. В крайна сметка не съм хванал Бога за шлифера и не съм открил топлата вода, просто се забавлявам и се мъча да правя нещо смислено със свободното си време.
ДВА... ШИБАНИ... ЛЕВА!
|
|
|
|
|
ToxicRed
|
|
|
|
Заглавие: Re: Видео ревюта, братлета! Публикувано на: 20 Авг 2013 08:57
nvision89 написа: ToxicRed написа: video revutata na pomaka djenks sa po-qki Link or it never happened... Иначе ми е през центъра на топкодържащия аксесоар дали някой го прави по-добре от мен. В крайна сметка не съм хванал Бога за шлифера и не съм открил топлата вода, просто се забавлявам и се мъча да правя нещо смислено със свободното си време. shto we, ako se kombinirate s toq poturnak djenks shte stane mega epi4noto revu. vij kvi profesionalni lets playove prai: http://www.youtube.com/watch?v=ROBAbfPkow8
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Видео ревюта, братлета! Публикувано на: 20 Авг 2013 14:52
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
ex1s7
|
|
В момента играе: Prime World
|
|
Заглавие: Re: Видео ревюта, братлета! Публикувано на: 20 Авг 2013 15:20
Oh god why....
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|