Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: С ануса ти
Заглавие: GRID 2
Публикувано на: 28 Май 2013 21:27

Нападайте http://zamunda.net/details.php?id=360209

Профил

Псевдо рейцър
Аватар
В момента играе: Всичко без аниме игри
Заглавие: Re: GRID 2
Публикувано на: 28 Май 2013 21:55

AFL за около месец :!: :!:

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Май 2013 23:11

IGN викат аркадно управление, zamunda викат много реалистично, аз много рейсъри не играя и ми идва по средата, каква е истината, шофьорчета?

Профил

Аватар
В момента играе: С ануса ти
Публикувано на: 29 Май 2013 00:39

И ти вярваш на замундата ? :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Май 2013 01:44

Не че вярвам, ама те и IGN не винаги знаят какво говорят, просто търся истината.

Профил

Аватар
В момента играе: Квот фана
Публикувано на: 29 Май 2013 07:58

Истината е че управлението не е каквото беше в първата. Но сигурно е въпрос на свикване де, ще се опитам да свикна.

Засега имах много rage и alt+F4 моменти. :D

Профил

Аватар
В момента играе: джобен тенис
Публикувано на: 30 Май 2013 14:27

Чудим са да я мъчим ли или не.Първата грам не ме грабна с това управление,но така или иначе скоро не съм играл някакъв рейсър.Може да и хвърля едно око.

EDIT:
Поиграх около час и първите ми впечатления не са много добри.Презентацията и графиката са перфектни.С 5770 с всичко на High ми изкарва средно 60 FPS от вградения бенчмарк.Категорично си е аркадна и аз не усещам "тежест" в колите.Не е чак толкова зле.С клавиатура е доста трудно да се играе,защото копчетата имат 2 положения-или е натиснато или не е и от там следва проблема че не може да се правят финни корекции по траекторията на колата.Дрифтът е забавен,но за да се получи дълъг дрифт трябва да си счупя пръстите натискайки постоянно ляво/дясно и газта,за да може колата да се балансира като хората.Направи ми неприятно впечатление че в началото,срещу кочини като Mustang и Camaro z28, ми дава възможност да се пусна със Nissan Silvia и резултата е ясен-2-3 по-презицни дрифта и си ги изял.Общо взето овладеят ли се дрифтовете,то тогава си Господ на пистата.Опиташ ли се да караш чисто без занасяния е много трудно(ако не и невъзможно) да настигнеш хората пред теб.Поне за това кратко време в което играх аз не успях.Иначе евала им правя за визията-отражения,поражения,физиката не е лоша и при по-здрав страничен удар колата си се отмята настрани от силата на самия удар.От последните рейсъри,които съм пробвал,Forza Horizon ми хареса най-много.Жалко че я няма за PC,за да може и останалите да я сравнят с GRID или с който и да е друг рейсър.

Профил Skype

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 03 Юни 2013 12:49

Че не е съвсем реалистична не е, ама съм играл стотици пъти по-аркадни игри, тъй че ми е трудно да я нарека "аркадна".
Освен тва играта е яко изнервяща. Дори на easy има доста моменти, в които без flashback си загубил, и всеки един завой е проблемен.
От друга страна завоите могат да се минат и на максимална скорост с дрифт, от който от продължителността на ръчната ти спирачка зависи в коя мантинела ше се удариш. Нещо не ми е наред.
С някои коли играта си е удоволствие, но само след като свикнеш с тях. В кариерата обаче дори и да не отключваш други коли играеш с една около 3-4 състезания, което е средното което ти е нужно за да свикнеш как завива тая кола.
И в момента в който свикнеш спираш да играеш с нея, защото ти се е отключило нещо по-добро.
Не знам, играта не ме впечатли и бях се отказал до момента, в който не си пуснах трейнър за безкрайни флашбеци. Така поне е забавно, макар пак да дразни на моменти.

Профил ICQ

Псевдо рейцър
Аватар
В момента играе: Всичко без аниме игри
Публикувано на: 03 Юни 2013 15:22

доста сте слаби всичкия :lol: :lol: иначе играта съква сравнение с 1та но цялостно е доста добра :)

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Юни 2013 22:36

Изнервяща помия в сравнение с първата. (която играя с изключени driving assists)

Профил

Аватар
В момента играе: Тъпотии разни.
Публикувано на: 04 Юни 2013 02:05

Играта е пълен даунгреид спрямо първата със изключение на факта че са махнали жълтия отенък на осветлението.

ПС
Играта въпреки това си е добра.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com