Автор |
Съобщение |
beans
|
|
В момента играе: С ануса ти
|
|
Заглавие: GRID 2 Публикувано на: 28 Май 2013 21:27
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: GRID 2 Публикувано на: 28 Май 2013 21:55
AFL за около месец
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: GRID 2 Публикувано на: 28 Май 2013 23:11
IGN викат аркадно управление, zamunda викат много реалистично, аз много рейсъри не играя и ми идва по средата, каква е истината, шофьорчета?
|
|
|
|
|
beans
|
|
В момента играе: С ануса ти
|
|
Заглавие: Re: GRID 2 Публикувано на: 29 Май 2013 00:39
И ти вярваш на замундата ?
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: GRID 2 Публикувано на: 29 Май 2013 01:44
Не че вярвам, ама те и IGN не винаги знаят какво говорят, просто търся истината.
|
|
|
|
|
doggymien4o
|
|
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: GRID 2 Публикувано на: 29 Май 2013 07:58
Истината е че управлението не е каквото беше в първата. Но сигурно е въпрос на свикване де, ще се опитам да свикна. Засега имах много rage и alt+F4 моменти.
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
|
Zlob
|
|
В момента играе: джобен тенис
|
|
Заглавие: Re: GRID 2 Публикувано на: 30 Май 2013 14:27
Чудим са да я мъчим ли или не.Първата грам не ме грабна с това управление,но така или иначе скоро не съм играл някакъв рейсър.Може да и хвърля едно око.
EDIT: Поиграх около час и първите ми впечатления не са много добри.Презентацията и графиката са перфектни.С 5770 с всичко на High ми изкарва средно 60 FPS от вградения бенчмарк.Категорично си е аркадна и аз не усещам "тежест" в колите.Не е чак толкова зле.С клавиатура е доста трудно да се играе,защото копчетата имат 2 положения-или е натиснато или не е и от там следва проблема че не може да се правят финни корекции по траекторията на колата.Дрифтът е забавен,но за да се получи дълъг дрифт трябва да си счупя пръстите натискайки постоянно ляво/дясно и газта,за да може колата да се балансира като хората.Направи ми неприятно впечатление че в началото,срещу кочини като Mustang и Camaro z28, ми дава възможност да се пусна със Nissan Silvia и резултата е ясен-2-3 по-презицни дрифта и си ги изял.Общо взето овладеят ли се дрифтовете,то тогава си Господ на пистата.Опиташ ли се да караш чисто без занасяния е много трудно(ако не и невъзможно) да настигнеш хората пред теб.Поне за това кратко време в което играх аз не успях.Иначе евала им правя за визията-отражения,поражения,физиката не е лоша и при по-здрав страничен удар колата си се отмята настрани от силата на самия удар.От последните рейсъри,които съм пробвал,Forza Horizon ми хареса най-много.Жалко че я няма за PC,за да може и останалите да я сравнят с GRID или с който и да е друг рейсър.
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: GRID 2 Публикувано на: 03 Юни 2013 12:49
Че не е съвсем реалистична не е, ама съм играл стотици пъти по-аркадни игри, тъй че ми е трудно да я нарека "аркадна". Освен тва играта е яко изнервяща. Дори на easy има доста моменти, в които без flashback си загубил, и всеки един завой е проблемен. От друга страна завоите могат да се минат и на максимална скорост с дрифт, от който от продължителността на ръчната ти спирачка зависи в коя мантинела ше се удариш. Нещо не ми е наред. С някои коли играта си е удоволствие, но само след като свикнеш с тях. В кариерата обаче дори и да не отключваш други коли играеш с една около 3-4 състезания, което е средното което ти е нужно за да свикнеш как завива тая кола. И в момента в който свикнеш спираш да играеш с нея, защото ти се е отключило нещо по-добро. Не знам, играта не ме впечатли и бях се отказал до момента, в който не си пуснах трейнър за безкрайни флашбеци. Така поне е забавно, макар пак да дразни на моменти.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
|
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: GRID 2 Публикувано на: 03 Юни 2013 15:22
доста сте слаби всичкия иначе играта съква сравнение с 1та но цялостно е доста добра
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
|
Agent
|
|
|
|
Заглавие: Re: GRID 2 Публикувано на: 03 Юни 2013 22:36
Изнервяща помия в сравнение с първата. (която играя с изключени driving assists)
|
|
|
bastard
|
|
В момента играе: Тъпотии разни.
|
|
Заглавие: Re: GRID 2 Публикувано на: 04 Юни 2013 02:05
Играта е пълен даунгреид спрямо първата със изключение на факта че са махнали жълтия отенък на осветлението.
ПС Играта въпреки това си е добра.
___________________________________ I'm behind 7000 skeletons.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|