Автор |
Съобщение |
Найн Инч Нейлс
|
|
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
|
|
Заглавие: Call of Juarez: Gunslinger Публикувано на: 23 Май 2013 21:07
best game this year so far Бих добавил и една от най добрите игри последните 10 години. Немога опиша колко съм зарибен. Предните от поредицата не им бях фен, но това е нещо различно. Първата след one and only Outlaws достойна игра в света на Wild Wild West. Бая време чаках нещо подобно и кефа е неописуем. Жалко само, че почти я превъртях за 1 нощ въпреки, че обикалях навсякъде из света и. Дано има още, че незнам на колко % съм стигнал, но май се вижда края. Върна ми надеждата тая игра, защото всичко останало последните години ми беше супер boring и ги триех на първите минути игра и си мислех, че вече просто са ми писнали игрите и най вече FPS-ите по принцип... е не е така. Уникален кеф, браво и искам и чакам още.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Juarez: Gunslinger Публикувано на: 23 Май 2013 22:28
Първите 2 части от поредицата (особено 1-вата) също бяха яки, не знам защо не са ти харесали. 3-тата имаше интересна история и герои, но беше малко дървена като геймплей. Тая още не съм я пробвал, ще си кажа мнението после.
|
|
|
|
|
Riser
|
|
В момента играе: Far Cry 2,Burnout Paradise.
|
|
Заглавие: Re: Call of Juarez: Gunslinger Публикувано на: 25 Май 2013 20:12
Пич , евала ти правя за темата и мнението! Не мислех , че ще бъде такова животно, безкрайно съм удовлетворен ! П.С Надявам се да пускат още такива джитки , това му е майката !!!
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
|
|
Заглавие: Re: Call of Juarez: Gunslinger Публикувано на: 26 Май 2013 00:17
Като гледам нашите форуми никъде не се коментира кой знае колко играта. А е невероятен шедьовър, вече съм убеден. Верно, че всеки си има вкус и явно моя е по рядак и не съвпада с мнението на повечето. Аз мисля, че е това е пример за добра работа, игра която ме връща към 99год когато игрите се правеха така - със страст и без комерсиализъм. Фен съм на id, но това студио, некви си поляци ми дадоха това дето чаках повече от 10 год. Отдавна тайно се надявах id да направят ново IP с Уестърн тематика, но няма да го бъде. Добре, че има едно студио което прави точно това дето имам нужда, нито има игри на тая тема нито вече качествени филми... няма го Клинт Истууд, да е жив и здрав, имах в предвид, че го няма в киното, защото е дрът. Първите игри не ме кефат, най много заради тъпите оръжия, които изглеждат супер тъпо, немога да опиша за кво стаа дума, общо взето 95% от игрите FPS-ите не ги харесвам заради точно това. И тук примерно револверите изглеждат малко тъпичко от FPS гледна точка, ноо... няма нищо общо с предните. Оръжията имат страшна анимация, звуците им са много добри и гъншутинга е супер як. Друго нещо което трябва да се отбележи, че освен при оръжията са настигнали id и при анимациите, особено dead анимациите са много яки. Абе целия енджин е сякаш клонинг на id Tech 5, мноого много ми напомня за него. Само дето тук има global dynamic lighting което е големия плюс, и текстурите са с по висок рез, но естествено не са уникални, всичко се повтаря подобно на Скайрим и затова и играта е толкова малка и перформънса е добър, макар далече по тромав енджин от id Tech 5. Иначе като ландскейп е много добър поставям го на едно ниво с id Tech 5, много старание и страшно красиви гледки са постигнали. Иначе и 2та енджина са не точно open world, а нещо средно. Незнам от Cel shading-а колко перформънс печели енджина, но сигурно има и от това печалба, в смисъл по ниски изисквания. Абе не е точно на нивото на id Tech 5, но е адски добър признавам и евала. Друго нещо което не ми харесва в енджина е как изглежда света нощем, не е точно това дето очаквам и искам. Тук трябва да прибавя, че сякаш от самосебеси нощес ми се искаше да има малко стелт елемент, но и тъпия AI не го позволява. А в тунелите трябваше да има фенер, нещо като Doom3 оригинала да е, такъв геймплей в тунелите, които не са толкова много, но щеше да е разнообразие. Не харесвам AI-то, то е един от малкото минуси на играта. Трябва да се отбележи и нещо друго забележително постижение, а именно елемента преиграване. В момента я играя, превъртам за 3ти път. Първо нормал, после хард и сега съм на истински уестърн. За първи път в живота си FPS игра ме кара да я играя на всички трудности, с някакъв смисъл, а именно, че не трие скиловете и продължаваш да дигаш левели и да си доразвиваш chara. Другия уникален кеф на най високото ниво на трудност е, че нямаш HUD и усещането е супер яко, сякаш вече си изпечен и про играч. Тази и RAGE са единствените 2 игри последните 8-10 години дето ме кефат на макс. Ако някой ми беше казал за тая игра, че ще е добра, щях да пиша че няма шанс, като знам предните какви ми бяха дървени. Но явно хората са свършили и усетили как се прави FPS... за разлика от id не са толко комерсиални... играта струва само 15 евро...... за кво говорим. Шапка им свалям. И последно... Уестърн темата има мноооого хляб. Жалко, че само 1 студио прави игри. Толко идеи имам, жалко, че няма кой да направи това дето може да се направи с него.
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Call of Juarez: Gunslinger Публикувано на: 26 Май 2013 07:37
Ten Bears написа: Фен съм на id, но това студио, некви си поляци ми дадоха това дето чаках повече от 10 год. Отдавна тайно се надявах id да направят ново IP с Уестърн тематика, но няма да го бъде.
Както в доброто старо време през 99-та, когато правеха такива игри... Ten Bears написа: И последно... жанра има мноооого хляб. Жалко, че само 1 студио прави игри. Толко идеи имам, жалко, че няма кой да направи това дето може да се направи с него. Не "жалко", а "Слава Богу"...
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Juarez: Gunslinger Публикувано на: 26 Май 2013 18:09
Не съм виждал по-зарибен по шуутърите от теб май Ма тва с едното студио, дето прави шуутъри, е леко невярно. Шуутъри в момента под път и над път, синко. Избор има, разнообразие (явно) - също, нещата са екстра в жанра.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Juarez: Gunslinger Публикувано на: 26 Май 2013 19:02
Аз съм много разочарован, че играта е с cel-shaded графика. Не знам каква е тая мода ама не мога да понасям такава графика. И диаблото го насраха така. Освен това ми се струва и доста тежка като за игра с cel-shaded графика. Верно вече доста ми поостаря щайгата, но на минимални детайли едвам ми върви, пък покривам минималните изисквания, а и игри като Assassin's Creed 3 примерно ми вървят без проблеми. Странна работа. Като геймплей и история поне засега е добре. Ще видим нататъка как ще е.
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Juarez: Gunslinger Публикувано на: 26 Май 2013 20:20
Не съм се изразил правилно и не сте ме разбрали. Става дума за шутъри в Дивия Запад, че никой не прави. И накрая пак съм го написал грешно... не жанра FPS, а темата Western-и. По тях съм супер зарибен, не само по FPS-ите
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Juarez: Gunslinger Публикувано на: 26 Май 2013 20:33
Der Meister написа: Верно вече доста ми поостаря щайгата, но на минимални детайли едвам ми върви, пък покривам минималните изисквания, а и игри като Assassin's Creed 3 примерно ми вървят без проблеми. Странна работа. Каква пък ще да е тая странна щайга, на която AC3 ти върви по-добре от това??? В тая игра не наблюдавам абсолютно никакъв спад в кадража, докато в АС3 беше доста по-сериозно положението..
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Juarez: Gunslinger Публикувано на: 26 Май 2013 23:09
Ми видео geforce gt 240 1 gb, проц e5300 2,6 ghz и 3 gb ram. Преувеличих малко, че едвам върви ама при престрелки и докато спринтирам почва да ми лаги нещо, а би трябвало да лети на минимални детайли ддз Може и нещо от драйвъри-мрайвъри да е, знам ли
|
|
|
|
|
ToxicRed
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Juarez: Gunslinger Публикувано на: 27 Май 2013 09:44
Der Meister написа: Ми видео geforce gt 240 1 gb, проц e5300 2,6 ghz и 3 gb ram. Преувеличих малко, че едвам върви ама при престрелки и докато спринтирам почва да ми лаги нещо, а би трябвало да лети на минимални детайли ддз Може и нещо от драйвъри-мрайвъри да е, знам ли Много ти е слаба видеокартата, по-слаба от 8800gt, която е в минималните изисквания... http://www.hwcompare.com/977/geforce-88 ... 240-gddr5/
|
|
|
|
|
Yeah!
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Juarez: Gunslinger Публикувано на: 28 Май 2013 07:49
Абе хора защо когато променя някоя от видео настройките немога да я запазя ??
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Juarez: Gunslinger Публикувано на: 28 Май 2013 08:35
|
|
|
|
|
Yeah!
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Juarez: Gunslinger Публикувано на: 28 Май 2013 11:03
Der Meister написа: еййй бях се побъркал брат чесно ти казвам :D ше почерпя 1 бира
|
|
|
|
|
doggymien4o
|
|
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: Call of Juarez: Gunslinger Публикувано на: 28 Май 2013 11:54
Half-Life 2 is better. И повече не си говорим за тия каубойски лайна.
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Juarez: Gunslinger Публикувано на: 29 Май 2013 23:45
Доста е зарибяваща, минах я на normal и hard. Геймплея е мега маниашки. Особено бързия револвер ми пълни душата.
Първата част обаче си ми остава най-любима от поредицата.
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Juarez: Gunslinger Публикувано на: 30 Май 2013 00:56
Мене шотгъните на последна трудност в някои нива дето са удобни за тях е направо мания. Как тичаш и търсиш близка дистанция и като го думнеш излита назад с некви готини анимации, казах на последна трудност защото няма цифри, точки, мерник и тн да ти пречи да видиш пълния блясък. А с булет тайма, пушките не презареждат и с 2 резани шотгъна напрао цепиш. Тва е като бъг-че, много е оверпауър според мен. Ама по принцип цялата игра е супер аркадна, направена да носи кеф и всичко е ОК.... може да се играе вечно тая игра, немога да повярвам. Не бих я изтрил от PC, заедно с QuakeII, DOOM, Kingpin, Redneck Rampage и тн и тн, има такива игри които мога да ги преигравам вечно.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Juarez: Gunslinger Публикувано на: 30 Май 2013 09:34
Аз шотгъните рядко ги ползвам, ще взема да пробвам и с тях. Вече я преполових на последна трудност, а по принцип доста рядко преигравам игри, които съм превъртял вече
|
|
|
|
|
play4u
|
|
В момента играе: Draven
|
|
Заглавие: Re: Call of Juarez: Gunslinger Публикувано на: 31 Май 2013 00:20
Да си кажа мнението и аз като геймър който по принцип не пипа шутъри. Игричката е страхотна. Хубава история, хубав начин на поднасяне на историята, не лоши престрелки, битките с босовете са много хубави. като цяло играта е много добра и се изненадах колко може да ми хареса един шутър. А странното е че имам същия проблем като пича по нагоре. Характеристиките ми са DualCore Intel Pentium E5200, 2533 MHz, 3 ГБ рам, NVIDIA GeForce 9500 GT (1024 MB).. Далече съм от мисълта че компа ми е някакъв много добър и мощен (все пак е на 4 години), но достатъчно много игри с по-добра графика от тази са ми вървели прилично, тази-греда. Нямам проблем по принцип в играта но като започна да се движа наляво-надясно имам някакъв малък дразнещ спад на ФПС-то. Много неща пробвах-сложих графиката на Best Performance, слагах фиксове това-онова и нищо.. ще съм много благодарен ако някой каже как да го оправя.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Call of Juarez: Gunslinger Публикувано на: 04 Юни 2013 11:49
Наистина е много добре направена играта, много ми харесва как се разказва историята. Първата част не ми хареса толкова, но Bound in Blood беше добра, а тази а забравяте още една за дивия запад Gun която беше също много яка
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|