Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Как да продам игра на Blizzard?
Публикувано на: 13 Яну 2013 16:22

Как да продам игра на Blizzard? В акаунта ми няма други игри. Целия акаунт ли се продава? Какво му се сменя на акаунта като се продава? Само парола и mail достатъчни ли са? Имам и дисковете разбира се. Ако продам дисковете на някой и той добави CD key-я в неговия акаунт няма да стане нали?

Профил

Заглавие: Re: Как да продам игра на Blizzard?
Публикувано на: 13 Яну 2013 17:15

Щом играта е в акаунта, трябва да продадеш самият акаунт. :wink:

И не се хаби, никой няма да ти купи Warcraft 3 акаунта, при това без орг с жувотни. :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Яну 2013 17:38

Не съм сигурен ако пишеш на съпорта дали е възможно да прехвърлят играта на друг акаунт ама по-скоро мисля, че не е възможно това. А дори да е, не си заслужава да се занимаваш според мен, щото при положение, че нямаш други игри в акаунта не виждам проблема да продадеш целия акаунт. Иначе само парола и мейл трябва да смениш да, освен ако нямаш и други данни в акаунта като например пей пал акаунт като начин за плащане, мобилен телефон за автентикатор и т.н. Евентуално ако човека на който ще продаваш акаунта е от друга държава, той трябва да си я смени като пише на съпорта. Бтв Диабло 3 ли е играта? Гледам, че масово се продават.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 14 Яну 2013 08:42

Der Meister написа:
Не съм сигурен ако пишеш на съпорта дали е възможно да прехвърлят играта на друг акаунт ама по-скоро мисля, че не е възможно това. А дори да е, не си заслужава да се занимаваш според мен, щото при положение, че нямаш други игри в акаунта не виждам проблема да продадеш целия акаунт. Иначе само парола и мейл трябва да смениш да, освен ако нямаш и други данни в акаунта като например пей пал акаунт като начин за плащане, мобилен телефон за автентикатор и т.н. Евентуално ако човека на който ще продаваш акаунта е от друга държава, той трябва да си я смени като пише на съпорта. Бтв Диабло 3 ли е играта? Гледам, че масово се продават.

Да, Diablo 3 е играта.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com