Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Заглавие: Поредната ми "Аре кваке 2" тема
Публикувано на: 10 Дек 2012 19:49

Навити? :D

Профил Skype

Заглавие: Re: Поредната ми "Аре кваке 2" тема
Публикувано на: 10 Дек 2012 19:51

Навити за какво? :?

EDIT: Aaaaa, Куейк 2! :lol:
Пич, в кой век живееш? :shock:

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
Публикувано на: 10 Дек 2012 20:03

А не ми дрънкай глупости бе.

Профил Skype

Публикувано на: 18 Дек 2012 03:05

Отдавна го спрях, защото сървърът на матрицата не ме пуска по някаква причина. Не знам какво ли е правил UniBg, или актуалният администратор, но това ме отказа.

С удоволствие ще те пробвам, ако играеш нещо повече от Q2DM1 и дори предпочиташ наистина добри карти от ранга на ztn2dm2/ztn2dm3, Aerowalk или други.

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
Публикувано на: 18 Дек 2012 20:33

doh написа:
Отдавна го спрях, защото сървърът на матрицата не ме пуска по някаква причина. Не знам какво ли е правил UniBg, или актуалният администратор, но това ме отказа.

С удоволствие ще те пробвам, ако играеш нещо повече от Q2DM1 и дори предпочиташ наистина добри карти от ранга на ztn2dm2/ztn2dm3, Aerowalk или други.

Със Ztn се сбъсках сефте от един мод за Quake 3 (Generations Arena мода). Иначе предпочитам стандартния набор от карти - включително Q2DM1, Q2DM2, Q2DM7, XDM7 и картите от Ground Zero. Тези от Reckoning са ми някак си доста огромни и замотани, но пък в оръжията е като че ли някак си по-балансирана от Q2 и GZ.

Профил Skype

Публикувано на: 19 Дек 2012 02:08

В такъв случай е по-добре да не играем.

Пусни Auto download / Allow download или както е описано в мултиплеър опциите, включи конзолата с ~ и пиши "connect quake.ma3x.net".

Ако все още има такъв сървър, там ще намериш други новобранци, с които да си цъкате :mrdr:

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
Публикувано на: 19 Дек 2012 20:24

То срещу про-та ми е по-интересно. Можеш да научиш това-онова.

Профил Skype

Публикувано на: 19 Дек 2012 20:51

Радвам се - това е голяма рядкост, но интересите ни не съвпадат. За мен оригиналните/официалните Quake 2 карти са пълен боклук и не ми е приятно да играя на тях.

Ако все пак имаш желание да учиш играта, а и други от този тип (Quake 1/2/3/4, UT2004, Doom 3 и прочие мултиплеър екшъни за дуел, a.k.a 1vs1), остави скайп и ще те потърся.

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
Публикувано на: 19 Дек 2012 21:11

doh написа:
Радвам се - това е голяма рядкост, но интересите ни не съвпадат. За мен оригиналните/официалните Quake 2 карти са пълен боклук и не ми е приятно да играя на тях.

Ако все пак имаш желание да учиш играта, а и други от този тип (Quake 1/2/3/4, UT2004, Doom 3 и прочие мултиплеър екшъни за дуел, a.k.a 1vs1), остави скайп и ще те потърся.

wtf, UT99 FtW. DooM 3 също пет пари не струва. Можеш да добавиш Painkiller, тва си е мега хардкор 1в1 шутър, SS HD ако имаш също става.

Quake 1 ако е Darkplaces базирана, иначе оригналната не ми тръгва. За двойката се разбрахме. Тройката не играя. Четири в момента я имам на компа.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 19 Дек 2012 23:47

Serious Sam написа:
Навити? :D

За 3ката щях съм 100% навит, можеше и 2ка де, но "дамн" гръмна пц и сега чакам кеш, че покрай тия 6-9.12 направо обеднях :D :D :D

Профил

Публикувано на: 20 Дек 2012 01:02

Serious Sam написа:
doh написа:

wtf, UT99 FtW. DooM 3 също пет пари не струва. Можеш да добавиш Painkiller, тва си е мега хардкор 1в1 шутър, SS HD ако имаш също става.

Quake 1 ако е Darkplaces базирана, иначе оригналната не ми тръгва. За двойката се разбрахме. Тройката не играя. Четири в момента я имам на компа.

UT99 е пълен боклук. Цялата игра е крайно бавна, дебилна и се върти около хедшоти. На Painkiller ще те размажа, така че мани. SS HD е твърде за всеки, ама без мен.

Quake 1 можеш да го играеш с произволен клиент, така че дали ще си с Darkplaces не би ме бъркало... Дано схващах за какво говоря.

Всички изредени съм ги купил, което ти май не си направил, заради което не виждам как бихме могли да играем. Как и да е. Забавлявайте се. Не сме един за друг :lol:

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
Публикувано на: 20 Дек 2012 09:09

Много си самоуверен. По-полека. И първия UT мога да ти кажа, че си е достатъчно бърз и в пъти по-добър от скапаните му продължения. И само не разбрах откъде си направи извода, че не съм си ги купувал...

Профил Skype

Публикувано на: 20 Дек 2012 09:36

Май няма много желаещи за кваке 2, а?
Faith in mankind: Restored :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Дек 2012 10:36

doh написа:
UT99 е пълен боклук. Цялата игра е крайно бавна, дебилна и се върти около хедшоти.

Как ще е бавна бе :shock: Играта си е супер динамична. И изобщо не се върти само около хедшоти. Оръжията са доста балансирани и позволяват различни стилове на игра :) Някой ако е навит, да казва и да цъкаме :)

А КЪЦИ ПРЕЗИДЕНТ не си интересен с тия глуповати изказвания :wink:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 20 Дек 2012 22:54

Най-яко е ънриал 2004.

Профил

Публикувано на: 18 Яну 2013 08:03

iddqd написа:
Най-яко е ънриал 2004.

Да, от UT серията тази се доближава най-много до Quake, така че е нормално да бъде най-добра. Забавеното раждане на броня и мегахелт е брилянтна идея.

Der Meister, UT99 е най-бавната UT, така че не виждам за какво спориш. Оръжията са всичко друго, но не и балансирани. Изобщо знаеш ли какво значи баланс? Разнообразните стилове са илюзия за такива, които никога не са цъкали на по-високо ниво от "детмач с приятелите в блока". Така или иначе половината оръжия могат да те убият за по-малко от половин секунда, дори да си на макс кръв/броня. Ебем ти баланса.

Игра с наистина балансирани оръжия - Quake 3. Балансът не е всичко обаче. Повечето хора не обичат баланса, защото ако има такъв шансът да правят случайни фрагове намалява драстично.

Едва ли ще ти убия илюзиите, но поне опитах.

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Яну 2013 10:58

Ами точно това, че с повечето оръжия могат да те убият за половин секунда означава, че са балансирани. Няма най-добро или най-лошо оръжие. Грабваш първото, което видиш, само и само да не си с пистолетче, и вече имаш равни шансове с другите. А това, че ако си с макс броня и кръв пак могат да те убият лесно, според мен е добре, тъй като не е справедливо некви дето знаят картите наизуст и винаги взимат първи броните, да имат такава преднина спрямо другите. А това, че UT99 била най-бавната, не знам защо така мислиш, на мен ми се вижда най-динамична. Факт е обаче, че повечето в този форум мислят като мен и се кефят най-много на UT99 :)

Профил Skype

Публикувано на: 18 Яну 2013 15:27

Der Meister написа:
Ами точно това, че с повечето оръжия могат да те убият за половин секунда означава, че са балансирани. Няма най-добро или най-лошо оръжие. Грабваш първото, което видиш, само и само да не си с пистолетче, и вече имаш равни шансове с другите. А това, че ако си с макс броня и кръв пак могат да те убият лесно, според мен е добре, тъй като не е справедливо некви дето знаят картите наизуст и винаги взимат първи броните, да имат такава преднина спрямо другите. А това, че UT99 била най-бавната, не знам защо така мислиш, на мен ми се вижда най-динамична. Факт е обаче, че повечето в този форум мислят като мен и се кефят най-много на UT99 :)

И всичко написано е резултат от много теория и малко практика ;)

Има най-добро оръжие и това е снайперът. Хедшот, хедшот, хедшот. На турнирите, докато ги имаше, беше така. Виж в гугъл за Gitzzz и се образовай малко.

Ако решиш да цъкаш някоя игра, неизменно ще научиш картите, така че бързото умиране е върхът на глупостта. Убива всякаква креативност и добра мисъл. Екшъните далеч не се изчерпват с безцелно пуцане. Проблемът с бързото взимане на брони беше решен в UT2004, защото се появяват 20-25 секунди след първия споун. Ако беше играл, щеше да си го забелязал и да видиш, че играта е значително по-бърза от ламерския UT99. Най-динамична му се виждала :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Яну 2013 16:32

2004 е доста по бърз от куейк. Самите засилки и отблъскванията правят така че да летиш постоянно в ънриала, докато на куейка се засилваш. Може да праснеме един 2004 скайпа ми е абвгз1

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Яну 2013 17:17

doh написа:
Der Meister написа:

И всичко написано е резултат от много теория и малко практика ;)

Има най-добро оръжие и това е снайперът. Хедшот, хедшот, хедшот. На турнирите, докато ги имаше, беше така. Виж в гугъл за Gitzzz и се образовай малко.

Ако решиш да цъкаш някоя игра, неизменно ще научиш картите, така че бързото умиране е върхът на глупостта. Убива всякаква креативност и добра мисъл. Екшъните далеч не се изчерпват с безцелно пуцане. Проблемът с бързото взимане на брони беше решен в UT2004, защото се появяват 20-25 секунди след първия споун. Ако беше играл, щеше да си го забелязал и да видиш, че играта е значително по-бърза от ламерския UT99. Най-динамична му се виждала :lol:

За снайпера може и да е така, но трябва да си изключително добър, за да е най-доброто оръжие и то не винаги е така, щото зависи и от самата ситуация, в която се намираш. В мулти на режима дето започваш с всички оръжия наготово далеч не се ползва само снайпера. Що се отнася до бързото умиране - на мен ми харесва да е така и точно то спомага за динамичността на играта и не мисля, че убива креативността. А този Gitzzz доколкото видях е никнейм на някакъв про играч, който, от това което видях не използваше само снайпера, не знам защо го даваш за пример.

Като цяло спорим за нещо, което е субективно и 2-мата сме прави за себе си, така че не е нужно да се правиш на най-разбиращия, най-знаещия и най-добрия УТ играч :wink:

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com