Автор |
Съобщение |
jito
|
 |
|
|
Заглавие: kotor mod Публикувано на: 13 Окт 2012 17:09
гледам че в момента се работи върху мод за възстановяване на съдържание за втората част и ми се доигра отново котор,та мисля да я врътна единицата отново.Един път съм я играл,без никакви модове,та може ли да препоръчате някакви добри,ако въобще има такива?
|
|
|
|
 |
gua543
|
 |
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
|
|
Заглавие: Re: kotor mod Публикувано на: 14 Окт 2012 10:33
Има доста, но ти препоръчвам да изчакаш. Първо, този мод за който говориш още не е излязъл. Второ, той не възстановява абсолютно всичко (има една изтрита планета, която ще е възстановят чак във втората версия на мода). За двойката важи същото. По-добре изчакай година-две и тогава си се кефи на макс. Ако не ти се чака толкова провери за модове във deadlystream.com и knightsoftheoldrepublic.filefront.com
___________________________________ Вратите на супермаркетите ме карат да се чувствам като джедай.
The Best написа: Нискостеблен хомосексуален плъх!
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|