Здравейте. Ще се радвам да се пусне една анкета. Искам да ви попитам какво мислите за геймплея на двете игри. От много време играя 11 и съм свикнал прекалено много с нейния геймплей и ми е адски удобен ,докато с 12 не успях да свикна,а съм длъжен да изясня ,че играя с клавиатура,а не с джойстик. Разбира се 12 има своите преимущества като много доброто трансферно меню,както и това да показва резултатите от останалите мачове в хода на играта,но сякаш играта с клавиатура е направена много по-трудно и отнема част кефа на играта. По скоро питам хората които играят с keyboard,а не тези които играят с джойстик. Не вярвам да няма хора които да играят с клавиатурата. Очаква се 13 да е нещо подобно на 12 силно се надявам да не е така,но мисля,че щом се отнася до геймплея с клавиатура FIFA 11 е по добра от 12. Лично мнение.
Винаги ще има хора които ще кажат,че трябва да се науча с джойстик.. да пробвал съм ,но не става всички фифи до сега съм ги цъкал с клав. и с нея съм си най-добре мисля,че е няма да е лошо ЕА да помисли и за PC геймарите,а не само за конзолните такива...