Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: FIFA 11 vs FIFA 12
Публикувано на: 10 Сеп 2012 18:31

Здравейте. Ще се радвам да се пусне една анкета. Искам да ви попитам какво мислите за геймплея на двете игри. От много време играя 11 и съм свикнал прекалено много с нейния геймплей и ми е адски удобен ,докато с 12 не успях да свикна,а съм длъжен да изясня ,че играя с клавиатура,а не с джойстик. Разбира се 12 има своите преимущества като много доброто трансферно меню,както и това да показва резултатите от останалите мачове в хода на играта,но сякаш играта с клавиатура е направена много по-трудно и отнема част кефа на играта. По скоро питам хората които играят с keyboard,а не тези които играят с джойстик. Не вярвам да няма хора които да играят с клавиатурата. Очаква се 13 да е нещо подобно на 12 силно се надявам да не е така,но мисля,че щом се отнася до геймплея с клавиатура FIFA 11 е по добра от 12. Лично мнение. ;) Винаги ще има хора които ще кажат,че трябва да се науча с джойстик.. да пробвал съм ,но не става всички фифи до сега съм ги цъкал с клав. и с нея съм си най-добре мисля,че е няма да е лошо ЕА да помисли и за PC геймарите,а не само за конзолните такива... :)

Профил

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Заглавие: Re: FIFA 11 vs FIFA 12
Публикувано на: 10 Сеп 2012 18:36

pc maniqk написа:
мисля,че е няма да е лошо ЕА да помисли и за PC геймарите,а не само за конзолните такива... :)

Ти всички ФИФИ ли си купи до сега?

Профил

Публикувано на: 10 Сеп 2012 18:40

Winter написа:
pc maniqk написа:
мисля,че е няма да е лошо ЕА да помисли и за PC геймарите,а не само за конзолните такива... :)

Ти всички ФИФИ ли си купи до сега?

Не 2010 не съм я играл но се видя каква боза е от 2005 година насам цъкам поредицата,но 12 за keyboard беше пълен ужас поне за мен нищо общо с 11 която си е доста добра сега се очаква да 13 да е същата като 12 ,а PC версията пак ще е сигурно отвратителна... което е лошо доста... не мислиш ли? Защото ми пускат версия която не е точно за PC и по този начин геймплея е отвратителен и за да играя новите 2 фифи трябва да си купя конзола. Да бе.. А и просто искам да чуя вашето мнение за двете игри какво толкова?

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Сеп 2012 21:52

pc maniqk написа:
...а съм длъжен да изясня ,че играя с клавиатура,а не с джойстик.

Интересно ми е защо си причиняваш това. Не ти трябва конзола за фифите. Един джойстик за 15 лв би ти свършил работа . Фифа с клавиатура си е направо мъчна работа.

Профил

Latinica
Аватар
Публикувано на: 10 Сеп 2012 21:56

zabranqvam vi da mi pishete za igri v toq forum geisuni

без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Сеп 2012 22:20

Пени написа:
zabranqvam vi da mi pishete za igri v toq forum geisuni

я се дръж на ниво бе грездей

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 11 Сеп 2012 12:51

Новите фифи наистина вече не са подходящи за клавиатура. От 10+ години съм играл всяка Фифа с клавиатура, но с излизането на Fifa 11 и 12, най-накрая реших да преглътна твърдоглавието си и си взех един джойстик. Как да ти кажа.. след първоначалния шок и след като свикнеш, усещането е много, много по-добро :) Виждаш какви неземни работи можеш да правиш с джойстика, каквито не можеш с клавиатурата. Така че заебавай я тая клавиатура и си вземай един джойстик (за 20-тина лева можеш да си намериш що-годе добър).

Вчера излезе демото на 13 и нямам търпение да го пробвам :)

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

n00b playa
Аватар
Публикувано на: 11 Сеп 2012 21:33

FIFA 2001 е най-яката !

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми