https://www.youtube.com/watch?v=PRQiCNdSGSg(прес-конференция)
Нищо по-специално за момента (в идните седмици ще разкриват детайли) освен нови режими на игра - единия по-кежуъл ориентиран с доста от опциите съкратени или предадени на помощник-треньора ти, а другия нещо като кампания (challenge), където примерно започваш с отбор с 10 контузени играчи и трябва за половин сезон да нямаш загуба и т.н.
Имало над 900 промени, но ще видим в близко бъдеще кои са по-важните. Сега само загатнаха за редовните подобрения, които правят по разговорите с медиите; добавили са още опции, които да водят наклона на хуя на даден играч дали иска да играе при теб или не и т.н.
Очаква се да я пуснат преди Коледа, а дотогава ще излизат видео блогове, в които ще обявяват новостите.
Общо взето все ми е тая за промените, защото играта като цяло си ми харесва така както си е от няколко години вече. До третия пач е неиграема и пълна с бъгове и недоразумения, но после си става перфектна. Нямам нищо против всяка година просто да ъпдейтват базата данни, но това е защото си я тегля. От SI постоянно се опитват да вкарват нововъведения, за да оправдават 100-те лева, които искат от играчите всяка година - въпроса е в даден момент да не прекалят и да тръгнат по стъпките на някои други компании.
Освен това, няколко пъти годишно я пускат на по 5-10 евро за няколко дни, което си е тоталната оферта и определено тази година ще се замисля, ако я предложат пак (предвид че пача със зимните трансфери от тая година не можа да бъде кракнат с което тазгодишната ми кариера се приключи за 2-3 месеца през есента
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
)