Автор |
Съобщение |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Vanilla WoW /pcm/ Публикувано на: 13 Авг 2012 22:10
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Vanilla WoW /pcm/ Публикувано на: 13 Авг 2012 22:34
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Nookni
|
|
В момента играе: Dark Messiah of Might and Magic, Dynasty Warriors 6.
|
|
Заглавие: Re: Vanilla WoW /pcm/ Публикувано на: 14 Авг 2012 12:55
Ако се съберат достатъчно хора и аз ще се включа.
___________________________________ My philosophy is things are just as wrong as they seem I believe it's gonna end this way, atrocity Do you believe in love? Like I believe in pain? Nobody died for you, somebody pray for me!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Vanilla WoW /pcm/ Публикувано на: 14 Авг 2012 13:25
с теб ще сме 4ма аз вече влязох в гилдия, тази вечер ще правим 1вия dungeon run HORDE сме, само да отбележа
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Nookni
|
|
|
|
Заглавие: Re: Vanilla WoW /pcm/ Публикувано на: 14 Авг 2012 13:26
Кой дънджън?
___________________________________ My philosophy is things are just as wrong as they seem I believe it's gonna end this way, atrocity Do you believe in love? Like I believe in pain? Nobody died for you, somebody pray for me!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Vanilla WoW /pcm/ Публикувано на: 14 Авг 2012 13:40
RFC, няма много варианти
|
|
|
|
|
Aware
|
|
|
|
Заглавие: Re: Vanilla WoW /pcm/ Публикувано на: 14 Авг 2012 13:50
Аз помня, че играх това 2006-та в оригинален сървър на Близард,horde бях и тъкмо бяха пуснали пач 1.11 с некрополиса.Беше нечувано добра игра, това има ли нещо общо или е пълна с бъгове и несъответствия..Ако някой помни класическия world of warcraft и е тествал тоя сървър може да сподели
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Vanilla WoW /pcm/ Публикувано на: 14 Авг 2012 13:53
до сега не съм открил никакви бъгове, нито ми е лагвало или крашвало сървърчето е перфектно, ако на някой му се цъка ванила; снощи бяхме 700+ души, което е доста повече от Low Blizz server-a ми последните 5-6 години
|
|
|
|
|
Nookni
|
|
|
|
Заглавие: Re: Vanilla WoW /pcm/ Публикувано на: 14 Авг 2012 13:57
Ок нави ме. Довечера към колко приблизително?
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Vanilla WoW /pcm/ Публикувано на: 14 Авг 2012 14:02
абе ти я изтегли и инсталирай пък не се притеснявай за час -- за който не знае -> в линка си има play for free или нещо от сорта бутонче с което ви препраща към темата как да се инсталира и т.н., има си линк към piratebay, и всичко е обяснено кажете ако имате проблеми все пак
|
|
|
|
|
Aware
|
|
|
|
Заглавие: Re: Vanilla WoW /pcm/ Публикувано на: 14 Авг 2012 14:12
Аз ще я дръпна от носталгични спомени по ония времена.Бях станал 52левел с много зор,понеже не бях играл тая игра преди и незнаех нищо, и влизам в Alterac Valley за първи път, пълно с хора с tier 2 и високи рангове.Аз 52 със сини/зелени предмети.Имаше една horde гилдия в моя realm <Voodoo> имаха tier 3,когато аз тъкмо подменях ниските нива сини боклуци на undead mage-a си:)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Vanilla WoW /pcm/ Публикувано на: 14 Авг 2012 16:50
я добутах едвам-едвам до 59 на тбц с драенай паладина ми щото игралното време на година ми беше не повече от месец
___________________________________ Dalinda mi alma te llama, Ven a mi cama, Quiero amarte dulce niña, Dame tus besos, Mirame a los ojos, Jurame tu amor... a.k.a Alcatraz
|
|
|
|
|
Telba
|
|
В момента играе: Planetside 2 Guild Wars 2 World Of Tanks Team Fortress 2
|
|
Заглавие: Re: Vanilla WoW /pcm/ Публикувано на: 15 Авг 2012 00:17
Бих се включил, но Гилд Уорс 2 идва скоро, и реших да зарежа уоу за постоянно. Дори месец не смогвам да играя като го платя. Не искам да има нещо останало, за което да си струва да играя уоу
|
|
|
kaboom
|
|
В момента играе: С пъпа на баба ти
|
|
Заглавие: Re: Vanilla WoW /pcm/ Публикувано на: 15 Авг 2012 15:13
Последно играх уоуа 2006 или 2007. Имах си хънтър и тъкмо го добутах до 60 и излезе тбц. Станах 70 и ми свърщи картата. Повече не си зех. Налегна ме носталгията и влезнах в тая ванила. Надявам се да ме зариби, въпреки че за момента някак не е същото, но ще видим. Аднете ме ако искате, аз съм хорда шаман Dafty
|
|
|
|
|
Pennywise
|
Latinica |
|
|
|
Заглавие: Re: Vanilla WoW /pcm/ Публикувано на: 16 Авг 2012 07:07
vseki pyk kogato nqkoi retard napishe HORDA nqkade umira malko sladko zaichence!!!
|
|
|
Pennywise
|
Latinica |
|
|
|
Заглавие: Re: Vanilla WoW /pcm/ Публикувано на: 01 Сеп 2012 01:07
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Vanilla WoW /pcm/ Публикувано на: 01 Сеп 2012 03:29
Така ли е изглеждал WoW в началото? О.о Инвентарната система и т.н. коренно се различават от сегашните неща в играта. Епично
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Vanilla WoW /pcm/ Публикувано на: 01 Сеп 2012 11:56
Не, явно ползва някакъв епичен аддон
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Pennywise
|
Latinica |
|
|
|
Заглавие: Re: Vanilla WoW /pcm/ Публикувано на: 01 Сеп 2012 14:37
bash ranna alpha na wow si e tva
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Vanilla WoW /pcm/ Публикувано на: 01 Сеп 2012 16:03
Ебати, колко промени е претърпял до релийза
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|