Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: FIFA 11 Въпрос
Публикувано на: 15 Юли 2012 08:46

Здравейте! Ще ви сложа снимка с контролите ми за клавиатура на ФИФА 11 която ми е любимата до сега.Мисля,че ако съчетаят геймплея на ФИФА 11 със трансферите и визията на ФИФА 12 може би ще се получи най-добрата фифа на века на това десетилетие,но това си е лично мнение! Та искам като видите контролите ми да ми кажеше как да правя още кефения на играчите след гол защото аз знам само няколко и те са: ''Shift'' + два пъти ''Home'' ; ''Shift'' + два пъти ''Z'' и отново ''Shift'' + два пъти ''C'' И се опитвам да правя други но нещо не ми се получава :( ето линк за снимката с контролите,ако можете да помогнете за комбинациите от другите кефения ще се се радвам много мерси предварително! ----> http://snimki.be//store/1/701342334728.png

Профил

Аватар
В момента играе: с майка ти!
Заглавие: Re: FIFA 11 Въпрос
Публикувано на: 15 Юли 2012 13:17

Еми брат въпросното "кефене" :lol: се получава от комбинации с бутоните за игра....в youtube има показно как се правят обаче са с джойстик, но предполагам ти сам можеш да видиш кой бутон от двойстика на кой твой отговаря.

Цитат:
а не някой чекиджия като тебе, който намира повод да се заяжда и да покемонства в нета

Профил Skype

Аватар
Заглавие: Re: FIFA 11 Въпрос
Публикувано на: 15 Юли 2012 16:17

Играеш фифа с клавиатура и те кефи ?

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: