Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Цар
Аватар
Заглавие: Warhammer: Wrath of Heroes
Публикувано на: 03 Май 2012 20:44

След немалко 'затворено' време, започна open beta-та на arena/pvp/moba thingy-то Warhammer Online: Wrath of Heroes. Идва от авторите на Warhammer MMO-то Age of Reckoning, тоест чиляците от BioWare Mythic. Видях, че е безплатна, свих рамене и реших да й направя review. Равносметката?

В играта колкото потенциал има, толкова и е осакатена от недомислици и алчност. По принцип в едно moba-тип бързо екшънче има хляб - доказа го още Bloodline Champions, а тук врътката с три отбора от по шест играча е свеж полъх. Маската на "безплатност" е доста тънка обаче, а отдолу стои переспективата за около месец grind за един герой - или да се дава кеш. По незнайни причини вместо да изкопират подхода на Riot към красиви скинове, които да окуражават покупка, Mythic буквално изнудват със скъпоплатени, но абсолютно нужни за team comp-a герои.

И въпреки всичко си изкарах един следобед в чист dumb fun. Бързите мачове и "тактическия" крещи-WAAAAAAAGH-и-давай-напред геймплей помогнаха в това отношение. Някой друг има ли впечатления от играта? По-приятна ли е, ако сформирате warband? Пропускам ли нещо във впечатленията си от review-то?

Профил

Заглавие: Re: Warhammer: Wrath of Heroes [firz reviews!]
Публикувано на: 03 Май 2012 23:33

Олеле,болното ми място.Уархамър онлайн е любимото ми ммо,голяма слабост ми е.Боклуците от ЕА вместо да работят по ммо-то,разработиха тоя боклук,основно заради задължения към геймс уоркшоп заради лиценза.И накрая нито ммо-то е добре,нито тази игра,която междувпрочем е извадила няколко сценарио-та от играта(копирани дословно 1:1).Деба как ме е яд.

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Warhammer: Wrath of Heroes [firz reviews!]
Публикувано на: 04 Май 2012 08:51

WAR е едно от малкото ММОта, за които ме е било яд, че съм дал пари.
С удоволствие бих заврял кутийката на играта в гъза на някой от виновниците за нейното сътворяване.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com