Автор |
Съобщение |
Zlob
|
|
В момента играе: джобен тенис
|
|
Заглавие: Продавам Battlefield 3 PC Публикувано на: 29 Апр 2012 13:18
Продавам Limited Edition на играта.Играта е вече активирана в Origin акаунт и акаунта е само с нея!20-то ниво на развитие с приличен брой отключени неща+още толкова за евентуалния мераклия! LE изданието включва допълнителни мултиплеър карти,които са преработени от Battlefield 2 доколкото знам. 100 % коректност от моя страна че няма да има опарени и недоволни!
Цена 40 лв. гр.София skype mr.po1son
|
|
|
|
|
Daath
|
He who devoures cookies |
|
|
|
Заглавие: Re: Продавам Battlefield 3 PC Публикувано на: 29 Апр 2012 19:06
Я прати линк към BF3 Stats.
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
|
Zlob
|
|
|
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Продавам Battlefield 3 PC Публикувано на: 29 Апр 2012 21:06
Може да я зема ама тоя Ориджин ме притеснява.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Ghost_Leader
|
|
|
|
Заглавие: Re: Продавам Battlefield 3 PC Публикувано на: 30 Апр 2012 16:57
iddqd написа: Може да я зема ама тоя Ориджин ме притеснява. Стига да влезеш в акаунта си готов.Играта за постоянно си остава в Origin.Можеш да си смениш и името ако желаеш.
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: Продавам Battlefield 3 PC Публикувано на: 30 Апр 2012 18:30
iddqd написа: Може да я зема ама тоя Ориджин ме притеснява. И мен ме притесняваше, ама нищо лошо не е станало до сега
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
Zlob
|
|
|
|
Заглавие: Re: Продавам Battlefield 3 PC Публикувано на: 04 Май 2012 23:25
Играта е все още в продажба.Няма ли мераклии? Мисля че цената е добра.
|
|
|
|
|
vasito
|
|
|
|
Заглавие: Re: Продавам Battlefield 3 PC Публикувано на: 05 Май 2012 09:34
Добра е цената да.
___________________________________ мисля че е плъх имахме миналото лято някви плъхове на таванът с размерите на охранени котки обаче се суъсайднаха с млечна салата и рат пойзън Единият беше успял да извърви пътя от тавана до двора и да издъхне пред вратата баси волята имат тез мишки
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Продавам Battlefield 3 PC Публикувано на: 10 Май 2012 00:51
Ако не си го шитнал може да го зема.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Продавам Battlefield 3 PC Публикувано на: 11 Май 2012 12:21
vasito написа: Добра е цената да. Да бе, сигурно е много добра. За 42лв. взимаш BF3 + B2K, и си го активираш на акаунта и започваш да отключваш сам нещата, както е редно. И си знаеш, че акаунта е "чист", не е играно с хак и собственика няма да те изиграе и да си го върне обратно, като прати скан от cd key-a на ЕА...
|
|
|
|
|
Zlob
|
|
|
|
Заглавие: Re: Продавам Battlefield 3 PC Публикувано на: 11 Май 2012 13:12
Мен ме заболягха пръстите да обяснявам на хората в скайп че просто искам да продам играта и няма да им "сера в устата" като след продажбата пак си взема акаунта.Може да е нечувано ама има и нормални хора,които не искат да правят мръсно на другите!Играта още се продава.Не съм играл никога с хак,мисля че статистиката ми го показва!Тази цена за която се спомена никъде не я виждам по магазините,та сигурно става въпрос за пазаруване от чужбина?iddqd,вземи ме намери в скайп ако наистина си мераклия,защото ти писах и 2-ро ЛС и никакъв отговор не получих,та оставам с впечатление че само говориш...
|
|
|
|
|
beans
|
|
В момента играе: С ануса ти
|
|
Заглавие: Re: Продавам Battlefield 3 PC Публикувано на: 11 Май 2012 14:02
Magicka написа: vasito написа: Добра е цената да. Да бе, сигурно е много добра. За 42лв. взимаш BF3 + B2K, и си го активираш на акаунта и започваш да отключваш сам нещата, както е редно. И си знаеш, че акаунта е "чист", не е играно с хак и собственика няма да те изиграе и да си го върне обратно, като прати скан от cd key-a на ЕА... Къде видя BF3 + B2K за 42 лева като само BF3 е 79 лева ?
|
|
|
Ghost_Leader
|
|
|
|
Заглавие: Re: Продавам Battlefield 3 PC Публикувано на: 11 Май 2012 18:23
Magicka написа: vasito написа: Добра е цената да. Да бе, сигурно е много добра. За 42лв. взимаш BF3 + B2K, и си го активираш на акаунта и започваш да отключваш сам нещата, както е редно. И си знаеш, че акаунта е "чист", не е играно с хак и собственика няма да те изиграе и да си го върне обратно, като прати скан от cd key-a на ЕА... Ти май си много навътре с материала,а? За 42лв. ще намериш най-много CD Key за играта от съмнителни сайтове,където шансът да те преметнат е далеч по-голям. Иначе играл съм с Zlob,нито е използвал хакове,нито е правил разни номера с акаунта.За 40лв. си е добра оферта.
|
|
|
|
|
Daath
|
He who devoures cookies |
|
|
|
Заглавие: Re: Продавам Battlefield 3 PC Публикувано на: 11 Май 2012 20:34
@Magicka: И къде е тоя филм? От Zamunda или от ArenaBG?
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Продавам Battlefield 3 PC Публикувано на: 11 Май 2012 21:42
beans написа: Къде видя BF3 + B2K за 42 лева като само BF3 е 79 лева ? 79лв. в Озон и Пулсар. http://roxen.ru/catalog/battlefield/kup ... ey+online/ - 499rub (16$) + http://plati.ru/asp/pay.asp?id_d=124097 ... nd&agent=0 - 199rub (7$) = 23$ = 34,96лв. Даже по-евтино от 42лв, тъй като B2K му е паднала цената. И сега да не тръгнете да ми обяснявате, че CD key-овете са руски, и че сайтовете са ненадеждни. Езика се променя за 5 минути, а аз си я взех играта DAY1 и никакви проблеми досега. Още много ключове съм взел от подобни сайтове за Steam/Origin. Хората масово купуват евтини cd key-ове и се кефят. Кой както иска така да си харчи парите... Иначе съм сигурен, че продавача на акаунта не е ползвал хак, но дори и някой да е ползвал, естествено, че ще каже че не е, да няма да си признае я Така най-добре е да се почне на чисто.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Продавам Battlefield 3 PC Публикувано на: 11 Май 2012 22:07
и как се пазарува от тези сйтове
|
|
|
|
|
Zlob
|
|
|
|
Заглавие: Re: Продавам Battlefield 3 PC Публикувано на: 12 Май 2012 00:01
Magicka,явно си внимавал в "лекциите" които са изнасяли за Шерифа тук Лошо няма.Играта утре ще бъде продадена(надявам се купувача да е коректен де) и няма да се занимавам.Аааа,да щях да забравя.Кода е купуван от същия този Шериф и играта е на руски!Знам колко съм вътре след като видях тези цени,за моя сметка си е.Мисля че по този странен начин доказах че няма как човек,който си казва всичко макар и със закъснение(не ми дреме) да ползва хак! П.П Играта е продадена и за мое щастие на човек с 2 Origin акаунта.Пича си смени водещия мейл и на практика няма как да си върна акаунта,защото е с изцяло подменени данни!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Продавам Battlefield 3 PC Публикувано на: 12 Май 2012 14:45
Zlob написа: Пича си смени водещия мейл и на практика няма как да си върна акаунта,защото е с изцяло подменени данни! Има, има, ама както и да е. Честито, и другият път недей да пълниш джоба на Шерифа, и да купуваш 1 копие на цената на 2.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|