Автор |
Съобщение |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: StarCraft 2 PCM Multiplayer Публикувано на: 09 Апр 2012 23:19
С Вермик и 1 колега разцъкваме тея дни, някой друг навит ли е за 2ката? Дори и да нямате оригиналка, може да цъкате през Starter Editiona http://www.trystarcraft.com/
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2 PCM Multiplayer Публикувано на: 10 Апр 2012 12:02
Съвсем бях забравил, че има бая народ дето разцъква 2-ката тук Преди като излезе играта писах в официалната тема за кампанията и туй-онуй, ама тогава здраво я хейтех После нещата се промениха и в началото на тази година си я взех Бройте ме и мен само кажете кога и да знаете, че не съм някакво про (силвър 1-15)
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2 PCM Multiplayer Публикувано на: 10 Апр 2012 12:50
хубавото на 2ката е, че има влак за всеки пътник, не като преди, пускаш се срещу 1 компютър и те разкатава, ако не си опитен оставяйте си никовете за да ви адвам? -- вечерно време са сесиите 8-9-10 до към 12-1 от мен
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2 PCM Multiplayer Публикувано на: 10 Апр 2012 13:01
ThePresator и онзи код ако го иска 113 Часовете ме устройват и аз играя вечер
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2 PCM Multiplayer Публикувано на: 12 Апр 2012 16:37
Ivopetrovv -----> 467
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2 PCM Multiplayer Публикувано на: 12 Апр 2012 17:17
xxx написа: Който все още не я е закупил, може да го направи на най-евтината Възможна цена не само в България, не само в Европа, но и в света (за европейски издание на ключ), а именно: http://xxxN'joy! Най-евтината друг път, виж тук колко е: http://www.g2play.net/store/Starcraft-2 ... nload.html60лв, тоест с 10лв. по-евтино от твоята.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2 PCM Multiplayer Публикувано на: 12 Апр 2012 17:20
Сещаш се, че маса хора НЕ притежават кредитни карти.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2 PCM Multiplayer Публикувано на: 12 Апр 2012 17:37
xxx написа: Сещаш се, че маса хора НЕ притежават кредитни карти. Да, но това не прави цената на това, което продаваш "най-ниската не само в Европа, но и в света" Мен не ме дразни, че въртиш бизнес, няма проблем, прави каквото искаш, ама някои твои исказвания са просто смешни.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2 PCM Multiplayer Публикувано на: 12 Апр 2012 20:10
бахти пцм нямат СК 2 ли ве само 2 момчета ще се рекрюутнат
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2 PCM Multiplayer Публикувано на: 12 Апр 2012 20:16
Жалко :/ много жалко!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2 PCM Multiplayer Публикувано на: 12 Апр 2012 23:02
Ivopetrovv -----> 467 намираите ма че си тарся другарче за 2'с 3'с
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2 PCM Multiplayer Публикувано на: 13 Апр 2012 09:46
само да вляза тея дни и ще ви адна
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2 PCM Multiplayer Публикувано на: 13 Апр 2012 10:16
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2 PCM Multiplayer Публикувано на: 13 Апр 2012 10:22
The Chameleon написа: бахти пцм нямат СК 2 ли ве само 2 момчета ще се рекрюутнат Ами то момичета няма, тролове са. А с тоя стартер пак ли кво беше, дето си дал, колко време може да се играе мултито?
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2 PCM Multiplayer Публикувано на: 13 Апр 2012 12:52
безкрайно е; но има ограничения 1вите 5 мисии от кампанията само Теран расата достъп до къстъм карти само не може да се прави парти последното нещо може да бъде заобиколено чрез 1 схема дето я открих
|
|
|
|
|
Daath
|
He who devoures cookies |
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2 PCM Multiplayer Публикувано на: 14 Апр 2012 09:54
Платинената лига позволена ли е?
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2 PCM Multiplayer Публикувано на: 14 Апр 2012 10:04
Идея си нямам как не успя да намериш за 2 години кинти за нея, още повече, че и доста поевтиня (70 кинта ключ). Още повече, че реално вече са станали 12+ години от излизането на Дедовото (така го пишета видни автори от PC Mania едно време, които отдавна НЕ са в текущата „PCM“, разбира се). Стига се излага и пита глупавички въпроси, а вземи, посъбери, отдели, плати, играй в платинената, ако ще и в „Grand Master“ и после да те киризим и копираме от теб през Twitch.tv .
|
|
|
|
|
Daath
|
He who devoures cookies |
|
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2 PCM Multiplayer Публикувано на: 14 Апр 2012 12:25
Аз имам един въпрос към теб конкретно - след като виждаш, че не си желан тук, както и в много други форуми, що за дебилно същество трябва да си, да ПРОДЪЛЖАВАШ да се заяждаш с хората и да им натякваш как ще се преебат ако не купят от теб, като на всичкото отгоре съсипваш темата на човека? ОКЕЙ, върти си търговийката с крадени акаунти, няма проблем, само престани да се изкарваш нещо по - висше от хората, само защото при теб е с 2 лв. по - евтино. А, виждам, че и в ForPlay са те подпукали?
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2 PCM Multiplayer Публикувано на: 14 Апр 2012 12:28
Daath написа: А, виждам, че и в ЪВ ForPlay са те подпукали? Fixed Grammar nazi, sorry
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: StarCraft 2 PCM Multiplayer Публикувано на: 14 Апр 2012 13:21
аз го подкарах на лаптопа с поносим фреймрейт. Трябва да ме имаш в френдлиста, lexluthor bg бях, ако се не лъжа
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|