Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Dark Souls: Prepare to Die
Публикувано на: 07 Апр 2012 12:57

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Dark Souls PC през Август
Публикувано на: 07 Апр 2012 15:14

Отне им достатъчно време. Ако не бяха пускали последния безполезен наруто, може би щяхме да я имаме по - рано.

Профил

Аватар
В момента играе: Prime World
Публикувано на: 07 Апр 2012 18:44

We win yet again brothers!

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 07 Апр 2012 19:30

Кво инбен бе? Недоклатен порт 1 година след като излезла играта. Разбирасе мисля да си я взема за пц ако порта не е много скапан и ако предлага нещо повече от конзолната версия. Иначе незнам дали имате Хбокс контролери, но ако нямате мисля че трябва да си купите. В днешно време това е задължително ако искате да играете нормално конзолни портове з пц.

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Апр 2012 19:35

РС версията ще включва нови босове и всичките му там графични благинки, които идват с порт за РС. Относно контролера не съм съгласен, след повече от 15 години играене на клавиатура и мишка съм свикнал да играя дори и най-недоклатените контролни схеми като DMC 3,4 и Sonic Generations, а контролерите са ми изключително неудобни

Профил WWW

Публикувано на: 07 Апр 2012 19:47

..............

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Апр 2012 19:48

WidowmakeR написа:
ex1s7 написа:
РС версията ще включва нови босове и всичките му там графични благинки, които идват с порт за РС. Относно контролера не съм съгласен, след повече от 15 години играене на клавиатура и мишка съм свикнал да играя дори и най-недоклатените контролни схеми като DMC 3,4 и Sonic Generations, а контролерите са ми изключително неудобни

maj nikoga ne si igral sus svesten kontroler do sega

Щом ти го казваш значи е факт

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 07 Апр 2012 19:59

Всичките графични благини на порт обикновенно не са нищо особенно. Иначе тези игри просто са направени да се играят с контролер има аналог стик. С клавиатура просто движението ти е орязона имаш напред и настрани и като ги натиснеш двете диагонал. С аналог стика може да ходиш под какъвто ъгал искаш, а също така с каквато скорост искаш в зависимост от силата с която натискаш аналог стика. Това че ти си играеш с калвиатура просто означава, че не си запознат как се играят тези игри. Не мога да си представя соник Генерейшън с клавиатура да имаш само напред наляво и надясно. Това осакатява играта до немай каде.

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Апр 2012 21:01

Първо, не смятам че има толкова лудо копеле, което ще играе DS със скорост на движение, различна от най - бързата възможна.
Второ, ако става дума за онези чешити стил "аз съм роуг и сеща ще ходя бавно и ще те бакстабна" нищо не пречи да ти дадат един безполезен бутон за ходене (L), тъй като ще ти е нужно да сниикваш 5 пъти в играта.
Трето играта има таргет лок, затова се чудя защо ще ти е нужно да ходиш по някакви ъгли, като ако врага ти не е в центъра на екрана значи вече си мъртъв.
Проблема при контролерите и портовете е в платформърите като PoP. Мисля, че съм ходил по стълби с мишка с клавиатура в прекалено много игри, и не ми пука особено.
Четвърто мишката може да се насочи навсякъде. Така че мога да ходя по какъвто си ъгъл искам. Като натиснеш A и S и започнеш да въртиш, как се движиш?
Пето всяка игра може да се портне така, че всичко да е перфектно. Какво ще се случи зависи единствено от компетентността на разработчика.

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Апр 2012 22:05

shut up faggets

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Апр 2012 23:11

Пето, Труповоз го е яд че няма джойпад :rockon: Споко ако поизбиваш още малко комплекси на тази тема може да убедиш самия себеси че игрите направени да джойпад се играя по-добре с клавиатура, но всеки нормален човек които може може поне малко да мисли логично ще се сети разбере, че игра която е замислена да се играе с джойпад се играе с джойпад най-добре. Просто българите сме си селтаци и обичаме да даваме мнение за нещо от които не разбираме както прави Трупогъз в момента.

Профил

Публикувано на: 07 Апр 2012 23:37

..............

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Апр 2012 23:45

иддяд и уидоу пак са в епицентъра на някъв мега безсмислен спор и ще си перат едно и също докато на останалите не им писне от глупости

аз само че кажем, че се радвам щом играта ще я портват. надух главата на сума народ колко е яка, но хората немаха боксове да я играят. сега ще могат, а това ще е и още един повод да я врътна пак на NG+

Профил Skype WWW

Публикувано на: 07 Апр 2012 23:56

..............

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Апр 2012 00:11

млъквай .

Профил Skype WWW

Публикувано на: 08 Апр 2012 00:19

..............

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Апр 2012 00:58

Джоистик имам и не го ползвам, откакто разбрах че единствения му смисъл е да легнеш на легло, защото те мързи да застанеш на клавиатура.
Странно е как започваш тъп спор и после ме будалкаш как съм ти насрал личното мнение. Със същия късмет, с който аналога се мести се мести и мишката.
Уидол пишка малка, no shit че платформърите и реисърите не могат да се играят с клавиши. Кой ти е казал противното?

Профил

Аватар

Джоистик имам и не го ползвам, откакто разбрах че единствения му смисъл е да легнеш на легло, защото те мързи да застанеш на клавиатура.
Странно е как започваш тъп спор и после ме будалкаш как съм ти насрал личното мнение. Със същия късмет, с който аналога се мести се мести и мишката.
Уидол пишка малка, no shit че платформърите и реисърите не могат да се играят с клавиши. Кой ти е казал противното?

Профил

Аватар

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Апр 2012 01:08

Постни си поста още веднъж и ще ти е за пръв път. Значи за да игареш нормално играта ще трябва да я играеш с 2 мишки и една клавиатура. Такъв урод като теб сигорно има 3 ръце и за теб може да е нормално да се играе с 2 мишки, но при нормалните хора които нямат 3 ръце джоистик с 2 аналог стика върши работата, която само клавиатура + 2 мишки могат да свършат.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com