Автор |
Съобщение |
John-117
|
|
|
|
Заглавие: Dark Souls: Prepare to Die Публикувано на: 07 Апр 2012 12:57
|
|
|
|
|
Труповоз
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls PC през Август Публикувано на: 07 Апр 2012 15:14
Отне им достатъчно време. Ако не бяха пускали последния безполезен наруто, може би щяхме да я имаме по - рано.
|
|
|
|
|
ex1s7
|
|
В момента играе: Prime World
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls PC през Август Публикувано на: 07 Апр 2012 18:44
We win yet again brothers!
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls PC през Август Публикувано на: 07 Апр 2012 19:30
Кво инбен бе? Недоклатен порт 1 година след като излезла играта. Разбирасе мисля да си я взема за пц ако порта не е много скапан и ако предлага нещо повече от конзолната версия. Иначе незнам дали имате Хбокс контролери, но ако нямате мисля че трябва да си купите. В днешно време това е задължително ако искате да играете нормално конзолни портове з пц.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
ex1s7
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls PC през Август Публикувано на: 07 Апр 2012 19:35
РС версията ще включва нови босове и всичките му там графични благинки, които идват с порт за РС. Относно контролера не съм съгласен, след повече от 15 години играене на клавиатура и мишка съм свикнал да играя дори и най-недоклатените контролни схеми като DMC 3,4 и Sonic Generations, а контролерите са ми изключително неудобни
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls PC през Август Публикувано на: 07 Апр 2012 19:47
..............
|
|
|
|
|
ex1s7
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls PC през Август Публикувано на: 07 Апр 2012 19:48
WidowmakeR написа: ex1s7 написа: РС версията ще включва нови босове и всичките му там графични благинки, които идват с порт за РС. Относно контролера не съм съгласен, след повече от 15 години играене на клавиатура и мишка съм свикнал да играя дори и най-недоклатените контролни схеми като DMC 3,4 и Sonic Generations, а контролерите са ми изключително неудобни maj nikoga ne si igral sus svesten kontroler do sega Щом ти го казваш значи е факт
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls PC през Август Публикувано на: 07 Апр 2012 19:59
Всичките графични благини на порт обикновенно не са нищо особенно. Иначе тези игри просто са направени да се играят с контролер има аналог стик. С клавиатура просто движението ти е орязона имаш напред и настрани и като ги натиснеш двете диагонал. С аналог стика може да ходиш под какъвто ъгал искаш, а също така с каквато скорост искаш в зависимост от силата с която натискаш аналог стика. Това че ти си играеш с калвиатура просто означава, че не си запознат как се играят тези игри. Не мога да си представя соник Генерейшън с клавиатура да имаш само напред наляво и надясно. Това осакатява играта до немай каде.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Труповоз
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls PC през Август Публикувано на: 07 Апр 2012 21:01
Първо, не смятам че има толкова лудо копеле, което ще играе DS със скорост на движение, различна от най - бързата възможна. Второ, ако става дума за онези чешити стил "аз съм роуг и сеща ще ходя бавно и ще те бакстабна" нищо не пречи да ти дадат един безполезен бутон за ходене (L), тъй като ще ти е нужно да сниикваш 5 пъти в играта. Трето играта има таргет лок, затова се чудя защо ще ти е нужно да ходиш по някакви ъгли, като ако врага ти не е в центъра на екрана значи вече си мъртъв. Проблема при контролерите и портовете е в платформърите като PoP. Мисля, че съм ходил по стълби с мишка с клавиатура в прекалено много игри, и не ми пука особено. Четвърто мишката може да се насочи навсякъде. Така че мога да ходя по какъвто си ъгъл искам. Като натиснеш A и S и започнеш да въртиш, как се движиш? Пето всяка игра може да се портне така, че всичко да е перфектно. Какво ще се случи зависи единствено от компетентността на разработчика.
|
|
|
|
|
John-117
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls PC през Август Публикувано на: 07 Апр 2012 22:05
shut up faggets
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls PC през Август Публикувано на: 07 Апр 2012 23:11
Пето, Труповоз го е яд че няма джойпад Споко ако поизбиваш още малко комплекси на тази тема може да убедиш самия себеси че игрите направени да джойпад се играя по-добре с клавиатура, но всеки нормален човек които може може поне малко да мисли логично ще се сети разбере, че игра която е замислена да се играе с джойпад се играе с джойпад най-добре. Просто българите сме си селтаци и обичаме да даваме мнение за нещо от които не разбираме както прави Трупогъз в момента.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls PC през Август Публикувано на: 07 Апр 2012 23:37
..............
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls PC през Август Публикувано на: 07 Апр 2012 23:45
иддяд и уидоу пак са в епицентъра на някъв мега безсмислен спор и ще си перат едно и също докато на останалите не им писне от глупости
аз само че кажем, че се радвам щом играта ще я портват. надух главата на сума народ колко е яка, но хората немаха боксове да я играят. сега ще могат, а това ще е и още един повод да я врътна пак на NG+
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls PC през Август Публикувано на: 07 Апр 2012 23:56
..............
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls PC през Август Публикувано на: 08 Апр 2012 00:11
млъквай .
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls PC през Август Публикувано на: 08 Апр 2012 00:19
..............
|
|
|
|
|
Труповоз
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls PC през Август Публикувано на: 08 Апр 2012 00:58
Джоистик имам и не го ползвам, откакто разбрах че единствения му смисъл е да легнеш на легло, защото те мързи да застанеш на клавиатура. Странно е как започваш тъп спор и после ме будалкаш как съм ти насрал личното мнение. Със същия късмет, с който аналога се мести се мести и мишката. Уидол пишка малка, no shit че платформърите и реисърите не могат да се играят с клавиши. Кой ти е казал противното?
|
|
|
|
|
Труповоз
|
|
|
|
Джоистик имам и не го ползвам, откакто разбрах че единствения му смисъл е да легнеш на легло, защото те мързи да застанеш на клавиатура. Странно е как започваш тъп спор и после ме будалкаш как съм ти насрал личното мнение. Със същия късмет, с който аналога се мести се мести и мишката. Уидол пишка малка, no shit че платформърите и реисърите не могат да се играят с клавиши. Кой ти е казал противното?
|
|
|
|
|
Труповоз
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dark Souls PC през Август Публикувано на: 08 Апр 2012 01:08
Постни си поста още веднъж и ще ти е за пръв път. Значи за да игареш нормално играта ще трябва да я играеш с 2 мишки и една клавиатура. Такъв урод като теб сигорно има 3 ръце и за теб може да е нормално да се играе с 2 мишки, но при нормалните хора които нямат 3 ръце джоистик с 2 аналог стика върши работата, която само клавиатура + 2 мишки могат да свършат.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|