Автор |
Съобщение |
renomous
|
 |
|
|
Заглавие: games like this ? Публикувано на: 06 Мар 2012 12:54
http://www.youtube.com/watch?v=yg6h4YCykBcтаикато тази е спряна но много ми хареса игричката някои да знае подобна ???
___________________________________ Когато ти развалят настроението, вземи ударна доза "3аебин"..!!! /Жоро Рапа ft Алекса Съжалявам (music) ;p......
|
|
|
|
 |
Gawayn
|
 |
|
|
Заглавие: Re: games like this ? Публикувано на: 06 Мар 2012 15:03
Twisted Metal, Carmageddon, Revolt. Имаше и още една подобна на Twisted metal, но не и помна името..
___________________________________ Side effects may include: dry mouth, nausea, vomiting, water retention, painful rectal itch, hallucination, dementia, psychosis, coma, death, and halitosis. Magic is not for everyone. Consult your doctor before use.
|
|
|
|
 |
ex1s7
|
 |
В момента играе: Prime World
|
|
Заглавие: Re: games like this ? Публикувано на: 06 Мар 2012 23:35
Crashday, Death Rally, Blur
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
|
|
|
|
 |
renomous
|
 |
|
|
Заглавие: Re: games like this ? Публикувано на: 07 Мар 2012 10:50
blur е зверска но ми е умразнала някои други ? другите които сте дали графиката не ме кефи
___________________________________ Когато ти развалят настроението, вземи ударна доза "3аебин"..!!! /Жоро Рапа ft Алекса Съжалявам (music) ;p......
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|