Автор |
Съобщение |
фитенс-маняк
|
 |
В момента играе: истласкване с пудовки
|
|
Заглавие: Kottick стана директор на Coca-Cola - минавайте на Pepsi! Публикувано на: 18 Фев 2012 02:52
ATLANTA, Feb. 16, 2012 -- The Board of Directors of The Coca-Cola Company today elected Robert "Bobby" Kotick as a Director of the Company, effective immediately. Kotick, 48, is President, Chief Executive Officer and a Director of Activision Blizzard, Inc., a global interactive entertainment software leader and the world's largest independent video game publisher. An entrepreneur in the interactive industry, Kotick purchased a stake in Activision in 1990, became CEO in 1991 and grew the company to its industry-leading position. From 2003 to 2008, Kotick also served as a Director of Yahoo!, Inc., one of the most visited internet destinations worldwide. Kotick began his career in 1983 creating software for the Apple II. "Bobby brings an entrepreneurial mindset and a high level of financial literacy and digital knowledge to our Company," said Muhtar Kent, Chairman and CEO of The Coca-Cola Company. "His global brand expertise and insight will be invaluable as we continue to grow our business and invest in enhancing our digital engagement with consumers and customers around the world." As part of his election, Kotick was appointed to the Company's Management Development Committee. Kotick is a member of the board of trustees for The Center for Early Education and The Harvard Westlake School, both located in Los Angeles. He also serves as Chairman of the Committee of Trustees at the Los Angeles County Museum of Art and is the founder of the Call of Duty Endowment, which is dedicated to securing jobs for unemployed veterans.  Очаквайте нова Coca-Cola всяка година - все по-скъпа, но във все по-малки бутилки!
___________________________________ бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Kottick стана директор на Coca-Cola - минавайте на Pepsi Публикувано на: 18 Фев 2012 03:57
Бе глупости, fake and gay as shit е това.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
фитенс-маняк
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Kottick стана директор на Coca-Cola - минавайте на Pepsi Публикувано на: 18 Фев 2012 04:46
http://www.thecoca-colacompany.com/dyna ... ector.htmlот сайта на кока-кола, батка. става член на борда на директорите. ще се появява в офиса за час-два да удари няколко печата, след това шси ходи да играе голф. и за това ще му плащат камиони с пари. без да броиме тия от активижън. тлъстото алчно говедо се е роднало с късмет. вие не сте. и аз не съм. ей, ако некой от вас стори такава пачка, поне недейте ставайте дебели, много ви се моля ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
|
|
|
|
 |
Revive_
|
 |
В момента играе: Заглавията които си заслужават...
|
|
Заглавие: Re: Kottick стана директор на Coca-Cola - минавайте на Pepsi Публикувано на: 18 Фев 2012 12:18
От всички статии и коментари от години назад имам чувството, че тоя или е евреин по душа или си е чист евреин... Болестта "алчност" е типична за хора като него...
___________________________________ "Няма правило без изключение. — Nulla regula sine exceptione." "Утре, утре, винаги утре и така минава животът. — Cras, cras et semper cras et sic dilabitur aetas."
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Kottick стана директор на Coca-Cola - минавайте на Pepsi Публикувано на: 18 Фев 2012 13:08
Интересно, много интересно. 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Firzen
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Kottick стана директор на Coca-Cola - минавайте на Pepsi Публикувано на: 18 Фев 2012 13:38
2012: еднолитрови бутилки и .250 мл DLC кенчета + възможност за закупуване на season pass за истински 1.25 л. бутилки
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Kottick стана директор на Coca-Cola - минавайте на Pepsi Публикувано на: 18 Фев 2012 15:11
Сперед мен, когато Котик се усмихне, всеки 5ти геймър получава перде на очите. 
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Kottick стана директор на Coca-Cola - минавайте на Pepsi Публикувано на: 18 Фев 2012 15:19
Ееееебати лудия тип.
Само че те тия работи само с късмет не стават, пичове. Трябва да си го можеш. Щото и той е почнал от нищото. И защо точно да минавам на Пепси? В смисъл - тва някви майтапи ли си размятаме тука и ли някой наистина си вярва, че каквото и да било в политиката на Кока Кола ще се промени?
Заеби. Аз по-скоро изпитвам нещо като респект. Щото с жалките си умения, знания и изобщо жалкия си животец, нямам ей толкова база да се сравнявам с него и общо взето каквото и негативно да река, то би било продиктувано от някаква завистлива злобичка - факт, който поне съм способен да си призная. Нито като потребител на компютърни игри ме е ощетил по някакъв начин, нито е оказал какъвто и да било негативен ефект върху живота ми или върху тоя на други хора - не повече от всеки друг бизнесмен поне. Даже обратното, щото да създадеш огромна компания и да я изведеш до комерсиалните върхове всъщност е в плюс на обществото, но това смятам, че не е нужно да се обяснява дори. В смисъл, че както храните Котик, би трябвало да храните и Стив Джобс и разни други хора, чиито имена изобщо не сте чували.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
 |
Love_Kittens
|
 |
В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
|
|
Заглавие: Re: Kottick стана директор на Coca-Cola - минавайте на Pepsi Публикувано на: 18 Фев 2012 16:04
Strain написа: Ееееебати лудия тип.
Само че те тия работи само с късмет не стават, пичове. Трябва да си го можеш. Щото и той е почнал от нищото. И защо точно да минавам на Пепси? В смисъл - тва някви майтапи ли си размятаме тука и ли някой наистина си вярва, че каквото и да било в политиката на Кока Кола ще се промени?
Заеби. Аз по-скоро изпитвам нещо като респект. Щото с жалките си умения, знания и изобщо жалкия си животец, нямам ей толкова база да се сравнявам с него и общо взето каквото и негативно да река, то би било продиктувано от някаква завистлива злобичка - факт, който поне съм способен да си призная. Нито като потребител на компютърни игри ме е ощетил по някакъв начин, нито е оказал какъвто и да било негативен ефект върху живота ми или върху тоя на други хора - не повече от всеки друг бизнесмен поне. Даже обратното, щото да създадеш огромна компания и да я изведеш до комерсиалните върхове всъщност е в плюс на обществото, но това смятам, че не е нужно да се обяснява дори. В смисъл, че както храните Котик, би трябвало да храните и Стив Джобс и разни други хора, чиито имена изобщо не сте чували. Напълно те подкрепям... К'во се ебавате с човека и ревете, че е роден късметлия.. Може би не е стоял да пише глупости като вас и да се ебава с богаташите, а е учил, за да стане като тях 
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Kottick стана директор на Coca-Cola - минавайте на Pepsi Публикувано на: 18 Фев 2012 16:38
[insert Captain Obvious poster here]
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
фитенс-маняк
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Kottick стана директор на Coca-Cola - минавайте на Pepsi Публикувано на: 18 Фев 2012 16:58
Strain написа: Щото с жалките си умения, знания и изобщо жалкия си животец, нямам ей толкова база да се сравнявам с него и общо взето каквото и негативно да река, то би било продиктувано от някаква завистлива злобичка - факт, който поне съм способен да си призная. Айде бе. Не можел да се сравнява с поредния американски корпоративен прасляк. Ти си сто пъти по-стойностен човек от Котик, и за 20 години си прочел повече, отколкото той през целия си дебел живот. Учил бил. Не знаете ли, че дори няма висше образование? Станал е такъв, защото е имало кой да го съветва какво да прави, къде да инвестира и къде да се набута, за да придобие влияние. Това да следваш инструкции от по-компетентни от теб не е някакво висше качество, а просто здрав разум. И късмет, че е срещнал тези хора. Късметлия е още, защото е получил правилните възможности по правилното време. Възможностите не се създават, квото и да ми приказват разни костюмарчета - за тях си требе късмет. Много хора с изумителни таланти не се прехранват от тях, защото не са имали късмета да получат възможности да стигнат до там. Цитат: Даже обратното, щото да създадеш огромна компания и да я изведеш до комерсиалните върхове всъщност е в плюс на обществото, но това смятам, че не е нужно да се обяснява дори. Не, обясни моля ти се. Вярно е, че е дал една камара пари за показни инвестиции в инди гейм дивелопъри и фондация за 'цивилизоване' на бивши военни, ама мен ако питаш го е направил, защото пиарите му са го убедили, че от това ще стори още пачка. Корпорациите нямат друг интерес, освен да пИчелят. Заради самото пИчелене. Алчност. Заради алчността сега гейм индустрията е на тоя абсурден хал с орязването на съдържание за DLC и пачовете от по едно cd. Много изригвам нещо, но просто не е справедливо, пичове. Какво може да направи един човек с толкова много пари? Всички акули трябва да са като Бил Гейтс. Можете да проверите какво е направил той с милиардите си и с какво е бил "полезен на обществото". Че с неговите пари скоро може да излекуваме СПИН бе. Котик е поредният хитър тарикат с нюх да работи системата и с нищо не е по-горе от нашите мутряги. Да го духа. Кола пия много рядко тъй или иначе, а за пепсито се шегувах, много ясно  И да - сигурно завиждам. Парите са ми болна тема, особено откакто се явявам по интервюта за работа и след обещанията до една-две седмици да ми се обадят при всички положения ме оставят да си смуча гъза.
|
|
|
|
 |
D3v1r0
|
 |
В момента играе: Ace of Spades, Minecraft, Battlefield 3, Skyrim
|
|
Заглавие: Re: Kottick стана директор на Coca-Cola - минавайте на Pepsi Публикувано на: 20 Фев 2012 19:59
Антилектуалец написа: Всички акули трябва да са като Бил Гейтс. Можете да проверите какво е направил той с милиардите си и с какво е бил "полезен на обществото". Че с неговите пари скоро може да излекуваме СПИН бе.
Нещо много си вярваш.
|
|
|
|
 |
Excess
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Kottick стана директор на Coca-Cola - минавайте на Pepsi Публикувано на: 20 Фев 2012 20:58
Антилектуалец написа: Strain написа: Щото с жалките си умения, знания и изобщо жалкия си животец, нямам ей толкова база да се сравнявам с него и общо взето каквото и негативно да река, то би било продиктувано от някаква завистлива злобичка - факт, който поне съм способен да си призная. Айде бе. Не можел да се сравнява с поредния американски корпоративен прасляк. Ти си сто пъти по-стойностен човек от Котик, и за 20 години си прочел повече, отколкото той през целия си дебел живот. Учил бил. Не знаете ли, че дори няма висше образование? Станал е такъв, защото е имало кой да го съветва какво да прави, къде да инвестира и къде да се набута, за да придобие влияние. Това да следваш инструкции от по-компетентни от теб не е някакво висше качество, а просто здрав разум. И късмет, че е срещнал тези хора. Късметлия е още, защото е получил правилните възможности по правилното време. Възможностите не се създават, квото и да ми приказват разни костюмарчета - за тях си требе късмет. Много хора с изумителни таланти не се прехранват от тях, защото не са имали късмета да получат възможности да стигнат до там. Цитат: Даже обратното, щото да създадеш огромна компания и да я изведеш до комерсиалните върхове всъщност е в плюс на обществото, но това смятам, че не е нужно да се обяснява дори. Не, обясни моля ти се. Вярно е, че е дал една камара пари за показни инвестиции в инди гейм дивелопъри и фондация за 'цивилизоване' на бивши военни, ама мен ако питаш го е направил, защото пиарите му са го убедили, че от това ще стори още пачка. Корпорациите нямат друг интерес, освен да пИчелят. Заради самото пИчелене. Алчност. Заради алчността сега гейм индустрията е на тоя абсурден хал с орязването на съдържание за DLC и пачовете от по едно cd. Много изригвам нещо, но просто не е справедливо, пичове. Какво може да направи един човек с толкова много пари? Всички акули трябва да са като Бил Гейтс. Можете да проверите какво е направил той с милиардите си и с какво е бил "полезен на обществото". Че с неговите пари скоро може да излекуваме СПИН бе. Котик е поредният хитър тарикат с нюх да работи системата и с нищо не е по-горе от нашите мутряги. Да го духа. Кола пия много рядко тъй или иначе, а за пепсито се шегувах, много ясно  И да - сигурно завиждам. Парите са ми болна тема, особено откакто се явявам по интервюта за работа и след обещанията до една-две седмици да ми се обадят при всички положения ме оставят да си смуча гъза. Подписът ти е много добър завършек на този пост 
|
|
|
|
 |
фитенс-маняк
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Kottick стана директор на Coca-Cola - минавайте на Pepsi Публикувано на: 26 Фев 2012 17:16
Как е, момчета? Пиете ли количка? D3v1r0 написа: Нещо много си вярваш. Малко добронамерена пропаганда (и такава съществува). Всичко това може да се провери, затова вярвам много, да. Excess написа: Подписът ти е много добър завършек на този пост  Welcome to the human race е много добър завършек на всеки пост във форума. 
|
|
|
|
 |
SonicVibe
|
стига спамил |
 |
В момента играе: real_life.exe
|
|
Заглавие: Re: Kottick стана директор на Coca-Cola - минавайте на Pepsi Публикувано на: 28 Фев 2012 12:35
Вие още ли пиете газирани пикни ве? Аз оня ден е опитах да пия една останала кола неотворена у нас, нема такъв гнилоч бате.... 
|
|
 |
->Изход<-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Kottick стана директор на Coca-Cola - минавайте на Pepsi Публикувано на: 01 Мар 2012 23:59
Моридине, деба и повърхностното изказване. Кое ще бъде следващото-да кажеш, че не можеш да се сравняваш с Тодор Батков, който даже и орден Стара планина има, ама нали, то с късмет не става, а с умения и честен труд, не е като да кажеш, че те е ощетил някак  Щото кво, с жалките си умения, постижения и животец нямаш и ей толкова основание да се сравняваш с батков ли, кво 
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Kottick стана директор на Coca-Cola - минавайте на Pepsi Публикувано на: 02 Мар 2012 09:47
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Kottick стана директор на Coca-Cola - минавайте на Pepsi Публикувано на: 03 Мар 2012 16:41
->Изход<- написа: Моридине, деба и повърхностното изказване. Кое ще бъде следващото-да кажеш, че не можеш да се сравняваш с Тодор Батков, който даже и орден Стара планина има, ама нали, то с късмет не става, а с умения и честен труд, не е като да кажеш, че те е ощетил някак  Щото кво, с жалките си умения, постижения и животец нямаш и ей толкова основание да се сравняваш с батков ли, кво  Що, ти да не мислиш, че ще направиш нещо повече в тоя живот от него? Изходе, от маса време те наблюдавам вече и ми писна вече от такива като тебе, дето не са излезли от училище още, обаче имат ясна визия за това какво е живот и какво ти е необходимо да бъдеш нещо в него. Хуец, батко, не те познавам, а и не ща, щото си ми твърде безинтересен, обаче за едно ти давам гаранция - още преди да излезеш от университет ще се смееш на глас, ако се върнеш да си четеш старите мисли. Честно. Можеш да ми опонираш колкото ти душа иска, да пишеш простотиите си и да се чувстваш сякаш със самото им изписване си дефинирал част от характера си или си подсигурил по някакъв начин бъдещето си, обаче друга песен ще пееш някой ден. Не че аз самият съм с кой знае колко повече опит от тебе. Но поне имам ясната представа, че това колко адекватен си на форума и колко логически и теоретично правилни са ти мненията няма АМА НИЩО общо с действителността и не те прави по никакъв начин по-малко червей. Радвам се за теб, че си умен и потенциален, но докато не постигнеш резултати с даденостите си, те на практика не съществуват. И плс, тва не ти го казвам, за да ми отговаряш, че не е същината на разговора или да си вадиш аргументи от гъза, за да ми спориш.
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Kottick стана директор на Coca-Cola - минавайте на Pepsi Публикувано на: 03 Мар 2012 17:08
Не се карайте дами, пестете си силите, после да няма пак путкенски и ревливи мнения, които даже да не ми привличат интереса.
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Kottick стана директор на Coca-Cola - минавайте на Pepsi Публикувано на: 03 Мар 2012 17:22
Имаш ли причина да ги четеш тогава или толкова ти се ще да ми засмучеш хуя, че дори да ме четеш ти носи извратено удоволствие, на майка ти в Цензурата гнила, недоклатен слабоумник прост
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|