Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Heroes 3 HD
Публикувано на: 17 Яну 2012 23:27

Наскоро гледам, че стана много модерно да излизат HD версии на стари класики. Затова написах Heroes 3 HD в google и ми излезе това: http://sites.google.com/site/heroes3hd/. Направено е разбира се от руснаци :). Реших да го пробвам и то взе че тръгна от раз. Наистина доста добре направен и стабилен мод. Подържа всичко - от оригинала, през AB, SAD, Gold, чак до WOG. Менюто е просто умалено, но картата е страхотна. Наистина е много яко на висока резолюция да виждаш в пъти повече от картата. Аз лично съм го играл на 1680x1050, но изглежда много добре и на по-ниски резолюции. Също така има опция за 32 битов цвят. Върви без проблем на Windows 7 x64. Освен високата резолюция има добавени и други неща. Например опцията за преглед на последния компютърен ход е просто гениална идея. Освен това има меню за изход когато си в битка. Добавени са и short keys. Ако все още сте верни на поредицата го пробвайте. Мен лично страшно много ме кефи.

Профил

Аватар
В момента играе: нищо, мързи ме
Заглавие: Re: Heroes 3 HD
Публикувано на: 17 Яну 2012 23:34

Я, не съм знаел за това. Пък и преди два месеца тъкмо пак почнах редовно да я разцъквам в свободното време и с това модче изглежда много по-добре. А и двете черни ленти отстрани ги ненавиждах. Мерси много :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Яну 2012 01:55

Всеки коити ползва широк екран играе с този мод в днешно време. Явно не сте си пускали скоро играта.

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Яну 2012 19:17

Имаше и още един Мод подобен на Wake of Gods разработван също от руснаци. Добавяше много нови неща и вдъхваше нов живот на игрицата. Ще се опитам да я намеря из нета, но сега точно не се сещам как се казваше и кога щеше да излиза.

П.С. Намерих го :P Horn of The Abyss, но никва идеа дали е излезнал.
http://www.youtube.com/watch?v=igKl52Nn ... h_response

Side effects may include: dry mouth, nausea, vomiting, water retention, painful rectal itch, hallucination, dementia, psychosis, coma, death, and halitosis. Magic is not for everyone. Consult your doctor before use.

Профил

Публикувано на: 27 Яну 2012 15:35

Засега Heroes 3 HotA- го има само в ПиратеБей и в повечето чуждестнанни торенттракери, в нашите все още го няма или поне не го намерих миналата седмица.
Пробвах да го изтегля няколко пъти, не е голям около 45Мб, но за съжаление нямаше грам сийдъри и не станаха нещата.

Профил

Аватар
В момента играе: Slacker-ски игри.
Публикувано на: 01 Фев 2012 19:37

Dumbaldor написа:
Наскоро гледам, че стана много модерно да излизат HD версии на стари класики. Затова написах Heroes 3 HD в google и ми излезе това: http://sites.google.com/site/heroes3hd/. Направено е разбира се от руснаци :). Реших да го пробвам и то взе че тръгна от раз. Наистина доста добре направен и стабилен мод. Подържа всичко - от оригинала, през AB, SAD, Gold, чак до WOG. Менюто е просто умалено, но картата е страхотна. Наистина е много яко на висока резолюция да виждаш в пъти повече от картата. Аз лично съм го играл на 1680x1050, но изглежда много добре и на по-ниски резолюции. Също така има опция за 32 битов цвят. Върви без проблем на Windows 7 x64. Освен високата резолюция има добавени и други неща. Например опцията за преглед на последния компютърен ход е просто гениална идея. Освен това има меню за изход когато си в битка. Добавени са и short keys. Ако все още сте верни на поредицата го пробвайте. Мен лично страшно много ме кефи.

Евала ти пич ще я пробвам и аз . Heroes III си е hall of fame игра отсекъде :rockon:

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com