Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Проблем с Black Mirror
Публикувано на: 18 Дек 2011 13:31

Играя българската версия. Стигам до черния вълк, вече съм запаметил играта (след като съм изхабил патроните за ключалката) и не мога да го убия, а не ми се почва отначало. Ако някой знае как да се справя с проблема или има сейф, да пише.

Профил

Заглавие: Re: Проблем с Black Mirror
Публикувано на: 18 Дек 2011 19:05

Лошо пич.Трябвало е да сейваш преди да изстреляш двата куршума.Катинарят трябва да се унищожи от първия път с единия куршум, а другият ти трябва за вълка.Ще трябва да започнеш отначало, ако нямаш други по-стари сейфове или ако имаш някакъв по-стар сейф, зареди него.Успех!

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Публикувано на: 20 Дек 2011 17:19

Мисля, че няма как да минеш вълка. И аз усетих, че това беше място, където можеше да се получи куцо и да прецака играта на някой, който си е сейвнал на единствения слот, след като е изстрелял и двата куршума по ключалката.
Аз май имам някакви сейвове, но те не са за българската версия. Не знам дали има значение обаче. Трябва да погледна, като се прибера вкъщи.

Профил ICQ Skype

Публикувано на: 23 Дек 2011 18:46

Аз си намерих сейф, обаче е от на английската версия и не става с него. Все пак, в случай, че са ти български, ще съм благодарен, ако ми ги пратиш.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com