___________________________________ Когато ти развалят настроението, вземи ударна доза "3аебин"..!!! /Жоро Рапа ft Алекса Съжалявам (music) ;p......
doggymien4o
30 Мар 2009 20:04 Мнения: 1352 Местоположение: София
В момента играе: Квот фана
Заглавие: Re: Dekaron
Публикувано на: 04 Дек 2011 13:21
За пръв път я чувам, човече.
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
WazaaP
Публикувано на: 04 Дек 2011 14:56
doggymien4o написа:
За пръв път я чувам, човече.
По известна е като 2moons (макар че това май е US версията)
Доста хора я играят все още и е добре поддържана, но вече е стара и не предлага кой знае какво освен едно безкрайно гриндене за лвл.
renomous
Публикувано на: 04 Дек 2011 19:30
общо зето да но..... има ъпдеити нови маги и така на татаче.... сичко е за фън
___________________________________ Когато ти развалят настроението, вземи ударна доза "3аебин"..!!! /Жоро Рапа ft Алекса Съжалявам (music) ;p......
mirkoto123
Публикувано на: 09 Дек 2011 16:20
Ем аз имам 139левел(на 90%) Bagi с което много се гордеех преди да прецакат играта от всеки погледнат ъгъл(под това имам предвид безкрайните donater-чета с техните жалки 50% талисмани )Но има голямо НО..Играта е просто уникална.. не бях виждал игра с такива скилове..просто тая игра се зарибих по нея като бях в 5 клас(тогава ми купиха първия комп..)Сега сам 11 клас и все още смятам че това е игра от класа!!!Онея смешните WoW & Linage немогат на малкия пръст да и се вържат ! ! !
renomous
Публикувано на: 09 Дек 2011 21:53
аз бях наи високиа левел в играта :Д 173 хънтер и да наистина си права играл съм ги и просто немогат да им стъпнат на пръсчето сега ми е малко омразнала предимно се занимавам как да я хакна :д измислих даже как да копувам от D-Shop итеми ;д ама я работи я не ;д
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения