Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: eRepublik - масова онлайн игра
Публикувано на: 11 Ное 2011 21:52

eRepublik e една от немалкото масови онлайн игри. Сигурно сте виждали, особено в този форум наляво надясно реклами на кои ли не - хановете, доста ретро булфлийта и други знайни и незнайни подобни игри.

еRepublik обаче има една особеност - тя е в област, в която няма конкуренция - действието в нея се развива не в някой фентъзи свят, далечното минало или теоретичното бъдеще, а ... в днешни дни.

eRepublik e симулация на реалния живот и предлага на играещите я възможност да се изявяват като политици, бизнесмени, журналисти, войници или просто да се запознаят с много нови хора.

Стани част от еБългарското общество и се изправи срещу многото врагове на държавата ни в борбата за доминация над виртуалния свят на ерепублик.

На който му е интересно може да види следното видео, показващо функциите на играта - http://www.youtube.com/watch?v=3J8SShEW ... ideo_title

Може да се регистрирате от следния линк - http://tinyurl.com/EreppRegistration

По принцип това си е реклама, но в този форум мисля, че темата отговаря на всички правила на форума - обсъждайте на воля ;) Сигурен съм, че не съм единствения, който играе/ е играл тази игра. Ако сте я играли преди и сте се отказали - погледнете, доста са я променили ако сте играли преди година примерно

Профил

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Заглавие: Re: eRepublik - масова онлайн игра
Публикувано на: 11 Ное 2011 23:54

А може ли да спрете през седмица да спамите с теми за тая псевдо патриотска простотия, дето дори на нормална браузър игра не прилича?

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Публикувано на: 13 Ное 2011 15:34

Ако някой е спамил нямам нищо общо - написал съм си описателна статия, клип съм сложил, това е форум за игри, не съм тръгнал да пиша във форум за конна езда ;)

Относно простотията - абе бая хора я играят http://prikachi.com/images/674/4035674X.jpg

Профил

Аватар
В момента играе: Skyrim, Titan Quest
Публикувано на: 13 Ное 2011 15:40

Обикновено най-големите простотии се играят от най-голям брой хора. Сещай се защо xD

Профил Skype

Аватар
В момента играе: in the Warp.
Публикувано на: 13 Ное 2011 15:55

Регистрирам съм и подкрепям UK честно казано не бих се регистрирал в Българската част на тази игра а и не бих подкрепил България.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com