Днеска си зех тая игрица от стиим
http://www.youtube.com/watch?v=C8csxsTMG3Iпонеже знаех, че е няква уникално яка. Прилича малко на едни много стари игрички джънгъл страйк, урбан страйк, дезърт страйк и темподобните продължения за старите конзоли. Та играта е много зверска, но понеже е доста конзолна и се играе единствено добре с джойпад с 2 аналог стика. Моят стар лоджитек не ми го засече играта и се наложи да сложа x360cе емулатор които излъга играта че моя джоипад е хбокс 360 джойпад и всичко стана перфектно. Понеже обаче играта има сплитскрин опция, и аз искамх да я тествам с приятели, но изненадата беше че искаше 2 джойпада за сплитскриин. Демек сингъл може с калвиатура и мишка, но за сплитскрин трябват 2 пада няма особена логика. Та купих си утре ресиивър за хбокс 360 падове за пц и утре ще си пусна 360 джойадовете на пц то за да цъкаме тва. Това общо взето е единствения минус на играта. Просто по-як екшън от този аркаден тип не съм виждал до момента. Графиката е мега силна и можеби тук е втория евентуален минус на играта. Мисля, че е много тежка, или поне така изглежда. Аз понеже съм с мощно пц не мога да кажа дали наистина е тежка, но иска най малко дх 10 за да тръгне. Та това е ако имате джоипадове яки и яко пц взимаите тази игра. Струва 10 евро и за мен е доста по-забавна от доста нови супер скъпи игри по 50 евро дето са.
Малко да кажа за самата игра. Избирате си човек, всеки е с различна количка и различни спецялни умения за количката. Има 2 пича и 2 пички и изненадващо има го Гордън фриимен за избиране с неговата си количка от халфлайф. Та всчки еидн от тях качва левели като играеш с него и може да избира какви умения да си ъпгрейдва като качи левел естетсвено. Картитите по които се действа са голями и пълни с екшън и мисии за изпълняване по тях. Може да се кара свободно по картите, но постоянно ви дават мисии и е хубаво да ги следвате. От време на време се злиза от джипа и се качва в хеликоптер приемрно, тогава играта става въсвем като джънгъл страйк от едно време. Битките са супер екшънски и графични. Обо взето това е най важното.