Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Battlefield 3
Публикувано на: 27 Окт 2011 17:25

Правя си моя тема, защото никой не ми обръща внимание в другата. Имам няколко въпроса.
Токущо врътнах играта. Историята не е кой знае какво но не съм и очаквал повече.
Настройките на които я играх бяха:Всичко на ултра vsync ON/AA:2xMSAA/Ambient occlusion:HBAO.
Графиката беше хубава. Обектите бяха реалистични, светлината беше красива, имаше зрелищни екслозии. Дотук добре. Само че аз не се впечатлявам от някакви си pre made верижни реакции и скриптирани евенти. Това, което ме впечатлява е когато аз мога да възпроизведа същото зрелище и разруха, което ни показват в тези скриптирани евенти а експозиите бяха... хубави, но нищо общо с това което е предвидено специално за да се фукат с енджина си. Бях гледал доста клипове от демото и бетата и бях останал с впечатление, че можеш да счупиш почти всичко. Спомям си как в някакви клипчета екслозии от гранати изкоренявахе цели дървета и тнт. а нищо от това не видях тук. Можеш да чупиш някакви дъсчици, коли, и ръбовете на бетонни стени. Нищо особено.
Та проблема в мен ли е? Единственото нещо, което не сложих на максимум е ААто съмнява ме в това да е бил проблемът.
Като цяло историята: Зле; Графиката: Хубава, но МНОГО прехвалена; Остана ни само мулито, което още не съм пробвал. Като цяло съм разочарован.

Профил

Аватар
В момента играе: Ghost Recon: Future Soldier; Splinter Cell: Blacklist; Brothers - A Tale of Two Sons; Witcher 3, но само в моите мечти...
Заглавие: Re: Battlefield 3
Публикувано на: 27 Окт 2011 17:33

Разрушенията за които говориш са налични само в мултито. Кампанията е едно недоносче. За жалост...

Профил Skype

Публикувано на: 28 Окт 2011 17:26

Danivanov написа:
Разрушенията за които говориш са налични само в мултито. Кампанията е едно недоносче. За жалост...

За кампанията това се и очакваше, но жалко и за ефектите. Щом е само в мулти това пак говори за известна доза скриптиране, което според мен не може да покаже истинските възможности на енджина. Да не говорим,че изключително завишените изисквания са много евтин марков трик, с който да излъжат хората да си купят компютри за по 5000 лева като играта може да се играе на ултра и с компютър от 1000 лева... За жалост работи. Аз познавам един човек, който го направи.

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 28 Окт 2011 19:29

Моят е за много под 1000 лв и я играя на Ultra, само без MSАА и на 1280х1024, което е оптималната резолюция на моето мониторче.. Боли ме тръбата. :lol:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com