Аз също имам подобен проблем, да не кажа абсолютно същия. Преди седмица си купих нова видеокарта Asus GeForce GT 520 Silent 1 Gb, до преди това бях със Zotac gt7300 Silent и повечето игри тръгваха без проблеми - Call of Duty Modern Warfare, GTA San Andreas и др. преди да сложа новата карта махнах драйверите на старата и деинсталирах всичко което си бе сложила старата видео карта - направих го по навик. Сложих новата карта и се изкефих много в началото като видях какъв красив образ ми изкара през DVI порта на монитора, до преди това бях на VGA порта. Сложих драйверите от диска пуснах играта която бях играл буквално преди минути и клиповете в началото заредиха без никакви проблеми, но щом започна играта запече - сякаш не можеше да обработи тектурите. Опитах да я пусна на минимални характеристики - без ефект. В един мил момент менютата ми станах точно като на колегата - някаква квадратчета грозни. съмнявам се, че преинсталация ще оправи проблема, защото преди време когато слагах старата картя бях с вградена АТИ и нямах никакви проблеми. Обнових драйверите и директ х-а до последно и XP -то също.... нямаше ефект... Ако до ден два не го оправя май ще преинсталирам компа, въпреки че след 5 години без никаква преинсталация ще ми е тъжно да го направя... но ако и това не помогне ще се наложи да си слагам старата карта... някой да има идея какд а реша проблема? Теглих какви ли не дистрибуции на играта, пробвах дори с една оригинална GTA SA - същото...